Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Evet arkadaşlar...bugün Marty Mcfly'ın 1985 yılında Delorean ile 88 mili geçip geldiği gün...NEREDE LAN UÇAN KAYKAYLAR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 AHAHAHAH adam bugünü beklemiş :) nereden gördün de buaraya apardın gavur forumundakini de göremk ister deli gönül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ben niye 2015 diye biliyorum ya bide doğru bılıyorum sanırsam 2015 de uçan kaykaylar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Vaaay güzelmiş. Kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Oehh kım beklemıs hakkaten bunu be .. ama helal olsun bı an gozlerim doldu bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 http://www.news.com.au/technology/back-to-the-future-fans-celebrate-wrong-day/story-e6frfro0-1225888468914 Üzgünüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 2015'e gidiyordu lan 2010 değil. 1955-1985-2015 değil miydi. 30 geri 30 ileri allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 fatoşhop.. 2015 october'a gidiyor olmaları gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 AHAHAHAA fail olması daha da güzel AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 acayip hayal kırıklığına uğradım nan :( gerçek sanmıştım hatta 3 kişi çok eğlenmiştik yıkıldım sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Beyler heyecan yok, uçan kaykaylar için daha bi beş senemiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 uçan araba oradaki gibi olmasa da var sayılır.. 3d de oradaki gibi değil ama o da var.. diğer zmazingoları da tutturduk.. BİLİM DÜNYASI APTAL CERN İLE UĞRAŞACAĞINA UÇAN KAYKAY İÇİN ÇALIŞMALIDIR! bu mesajı 5kişiye yolla ya da doğumuna geri döner ve seni öldürürüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bugün bir de aziz nesinin ölüm yıldönümü tabi. o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 facebook vidyosu koyayım bunun şerefine öyleyse edit: talihsiz bir tabir olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yani ki kendimi bugünün o gün olduğuna inandırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 great scott.. this is heavy! diyip geçiceksin.. hayat devam ediyor. ama o gün yakındır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yanlis basmistir tuslara http://jamesbnyc.files.wordpress.com/2010/01/parkinson-j-fox.jpg because of parkinson's... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 of çok acımasız ama windows me'de katılarak güldüm. iyiydi ama me bence, system restore ile 4 yıl kullandım formatsız tepe tepe. :p hakkaten filmde 30 yıl ileri gidiyorlardı, 5 yıla uçan arabaları standart yapamayız ama 3d jaws gerçek olabilir ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 30 yıl geri 30 yıl ileri. boşuna heyecanlandırmayın arkadaşlar, uçan kaykay projesiyle uğraşıyordum, ben de geç kaldım diye telaşlanmıştım. daa 5 yıl var of neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuna833 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 umarım sayın bahçeli bugün için de aritmetik süpersonik hesaplamalar yapmaz.. bu arada cCc Marty Mcfly cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 martin mi? canın saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuna833 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 martydi sanırım evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 benim gibi back to the future severlere gelsin bu: http://www.youtube.com/watch?v=kh9PYtmVybU http://www.youtube.com/watch?v=bnqtXOi1iaY http://www.youtube.com/watch?v=iGlrobvb-ao bu filmde özellikle, altında zaman makinesi olup da "aa geç kaldık, koş koş" olayına hastayım. "yapamıycaz, becermiycez, olmayacak" korkusuyla adrenalin ile koşturup durmak çok eğlenceli. şahane filmdi ya. ilkokul günlerim geliyor aklıma hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar