HellHound Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 onu utanmadan mass effect 2'den sonra soylemislerdi asil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 arkimod said: ya bazı diyaloglar çok tuhaf duruyor, sanki başka bi muhabbette geçmesi lazımmışken pat diye alakasız bi yerde sölüyor bi lafı ,"ne alaka bu laf bu muhabbette" diyip kalıyosun öle diyalogların sırasını mı yanlış yapmışlar yoksa banamı denk geliyor böle bilmiyorum Ayni seyi ben de farkettim, ben dialoglarda cok fazla esc'ye basiyorum hizli gecmek icin acaba boyle yapinca dialog mu atliyor karakterler bilen var mi? Ya da harbiden bildigimiz bioware dialog yazma konusunda bitmis, bethesda bile daha iyi dialog yaziyor ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://www.sitsam.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/06/RPG-vs-PRG.jpg whoever wins, we lose.. öte taraftan ff13 cutscene'lerini film gibi seyretmek eğlenceli en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Cuce said: kaedeye katılmadan edemiyorum. kimsede shadow of amn demez zaten, bg2 der herkez. +1 bu keko kesin bizimkilerden biri baldurs gate, icewind dale yada planscape deyip eleştirirken görmüş dur bakim bu oyunlar nasıl diye 2 google search yapmış, şu isimleride ekliyimde benim gibi eskilerden biri bile bu oyunu beğenmiş imajı yaratım demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 oyun kitlesine ulaşmış, tebrikler bioware!11 said: Wow. Bioware is finally making a game that's pushing towards the old Baldurs Gate games. The Hack and Slash like combat system is SOO much better than Dragon Age Origins because the wait-to-attack is complete junk, making it one of the most boring experiences ever. Graphics are much better and the playability is sweeter. I recommend this to Dragon Age fans who aren't stuck to the original formula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 şaka maka devam ederse sanırım bir rpg neverwinter nights kaldı onuda hiçbir zaman sevemedim, bitirdim ama hep öflüye böflüye. Tek beklediğim oyun witcher 2 başka ne diablo ne birşey heyecanlandırıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ehue ben witcherı da beklemiyorum. ilk oyunun gameplayi o kadar sıkıcı, olayları o kadar klişe, diyalogları o kadar kötüydü ki ilk chapterı bitiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 witcher 1 dragon age 2'nin yanında melek kalır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bu saatten sonra eskisi gibi rpg cikmaz, bunlari sevmeye alisin biranonce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 STY said: Dragon age ve baldurs gate oynayan adama izometrik kameranın eksikliği garip geliyor , daha fazla oyun derinliği ve detaya ihtiyaç duyuyor , beklentileri çok ama bir süre sonra alışıyorsunuz başka çare olmadığından. Zaten çok fazla taktik kurmaya gerek kalmamış. Normal mod genelde hack and slash tarzında geçse de hard modda yine biraz pause spam yapmaya başlayıp , taktik kurma ihtiyacı hissediyorsunuz. Oyunu hard mod'da oynamanızı öneriyorum o yüzden. ya ben şeyi anlamıyorum. "tactic kasmaya gerek kalmıyor" diyen kişilere "hangi zorluk ayarında oynuyorsun?" diye soruyorlar, "normal" derse "git hard oyna o zaman" diyorlar. taktik mekanizmasının zorlukla alakası olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Kaede said: ehue ben witcherı da beklemiyorum. ilk oyunun gameplayi o kadar sıkıcı, olayları o kadar klişe, diyalogları o kadar kötüydü ki ilk chapterı bitiremedim tamam combatı belki biraz hack and slash gibiydi ama yani hayatımda ilk kez ne baldurs gate nede neverwinter nights ilk kez bir oyunda potionların gerçekten bir işe yaradığını gördüm, ben hayatımda çok zorlanmadıkça belki baldurs gate de arada giant strength kullanmaşımdır ama bu oyun öylemiydi bir cat eye potion'ı olmadan karanlıkta hiçbirşey göremiyordun ve bazı savaşlar kazanmak için kesinlikle potion takviyesi yapmak zorundaydın. Ya dürüst olim benim için iyi bir rpg baldurs gate ve planescapedir, aslında gothiclerin de hastasıyım, bir rpg kötü dahi olsa birşey katlanmama biraz neden olur oda gömü yapmak. :D yani bir fps olsun strateji olsun sırf beni bu yüzden bu kadar mutlu edemiyor. Bilmiyorum eski hayatımda korsanmıydım ama itemları bir yere gömü yapmak hatta onları katogeri lemek kadar şu oyun dünyasında hiçbir aksiyon bana keyif veremez : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Camera zoom out olayi demosundaki gibimi yoksa daha fazla zoom out oluyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ya belki cidden rpg kombatlarına yenilik gelmeliydi ama dmc'nin aptallaştırılmış halini rpgye yedirmeye kalkmak kötü seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sorun şu, hack&slash oyunu yap bi diablo, bi divinity 2 gibi, combatı istediğin kadar aksiyonlaştır. kimse laf etmez. ama gidip dragon age'i bu hale getiriyorsun. sonra "aa niye tepki veriyorlar" diye şaşırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ya birde noldu bu nesle anlamıyorum, yani beklemek bu kadar bayıcı, herşey akmak zorunda mı sürekli, eskiden bir final fantasy 7 olsun 8 olsun savaş lar o kadar kıritik tiki saldırım mi yandakine cure mu atim diye 10 dakika düşünürdün, ya bu .. bu kadar mı sıkıyor insanları, ozaman bir 100 seneye satranç diye birşeyde kalmıcak anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Hem Konsola uysun hem PC ye diyince böyle oluyor işte. Geçen sefer gerçekten PC için kral bir oyunken konsol versiyonları pek sevilmedi sanırım. Bu sefer tam tersi olmuş. Ama birileri çıkıpta dragon age 1 seven bir kitle vardı onlara hitab eden bir oyun çıkartalım derse gider alırım illa bioware olması gerekmiyor. Aslında baldurs gate tarzı oyun bile yapsalar şimdi onu bile alma potansiyelim var =P Grafik herşey demek değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 "White Wolf" said: Kaede said: ehue ben witcherı da beklemiyorum. ilk oyunun gameplayi o kadar sıkıcı, olayları o kadar klişe, diyalogları o kadar kötüydü ki ilk chapterı bitiremedim tamam combatı belki biraz hack and slash gibiydi ama yani hayatımda ilk kez ne baldurs gate nede neverwinter nights ilk kez bir oyunda potionların gerçekten bir işe yaradığını gördüm, ben hayatımda çok zorlanmadıkça belki baldurs gate de arada giant strength kullanmaşımdır ama bu oyun öylemiydi bir cat eye potion'ı olmadan karanlıkta hiçbirşey göremiyordun ve bazı savaşlar kazanmak için kesinlikle potion takviyesi yapmak zorundaydın. Ya dürüst olim benim için iyi bir rpg baldurs gate ve planescapedir, aslında gothiclerin de hastasıyım, bir rpg kötü dahi olsa birşey katlanmama biraz neden olur oda gömü yapmak. :D yani bir fps olsun strateji olsun sırf beni bu yüzden bu kadar mutlu edemiyor. Bilmiyorum eski hayatımda korsanmıydım ama itemları bir yere gömü yapmak hatta onları katogeri lemek kadar şu oyun dünyasında hiçbir aksiyon bana keyif veremez : P iyide potion dediğin zaten oyunun skill/spell/buff vs kısmı. yani YILLARDAN SONRA İLK DEFA BU OYUNDA POTİON KULLANIMININ NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU GÖRDÜM demek ne biliyim jade empire oynayıp OHA YILLARDAN SONRA İLK DEFA MELEE KULLANMANIN ZORUNLU OLDUĞU RPG OYNADIM demek gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Kaede said: "White Wolf" said: Kaede said: ehue ben witcherı da beklemiyorum. ilk oyunun gameplayi o kadar sıkıcı, olayları o kadar klişe, diyalogları o kadar kötüydü ki ilk chapterı bitiremedim tamam combatı belki biraz hack and slash gibiydi ama yani hayatımda ilk kez ne baldurs gate nede neverwinter nights ilk kez bir oyunda potionların gerçekten bir işe yaradığını gördüm, ben hayatımda çok zorlanmadıkça belki baldurs gate de arada giant strength kullanmaşımdır ama bu oyun öylemiydi bir cat eye potion'ı olmadan karanlıkta hiçbirşey göremiyordun ve bazı savaşlar kazanmak için kesinlikle potion takviyesi yapmak zorundaydın. Ya dürüst olim benim için iyi bir rpg baldurs gate ve planescapedir, aslında gothiclerin de hastasıyım, bir rpg kötü dahi olsa birşey katlanmama biraz neden olur oda gömü yapmak. :D yani bir fps olsun strateji olsun sırf beni bu yüzden bu kadar mutlu