Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Damsız oldukları için içeri alınmadıları kulübün elektriklerini kestiler.

sostizm

Öne çıkan mesajlar

damsız almayan kuluplere her şey müstahak.
aslında cezalandırılmaları, hapise atılmaları lazım ama devlet müsaade ediyor.
faşistlik olacak belki ama kadın-erkek eşitliği pls. onu istiyoruz.

huun said:

iki boyutu var işin, ikisi de çok acıklı.

damsız içeri almayız diyen kalitesizlikte bir yere girmeye çalışan kişilerin, o kalitesizlikte bir yere bile alınmaması.

aynen bu da var.

kalitesiz yerler oluyor hep öyle mekanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

ne biliyosun olm hiç damsız girilmeyen bi mekana girdinmiki hehoh.

damlıda olsa damsızda olsa mekan kaliteliyse zaten amele kro gelmiyo zaten bi şekilde. clublarda falan iyi oluyo aslında damsız girilmez olayı ama barlarda saçma buluyorum millet oturuyo zaten yani dans olayı yok bi kere herkez kendi kendine takılıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bireysel düşününce insan dam olayı saçma diyorda.herkes sen ben olmuyor işte

10 kişi bir yere gitmiştik.yarı kız yarı erkek.

yanımıza yalansız 6-7 kişi bir stand koymuş sırf erkek.ilerleyen saatlerde sapıttılar olay cıkmıştı
Sosyal ağlarda paylaş

EagleEye said:

Bone said:

çok ayrıcalıklı bir adam olduğum için damsız girilmez yerlere damsız olarak girmişliğim vardır.

damsız şartı olmayan yerler daha rahat, serbest, kaliteli ortamlar oluyor.

elbette her yeri görmediğim için tümevarım yapmak yanlış ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

nereymis buralar merak ettim yani

atiyonda az at yani

dam olayi kapidakini ne kadar tanidigina bakar gerisi faso fiso

gecen sene angeliq kiz kiza bile girilemiyen bir yerdi mesela
Bone said:

EagleEye said:

Bone said:

çok ayrıcalıklı bir adam olduğum için damsız girilmez yerlere damsız olarak girmişliğim vardır.

damsız şartı olmayan yerler daha rahat, serbest, kaliteli ortamlar oluyor.

elbette her yeri görmediğim için tümevarım yapmak yanlış ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

damsız girilemeyen mekanın hitap ettiği kesim biraz daha alt tabakadır. adam damsız gelirse orada damıyla gelmiş adamların damına sulanabilir diye damsız almazlar.

damsız girilebilen mekanlar ise daha elit tabakayahitap eder. zaten o mekanlara damlar tek başına da gider. hey dam sana bir içki ısmarlayayım diyere dam bulunabilir. çünkü mekanda yeterli sayıda dam vardır ve bu yeterlilikten ötürü damıyla gelen adamın damına sulanan olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kardesim atip tutmayin

boyle bir yer yok istanbulda

neymis bu elit barlar clublar istanbul ogretin ogrenelim bizde

fede said:

damsız girilemeyen mekanın hitap ettiği kesim biraz daha alt tabakadır. adam damsız gelirse orada damıyla gelmiş adamların damına sulanabilir diye damsız almazlar.

damsız girilebilen mekanlar ise daha elit tabakayahitap eder. zaten o mekanlara damlar tek başına da gider. hey dam sana bir içki ısmarlayayım diyere dam bulunabilir. çünkü mekanda yeterli sayıda dam vardır ve bu yeterlilikten ötürü damıyla gelen adamın damına sulanan olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Damsiz olayi bana da sacma gelmistir hep. Sirf erkek diye geri cevirilmemeli bir grup. Dis gorunus, hitap ve presentable olnak gibi fonksiyonlari goz onunde bulundurarak insanlari iceri alinmali. Bu konuda yurt disinda cok basarili ornekler var. Sonucta adam senin damli ya da damsiz degil de nasil giyindigine, varsa arabana bakiyor, masa alip almiycagina bakiyor. Istanbul ve kalan tr genelinde bu boyle degil ama. Buna iki uc istisna yer olabilir; anjelique, wan na, nu pera gibi. Gerisi dama bakar her yer. Bu saydiklarin da bakiyor tabi de, fark sadece erkekleri degil yeri gelince kizlari da geri cevirebiliyorlar.

Bana mantikli gelen ise bir insan gece disari eglenmeye, yeni insanlarla tanismaya, heyecan aramaya cikar. Damin varsa zaten alirdin onu bir ev ortaminda ya da sakin bi yerde basbasa takilirsin, gece clubune gitmezsin.

Ama trde de cok kro, amele var dansiz girilmez muhabbeti yapmak zorundalar da bana en cok dokunan bu muhabbeti yapanlar da genelde iceri almadiklari o kro, ameleler gibi adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede gece eğlenmek rüya gibi oldu, artık hiç keyif almıyorum dam sorunu bişey değil eskiden sürekli gittiğim yerlerde kapıya adımı yazdırıp gidiyorum ama eğlence eğlence değil ki be kardeşim kapıdakiler ayrı tip kızlar ayrı ayar erkekler daha beter en güzeli buralarda takılmamak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...