kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 2 tane win 7 yüklü laptop var. bu iki laptopu en kolay yoldan nasıl birbirine bağlarım dosya alışverişi için? herhangi bi networke bağlı olmayacaklar. bluetooth falan denedim de driver hatası verdi yüklemedi birinde.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kasıp ağ kurup lan kablosuyla yapmıştık bikeresinde, bilenler yardımcı olur birazdan :P
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ama router takmaktan daha meşakkatliydi
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ya win 7 de ap olarak gösterebiliyosun kendini. adam ona baglanıyo wireless gibi ama tam olarak uğraşamadım vakit kısıtlı olduğundan. yarına bakıcam.
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 fazla vaktim yok uzun uzun yazamiycam. arastirman gereken keyword: connectify
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Kojiroh said: Ad-hoc kurun ya bunu kurdum da bilgisayarlara ip vermeyi unuttum o yüzden olmadı :D
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ip verip kur o zaman? olmadı biz ip verelim? http://img33.imageshack.us/img33/5411/ballofstring.jpg
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 http://www.threadbombing.com/data/media/29/AbandonThread.gif
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ya ben bu connectify ı kurdum. diğer aletten wireless görüyor bağlan dediğimde bağlanıyo ama no internet access diyo. baktığımda ip adresi alamadığını gördüm(yanlış hatırlamıyosam). internet paylaşımı da açık programda. eksik yaptığım bişe mi var? helpppp
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 normal bildiğin standard ethernet kablosunu al (cross kabloya gerek yok) iki bilgisayarında ethernet portuna bağla, biraz bekle, ikisi de birbirine kesinlikle ip vereceklerdir.
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 kabloyla değil wireless olarak yapmam lazım. :D
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 zgrw said: normal bildiğin standard ethernet kablosunu al (cross kabloya gerek yok) iki bilgisayarında ethernet portuna bağla, biraz bekle, ikisi de birbirine kesinlikle ip vereceklerdir. bunu ben denemiştim(cat5 kablo ile) olmamıştı zamanında
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 kozalak said: ya ben bu connectify ı kurdum. diğer aletten wireless görüyor bağlan dediğimde bağlanıyo ama no internet access diyo. baktığımda ip adresi alamadığını gördüm(yanlış hatırlamıyosam). internet paylaşımı da açık programda. eksik yaptığım bişe mi var? helpppp Sen zaten laptop'ları birbirine bağlamak istemiyor muydun? Wireless'tan 2 tane laptop'u birbirine bağladığında zaten internet bağlantın olmaz.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ya arkadaş en son mesajımı bu konuya attım diye hatırlıyorum. site gümledi benim kullanıcım gitti. banlandım mı başka bişe mi oldu kimden bilgi alırım konuyla ilgili olarak da vınn var. onun internetini paylaştırmayı düşünüyorum.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ad-hoc kurup nasıl yapamadın ad-hoc tamamen otomatik, okulda açıyorum ben internet dağıtmak için router'sız
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 1 kere daha deniyim bakalım. bende ip almıyordu bağlanan cihaz.
Öne çıkan mesajlar