TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bada işletim sistemli 1 ghz işlemcili bedava applicationları inanılmaz hızı 5 mp oha denecek kamerası 720p hd video cekmesi inceligi zarifligi Amoled ekranı = Piyasadaki en iyi telefon = 1000 lira
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bada nedir ne degildir bilmiyorum da android olsa daha fazla heycanlandirabilirdi sanirim
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Taniticireklam nerden alıcaz linkiniz yok mu?
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 link google.com andorid olması daha iyi olabilirdi evet ama bada nın hızı ve gelişmeye acık yönü korkutmuyor beni.
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 gelismeye acik olmasi geliscegini garanti etmiyor malesef
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hiçbişeye güven olamazki zaten tam anlamıyla. yarın bir gün apple applicationları kaldırıyoruz dese ne olucak. yapmamasının garantisi var mı ?
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 normalde topicin amacının olmaması ötüründen kilitleyecektim topici. ama direk telefonu tartışacak birileri çıkacaktır muhakkak. kaldırmıyorum.
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 dün deneme fırsatım oldu. baya güzel cihaz. iphone killerlardan biri fakat ne kadar başarılı olur bilmem. iphone almak istemeyenlere güzel bir alternatif.
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 iphone a çok fazla benziyor zaten arayüz ve kullanış açısından. Ancak bada nedir ne değildir bilmiyorum. Telefonu kullanan varmı acaba ?
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 tanıtıcı reklam oluyosa tanıtmayıcı reklam da olması gerekir. ama reklam zaten özünde tanıtıcı olduğu için bu nick name'in mutlak butlanı gerekir.
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Gördüğüm en ilginç "mutlak butlan" kullanımı oldu sdfgd Telefon işini çok kovalamamış ama cs mezunu bir arkadaşım aldı bu telefonu sanırım (Bada'dan eminim de modeli bilemiyorum) çok memnundu, geliştirmedir applicationdur anlatıp duruyordu mutlu mutlu eheh. Yazacak edecek sanırım falan. Ben de kurcaladım biraz, ekranı çok iyi. 5800 kullanıcısı olarak daha iyi diyebilirim rahatlıkla.
Öne çıkan mesajlar