Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İki WIN 7 arasında bağlantı kurma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 tane win 7 yüklü laptop var. bu iki laptopu en kolay yoldan nasıl birbirine bağlarım dosya alışverişi için? herhangi bi networke bağlı olmayacaklar. bluetooth falan denedim de driver hatası verdi yüklemedi birinde.
Mesaj tarihi:
ya win 7 de ap olarak gösterebiliyosun kendini. adam ona baglanıyo wireless gibi ama tam olarak uğraşamadım vakit kısıtlı olduğundan. yarına bakıcam.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya ben bu connectify ı kurdum. diğer aletten wireless görüyor bağlan dediğimde bağlanıyo ama no internet access diyo. baktığımda ip adresi alamadığını gördüm(yanlış hatırlamıyosam).

internet paylaşımı da açık programda. eksik yaptığım bişe mi var? helpppp
Mesaj tarihi:
normal bildiğin standard ethernet kablosunu al (cross kabloya gerek yok) iki bilgisayarında ethernet portuna bağla, biraz bekle, ikisi de birbirine kesinlikle ip vereceklerdir.
Mesaj tarihi:
zgrw said:

normal bildiğin standard ethernet kablosunu al (cross kabloya gerek yok) iki bilgisayarında ethernet portuna bağla, biraz bekle, ikisi de birbirine kesinlikle ip vereceklerdir.

bunu ben denemiştim(cat5 kablo ile) olmamıştı zamanında
Mesaj tarihi:
kozalak said:

ya ben bu connectify ı kurdum. diğer aletten wireless görüyor bağlan dediğimde bağlanıyo ama no internet access diyo. baktığımda ip adresi alamadığını gördüm(yanlış hatırlamıyosam).

internet paylaşımı da açık programda. eksik yaptığım bişe mi var? helpppp

Sen zaten laptop'ları birbirine bağlamak istemiyor muydun? Wireless'tan 2 tane laptop'u birbirine bağladığında zaten internet bağlantın olmaz.
Mesaj tarihi:
ya arkadaş en son mesajımı bu konuya attım diye hatırlıyorum.
site gümledi benim kullanıcım gitti. banlandım mı başka bişe mi oldu kimden bilgi alırım

konuyla ilgili olarak da
vınn var. onun internetini paylaştırmayı düşünüyorum.
  • Yeni Oluştur...