edemiyor. Bilmiyorum eski hayatımda korsanmıydım ama itemları bir yere gömü yapmak hatta onları katogeri lemek kadar şu oyun dünyasında hiçbir aksiyon bana keyif veremez : P iyide potion dediğin zaten oyunun skill/spell/buff vs kısmı. yani YILLARDAN SONRA İLK DEFA BU OYUNDA POTİON KULLANIMININ NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU GÖRDÜM demek ne biliyim jade empire oynayıp OHA YILLARDAN SONRA İLK DEFA MELEE KULLANMANIN ZORUNLU OLDUĞU RPG OYNADIM demek gibi bişey şunu kastetmek istedim bir dragon age te kaçınız silahınıza posion sürdünüz, sürseniz bile birşey pek bir farketmiyordu, bir oblivionda yok undead için silver sword getir yok bilmemne için bronze getir diye sözde şeyler vardı, ama çokta kullanışlı değildi getirmesen 1 vurucağına 10 vuruyordun düşmana ama sonuçta indiriyordu, ıtem kullanımın en başırılı olduğu rpg bana göre witcher.çünkü gerçekten silver swordsuz yaratık kesemiyordun, silver sword gerçekten silver sword du. ya ne diyim zevkler renkler tartışılmaz legacy of kain 2 ye hep dergiler vasat puanı vermişlerdi, ben ise muhteşem keyif almıştım oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yoo gayet onun da farklı uygulamaları hep vardı, hala var hatta birçok jrpg onu bir adım öteye götürüp yanlış silah kullanımında düşmanı heallayarak çok daha ağır cezanlandırıyor oyuncuyu dediğim gibi witcherda alchemyyi övmenin jade empireda meleeyi övmekten hiçbir farkı yok witcherın övülecek bir tarafı varsa o da müzikleriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kartlarda iyidi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 "White Wolf" said: ya birde noldu bu nesle anlamıyorum, yani beklemek bu kadar bayıcı, herşey akmak zorunda mı sürekli, eskiden bir final fantasy 7 olsun 8 olsun savaş lar o kadar kıritik tiki saldırım mi yandakine cure mu atim diye 10 dakika düşünürdün, ya bu .. bu kadar mı sıkıyor insanları, ozaman bir 100 seneye satranç diye birşeyde kalmıcak anladığım kadarıyla. ee her şeyi consol kiddielere göre yapmak zorunda oldukları için böyle oluyor. hedef kitle 13-15 yaş arasında xbox oynayan gençler. Kaede said: yoo gayet onun da farklı uygulamaları hep vardı, hala var hatta birçok jrpg onu bir adım öteye götürüp yanlış silah kullanımında düşmanı heallayarak çok daha ağır cezanlandırıyor oyuncuyu dediğim gibi witcherda alchemyyi övmenin jade empireda meleeyi övmekten hiçbir farkı yok witcherın övülecek bir tarafı varsa o da müzikleriydi adam haklı aslında, tamam senin dediğine göre her oyunda potion var, kullanabiliyorsun ve buff alıyorsun. ancak potionlar çok zor bulunan şeyler, bulduğun zaman da kullanmanın pek bir anlamı olmuyordu. witcher'da çok değişik potionlar var ve değişik taktikler için kullanabiliyorsun. dediğin "haha sen X potionunu, Y kılıcını kullanmadın mı, o zaman burayı sana geçtirtmeyeceğim hahaha" gibi _ZORUNLU_ durumları sevmiyorum. bu oyunda ise zorunlu değilsin, ancak değişik taktikler veya combolar kullanmak için potion kullanıyordun. alchemy'de kendi potionunu yaratabilmek de güzel bir özellikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 o değilde kızkardeşin kaçırılması gibi bi durumla karşılaşan var mı? varsa şu 4chana yazan elemanın hikayesi doğru çıkıcak netekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bone dediğimi anlamışsın, dedim ya herkesi mutlu eden birşey var, seni rpg de final blow da kafayı cinematic bir şekilde uçurmak keyif verir,birine at sürmek banada gömü yapmak keyif verir. two worlds 2 deki kaç potion u kullandınız ? kullandıysanızda gerçekten kullanmasanızda birşey fark edermeydi? ben söyliyim etmezdi. oyunlarda benim gibi cimri adamları birşey kullanmaya zorlayan en iyi rpg di. çünkü baldurs gate falan ne healing potionmı kullanırım ne + okumu kullanırım. çünkü beni gerçekten kullanmak zorunda bırakmaz belki 40 yılda bir troll çıkardı ona bir fire veya acid arrow atardım , gerisi hikayeydi. Allah aşkına kaç sene oldu witcher çıkalı two worlds 2 çıktı dragon age, gerçekten herbiri birbirinden işe yarar bir potion olan başka oyun örneği verin bana. işte benide bu oyunda bu mutlu etti, neden çünkü oyun beni item kullanmaya zorluyordu, benim gibi cimri birini gömü yapmaya seven birini buna zorlaması keyif verici.. şonuçta bir fpsyi aksiyon kötü diye herkes aynı şekilde eleştirebilir ama rpg ayrıdır,herkesin aradığı farklıdır ben hiç unutmam bir risen da et 4 saniyede bişerken ben tavayı 10 dakika ateşin üzerinde tutardım, niye akıl hastasımıyım ?? hayır kendi çapımda rp yapıyordum buda bana keyif veriyordu.. bu arada bone bizde konsoları gördük bende bir final fantasy 7 falan oynarken 12 13 yaşlarındayım, yani bu örnek olmamalı, yeniler hakkaten sabırsız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 e sen anlamamaya devam ediyorsun oyun seni potion kullanmaya itiyor çünkü oyunun HERŞEYİ potion. diğer oyunlarda illa potion kullanmak zorunda kalmıyabilirsin çünkü gameplayi etkileyen üstündeki potion buffı ve mouse ile tıklama zamanlaman dışında bir dünya etken oluyor hani şurda forumdaki herkesten fazla bg2 bitirmiş adama şunları anlatman çok komik geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 e sende anlamamaya devam ediyorsun, hem bu birçok kez bitirmiş adam lafı ne oluyor onu anlamadım, ozaman bende şunu söyliyim, bu türkiyede belki baldurs gate 1 ve 2 yide yurtdışından çıktığı anda orjinal getiren alıp turkiyede dergicilerden bile önce oynayan adamım, daha ozamanlar millet dandik bir bilgisayarcıda full trottle , dig gibi orjinal box oyun görünce demigod görmüş gibi böyle hayranlıkla baktığı dönemlerden bahsediyorum, eğer sidik yarıştırmaksa olay bende baldurs gate kaç bitirmişliğim var, planscape ' ise 7 8 in üzerinde bitirmişliğim vardır ki bunu sen dedin diye söylüyorum yoksa ben burdaki marifeti anlıyamadım. Ben witcherın item kullanım değerini çok iyi yansıttığını söyledim, sen uzattıkça uzattın. Ama fikrimi soruyorsan evet her oyun öyle olmalı , nasıl mı ??? arkadaş ben rogue seçtiysem posion making skillimin veya poison ımın fark yaratmasını isterim,(kendinize sorun dragon age de kılıçınıza posion sürdünüzmü,eminim ulan yazık bu savaşta surim bari satış fiyatı zaten düşük dediğinizde bile savaş anı gelince sürmeyi unuttunuz, doğrumuyum ?? zihin falan okumuyorum ama itemın önemini hem oyuna hemde bizim kendi zihnimize nasıl yansıtmadığını biliyorum,birçok kişinin aynı şeyi yaşadığını hissediyorum) beni kullandırmak zorunda bırakmalı, zorunda bırakmalı derken kullanmayınca geçmem imkansız anlamında değil ama gerçekten zorlamalı, ranger tarzı bir karakter oynuyorsam bana o çeşit çeşit okları kullandırtmalı ok konusunda thief oyunundan örnek verim, o kadar hatta daha iyi olmalı. two worlds 2 de 1000 çeşit potion yapıyorsun taş çatlasa 5 çeşit işe yarıyor, alchemy aldıysam bana kullandırtmalı. Nasıl bir gothic de bir üst zırhı aldığında baban porche hediye etmiş gibi sevinirsin, işte bana o hissi yaratmalı, item olsun çok görünsün olmamalı. İtem larla kendi aramda bir bağ kurmak istiyorum. yani rusty sword dan ıron sworda geçtiğinde o rusty swordun bana ettiği hizmetten dolayı ona saygı duymalıyım (bu ne demek diyenlere gothic,risen mükemmel olmasada bu hissi yansıtır).koskoca powerplay karakteri drizzt bile healing potion l veya 2 kez karşılaşmıştır, onda bile kitapta içtiğindeki hissi anlatır, işte içim yanmaya başladı, kalp atışım hızlandı cart curt diye, diye baldurs gate deki gibi 10 şişeler halinde 200 tane healing potion biriktirilmiş olamamlı. Mükemmellikten daha çok uzak olduğu halde witcher bu demek istediğimi yansıtır, çünkü igridients lar sınırlıdır oynuyanlar bilicektirki, bazen bir potion yaparken diğer çok işince yarıcaktan, vazgeçmek zorunda kalırsın.bu keyif katar bu heyecan katar, bu değer katar, inventory açar o potion a defalarca bakarsın, ve kullanıcağın anı beklersin, böyle olmalı , bir potion böyle olmalı her şişeden 100 tane değil. bir kılıç böyle olmalı,bir zırh böyle olmalı, rpglerde olan itemlar böyle olmalı, ve digital ortamda bunun en iyi örneği tekrar söylüyorum mükemmelden hala çok uzak ama witcher dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar