haydari Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 LadyDarbanville said: peki her ne kadar küfür olmasa da aklıma geldiği için soruyorum, erkekler aralarında sevdikleri kızlar (bakınız sevdiği diyorum, evliliğe gidecek kadar kutsal bir bağdan bahsediyorum) için karı, kız veya daha sıradan basitleştirici kelimeleri kullanırlar mı? ona göre kızların kendi aralarında konuşurlarken, sevgililerini daha mı fazla özel hissedip hissettirdiklerini düşünücem. analiz edicem dayanamadım ne gerek varsa üşeip cayabilirim her an. ben bu foruma takılıyorum ancak böyle mal bir soru için fake bir account ihtiyacı doğdu. bu soruyu soracak boyutta olduğundan diyorum o yaşta evlilik kasılmaz. evlenecek adam da zaten kendisi başta hatunu küçültmez. kızlar kendi erkek arkadaşlarını basitleştirmez bu onları motor yapar. ama erkeğin elinin kiri. bu toplumda böyle ... tasvip ettiğimizden değil. seni basitleştiren o elemanı da salla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadyDarbanville Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 haydari said: LadyDarbanville said: peki her ne kadar küfür olmasa da aklıma geldiği için soruyorum, erkekler aralarında sevdikleri kızlar (bakınız sevdiği diyorum, evliliğe gidecek kadar kutsal bir bağdan bahsediyorum) için karı, kız veya daha sıradan basitleştirici kelimeleri kullanırlar mı? ona göre kızların kendi aralarında konuşurlarken, sevgililerini daha mı fazla özel hissedip hissettirdiklerini düşünücem. analiz edicem dayanamadım ne gerek varsa üşeip cayabilirim her an. ben bu foruma takılıyorum ancak böyle mal bir soru için fake bir account ihtiyacı doğdu. bu soruyu soracak boyutta olduğundan diyorum o yaşta evlilik kasılmaz. evlenecek adam da zaten kendisi başta hatunu küçültmez. kızlar kendi erkek arkadaşlarını basitleştirmez bu onları motor yapar. ama erkeğin elinin kiri. bu toplumda böyle ... tasvip ettiğimizden değil. seni basitleştiren o elemanı da salla gitsin. soru malca gelebilir ama cahilliğimi saklamadım zaten, evet erkek muhabbettini bilmiyorum ve zaten bu tarz forumlara katılmamın, ekşiyi takip etmemin, internetten ordan burdan bir şeyler araştırmamım sebebi de öğrenmek isteyişimden. Erkekler kızlar hakkında bir sürü şey biliyorlar, kendileri için tavsiyeler alıyorlar birbirlerinden. Ama biz kızlar için erkeklerin bilinmeyenlerini keşfetmek neredeyse imkansız çünkü konuşmayı sevmeyen, duygularınızı çoğunlukla kendi içinizde yaşayan canlılarsınız. edit: bu arada tavsip ettiğimizden değil ama bu toplumda böyle demek işinize gelmese bunu düzeltmek adına bir adım atardınız. çünkü siz erkekler birbirinize bu düşünceleri empoze ederek yaşatıyorsunuz yanlış düşünce ve adetleri. öteki türlü aksini yapan erkek, bende bi sorun mu var ben erkek değil miyim moduna girip o da yanlışı doğru şeklinde benimsemek zorunda kalır ister istemez. aynısı kızlar için olsa, kızlar da öyle düşünür yani insanın doğası bu. adettir demekle nereye kadar? neden türk toplumu böyle gelmiş böyle gitmek zorunda ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 katılıyorum (artık benim de okuyup anlamadığım bir insan var yaşasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 kız haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 olayı bilmiyorum ama taraflardan biri kızsa kesin o haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadyDarbanville Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Ardeth said: katılıyorum (artık benim de okuyup anlamadığım bir insan var yaşasın) üstüme alınmıyorum zira çoğu kız benim gibi düşünüyor. kızların anlaşılamaması da pek şaşırtıcı bir durum değil zaten (ne tarafa çekersen çek) :P alakasız kaçtığının farkındayım keşke ayrı bir başlık açsaydım, o zaman daha iyi malzeme olurdu size trollük değil mi? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 çok alakasız olmuş yazdıkların. yeni başlık daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 LadyDarbanville doğru noktalara parnak basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadyDarbanville Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 -Deno- said: çok alakasız olmuş yazdıkların. yeni başlık daha iyi olurmuş. evet, kpss/anneye küfür olayı arasındaki bağlantı kadar alakalı olamasa da farkındayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 sipeyskeyk said: olayı bilmiyorum ama taraflardan biri kızsa kesin o haklı evet istatistiksel fizik diliyle "in the long time limit women are always right" diyebiliriz. bunu yazayım bir kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ARKAMDAN NASIL KARI DERSIN SEN SENI BIRAKIYORUM mu olacak yani? adama gore degisir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Beyin bedava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 LadyDarbanville said: peki her ne kadar küfür olmasa da aklıma geldiği için soruyorum, erkekler aralarında sevdikleri kızlar (bakınız sevdiği diyorum, evliliğe gidecek kadar kutsal bir bağdan bahsediyorum) için karı, kız veya daha sıradan basitleştirici kelimeleri kullanırlar mı? ona göre kızların kendi aralarında konuşurlarken, sevgililerini daha mı fazla özel hissedip hissettirdiklerini düşünücem. ya bi cik git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 _anijav_ said: Farinal said: küfürü ciddiye almak ilkokuldan sonra azalarak bitiyor abi sen kaçırmışsın oralarıanne/bacı olayı her zaman yasak bölge +1 ilkokuldan sonra ilkokula geri dönmüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 LadyDarbanville said: haydari said: LadyDarbanville said: peki her ne kadar küfür olmasa da aklıma geldiği için soruyorum, erkekler aralarında sevdikleri kızlar (bakınız sevdiği diyorum, evliliğe gidecek kadar kutsal bir bağdan bahsediyorum) için karı, kız veya daha sıradan basitleştirici kelimeleri kullanırlar mı? ona göre kızların kendi aralarında konuşurlarken, sevgililerini daha mı fazla özel hissedip hissettirdiklerini düşünücem. analiz edicem dayanamadım ne gerek varsa üşeip cayabilirim her an. ben bu foruma takılıyorum ancak böyle mal bir soru için fake bir account ihtiyacı doğdu. bu soruyu soracak boyutta olduğundan diyorum o yaşta evlilik kasılmaz. evlenecek adam da zaten kendisi başta hatunu küçültmez. kızlar kendi erkek arkadaşlarını basitleştirmez bu onları motor yapar. ama erkeğin elinin kiri. bu toplumda böyle ... tasvip ettiğimizden değil. seni basitleştiren o elemanı da salla gitsin. soru malca gelebilir ama cahilliğimi saklamadım zaten, evet erkek muhabbettini bilmiyorum ve zaten bu tarz forumlara katılmamın, ekşiyi takip etmemin, internetten ordan burdan bir şeyler araştırmamım sebebi de öğrenmek isteyişimden. Erkekler kızlar hakkında bir sürü şey biliyorlar, kendileri için tavsiyeler alıyorlar birbirlerinden. Ama biz kızlar için erkeklerin bilinmeyenlerini keşfetmek neredeyse imkansız çünkü konuşmayı sevmeyen, duygularınızı çoğunlukla kendi içinizde yaşayan canlılarsınız. edit: bu arada tavsip ettiğimizden değil ama bu toplumda böyle demek işinize gelmese bunu düzeltmek adına bir adım atardınız. çünkü siz erkekler birbirinize bu düşünceleri empoze ederek yaşatıyorsunuz yanlış düşünce ve adetleri. öteki türlü aksini yapan erkek, bende bi sorun mu var ben erkek değil miyim moduna girip o da yanlışı doğru şeklinde benimsemek zorunda kalır ister istemez. aynısı kızlar için olsa, kızlar da öyle düşünür yani insanın doğası bu. adettir demekle nereye kadar? neden türk toplumu böyle gelmiş böyle gitmek zorunda ki? sor bacım ne istiyosan ben söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 hemde bedavaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 şu video'yu 1 kere izledim ama 3 gündürde aklımdan cıkmıyor abiiiii . Beyin bedava diye içimden söyleyip duruyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 atoma bile hükmedebildik of ya askım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kafam agrıdı gözüm yasardı ne biçim topik bu bea kanser gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 LadyDarbanville said: Ardeth said: katılıyorum (artık benim de okuyup anlamadığım bir insan var yaşasın) üstüme alınmıyorum zira çoğu kız benim gibi düşünüyor. kızların anlaşılamaması da pek şaşırtıcı bir durum değil zaten (ne tarafa çekersen çek) :P alakasız kaçtığının farkındayım keşke ayrı bir başlık açsaydım, o zaman daha iyi malzeme olurdu size trollük değil mi? 8-) yok kurduğun cümleleri takip edemedim o anlamda "anlamadığım" bir yazı oldu. cümleler mi kötü yoksa anlamsal olarak mı karışık ondan kesin emin değilim aslında ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 said: "alakasız kaçtığının farkındayım keşke ayrı bir başlık açsaydım, o zaman daha iyi malzeme olurdu size trollük değil mi?" ayrı başlık açma. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bu baslıgın konusu ne ki yeni acılanın ne olacak evet kayboldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ben "off karıya bak ilik gibi" diyorum sevdiğim kadına. öyle gösteriyorum sevgimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar