Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bunları bulabileceğim bir yer var mı ? Daha doğrusu albümler bulunurda çıkartmalarını bulabileceğim bir yer ? Küçükken toplardım bu albümleri, 98'i yarılamıştım, 2002 dünya kupası'nda da bayağı toplamıştım lakin babaannem temizlikte atmıştı bilmeden, sonrada bıraktım hehe bugün arkadaşım level aldı da arkasında hediye panini 2010 sticker'larını görünce canım feci çekti, uyuyan dev uyandı desem yeridir. 2010 ile yeniden başlayayım dedim. Birde her sene ŞL için çıkartılanlar vardı sanırım, işte bunların çıkartmalarını düzenli olarak nerden bulabilirim ? Sitesinde eksikleri şipariş edip alabiliyorsun ama ben böyle paket paket açıp yapıştırmak istiyorum. Beylikdüzü civarında satan yer yok desem yeridir. Böyle şipariş etsem hatta bir kutu alsam vs. neyse, neresidir ?
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ya o son çare :D zaten eksik çıkartma tamamlama diye bir geyik var. Bir kere de en fazla 35 tane olmak üzere çıkartma başına 0.35TL + 7TL posta ücreti olmak üzere 6 haftada evine yolluyorlar. Ama böyle toplamanın bir zevki olmaz ki, hani mesela 2010 çıkartmaları piyasadan çekilene kadar toplarım, eksikleri böyle tamamlarım ama satışta paketler varken gidipte böyle almam
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 para tuzağı vallahi :P ne zevkliydi ama takas yapardık, puştluğuna az çıkan futbolcular falan yaparlardı, 5 10 tane karşılığında verirdik adama. ortaokul ortamında takas yapabileceğin bi grup olmadıktan sonra tadı tuzu yok. yoksa şimdi git binlerce paket al yine de hollanda federasyon arması çıkmaz.
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Gazete bayiilerinde satılıyor. Hatta ben dünya kupası için olanı topluyordum da bir yerden sonra bıraktım almayı kaldı öyle. Fazlalıkları olanlar varsa takaslarım :P
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bu ilkokul eğlencesidir abi, kazık kadar adam işi değil ki bu?
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 valla kazık kadar adamında işi de Türkiye'de işte belirli bir yaş grubundan sonra takas olayı kalkıyor, hatta artık alt yaş gruplarında bile yok olsa böyle takas grubu valla ne kadar panini albümü varsa girecem de işte adfas
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 kazi kadar adam olgusunuda cozmedim yani insan cani ne istiyorsa yapar yani, yasla bi alakasi yokki kazik kadar adam geyigine bir oyun forumunda girmekte toptan fail :p
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 herşeyden önce arkaplanımız turuncu lan kazık kadar adam turuncu ... diye gider
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yüzdeye vurarak hesap yaparsak; 20 yaşında oyun oynayan adam sayısı ile, 20 yaşında robin hood çıkartmasıyla kökmece oynayan adam sayısı arasındaki fark en iyi ihtimalle 1/100 olacağından ben haklıyım ! ha yine de isteyen kart toplasın tabi. abi feyyaz var mı sana 3 ogün 2 kemalettin veririm.
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bu sene internet üzerinden yaptılar bu işi parasız ve aynı zevkle fifa.mcdonalds falan öle linkte çıkıyodu işte internet üzerinden swap olayıda vardı eglenceliydi baya 10 gune bitirdim ben bu seneyi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bende italya 90 var :D sanırsam hiç tamamlıyamadım ben. Hep 1-2 eksik kaldı.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 http://infinitejestchallenge.files.wordpress.com/2008/01/0605-02panini.jpg
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 hangisini arıyorsun? tamamlanmış halde hepsi duruyor. makul bir miktara bırakabilirim :)
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 valla haberturk baya bi futbolcu verdi.evde duruosa futbolcu başına 2tlye bırakırım
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 BiTcH_oFBaT said: bende italya 90 var :D sanırsam hiç tamamlıyamadım ben. Hep 1-2 eksik kaldı. panini'nin siteden alabiliyorsun eksikleri hehe tabii duruyorsa elinde o albümler
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 world cup 98, 2002 avrupa kupası 96,200 türkiye ligi 96-97 bunlar var full, bi ara pederle bayaa ugraşıyoduk, yamuk yapıştırdım diye dövüyodu beni az kalsın hatta ahaha siz buraya yazmasanız unutmuştum valla, çıkardım şimdi inceliyorum, satsam kaça gider acaba bunlar sdf hiç unutmam world cup 98 de lizarazu vardı, hiç çıkmıyodu lan adam, 10 tane aynı adamdan yollamıştık postayla gelmişti :D
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 1970 Meksika'nın tamamlanmış albümleri 1000 euro civarında gidiyormuş hehe geriye doğru sayalım sfsd
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 aquila said: http://infinitejestchallenge.files.wordpress.com/2008/01/0605-02panini.jpg sana çok kötü sövdüm olm
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 heh albümü inkilap kitabevi'nde buldum, yanında 5 paket + 6 sticker şeklinde 5 TL'ye satılan çoklu paketlerden vardı 5TL'ye, 5 tane de öyle çoklu paket aldım hehe şimdi ilk çoklu paketi açtım da, böyle sevdiğim futbolcular çıkınca duyduğum sevinç, yani yıllar sonra bunu yaşamak çok ayrı bir şey oldu benim için hele paketlerden bir tanesinde Fernando Torres, Rio Ferdinand, İtalya tam kadro, parlak Yeni Zelanda federasyon logosu ve parlak Şili federasyon logosu çıktı ki feci sevindim lan bakalım önümde açılacak 20 paket var hehe, açıyorum
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bu arada albümle ilgili bazı sorunlar var, misal ingiltere'de theo walcott var ama milner yok. Bu tip hatalar gerçi her albümde vardı gibime geliyor. edit: ballack çıktı lan paketlerden bir tanesinde asdfas edit2: şimdi de ronaldinho asf
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Allah kahretsin ya, şuan çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum, 4-5 tane yapıştırayım dedim de almanya sayfasına gelince fark ettim. Ballack var demiştim ya üstte, Müller'in yerine Ballack'ı koymuşlar ... 2010 dünya kupası'nı anlat desen müller'den başlarım lan ben, off çok koydu bana
Öne çıkan mesajlar