Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Stalingrad'ın orjinali çıkmış diye sevindim arkasına bakmadan aldım. Eve gelip büyük bi hevesle taktım. Ne olsa beğenirsiniz? Almanca filme İngilizce boktan bir dublajı döşemişler üstüne Almanca seçeneğini de kaldırmışlar. Kutunun arkasına bi baktım İngilizce 2.0 ses desteği başka da bişey yok. Görüntü ise ayrı bir rezalet. DVD de alttan üstten kırpılır ekran, bunlar kenarlardan da kırpmış. Ne anladım ben orjinal DVD den o zaman. Gidip kopyasını alsam daha iyiydi. Firmanın adı Tepe bu arada. Aman dikkat edin. Size de olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 piyasadaki satılan DVD'lerin çoğunun görüntüsü çamur gibi. en iyi görüntüyü sunan Devrim Arabaları filmi. ama tabii onda şirket özel olarak convert etmiş DVD'ye. DVD şirketleri dikkat etmiyor bu tip şeylere. Tiglon, Palermo felan. internet siteleri bile yoktu en son baktığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 vallahi sağda solda tezgah kuran adamlar bile kaliteli iş satıyorlar, dil desteği, görüntü kalitesi... korsan kitap basanlar bile artık tek karakterde hata yapmadan kitap basıyorlar, bir tek parasını verip orijinalini alınca sorun yaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 adam yazmış firmanın adını.. Tepe Almayın, batsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 dasaaa said: hhaha süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Yıllardır avi kullanıyordum. İnterneti 8mbps'ye çıkardıktan sonra mkv'ye terfi ettim. Her şekilde dvd'den daha iyi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 amazon.com dan baktım filmin 2. bölge DVD sine ve tam tahmin ettiğim gibi çıktı. Almanca ve İngilizce dil seçenekleri var yani bal gibi TR'ye getiren firma yapmış orjinal dili DVD den çıkarma salaklığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 boşuna kasma ben söyliyim sonunu: filmin sonunda beni o kadar barzo mu sandınız lan yedirirmiyim güzel filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 dasaaa said: win image (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar