EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 unreal 99 yapımı falan olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 90larda bişi tam emin değilim =) ama tavsiye ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Yeni bir konu açmak istemedim o yüzden buraya yazıyorum. Catalysm ile wowa yeniden dönüş yapmayı planlıyorum fakat benim emektar laptop zannetmiyorum eskisi gibi iyi bir performans versin oyunda. Dolayısıyla yeni bir laptopa ihtiyacım var fakat bu konuda yeterince bilgi sahibi değilim. 1500-2000 TL arası bir bütçe ayırabilirim. Siz değerli arkadaşlardan laptop tavsiyesi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 abıcım ben samsung r520 aldım gecen bayrada 1 sene oldu nerdeyse o zamanlar i5 i4 ıslemcı fılan yokdu ozellıklerıne bakarsan anlarsınkı ortalama raıdde ve normal alanda kı buna dalaranda dagıl full her sey acık keen en dusuk30 en yuksek 60 fps alıyorum ısınma sorunuda yok denıcek kadar az sakına hp pavilion alma benım eskı makınen ısınma sorunu cok fena makıne kendı kendıne kapanıyor sana tavsıyım samsung modellerı hem fıyat bakımından uygun hemde ozellık bakımından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 samsung r620 var bende de, 1 seneyi geçti alalı sorunsuz kullanıyorum. işlemci vs. olarak daha üst modelleri öneririm, marka olarak da samsung sorunsuz olur kanımca. i5 işlemcili yeni modellerden birini alabilirsin. Tek sorun var, detailleri açarsan doğal olarak ısınıyor, işlemci de klavyede wasd altına geldiği için sol el bayaa bi terliyor. Güzel bir klavye + mouse ikilisi zaten notebookta oyun oynamayı düşünüyorsan şart olduğu için çok da büyük bir problem değil : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Öneriler için teşekkür ederim arkadaşlar. Bir bakayım şu samsung'un modellerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Seele said: sene 2010 wow oynayanlar var. Sene 2010 insanların oynadıkları oyunlara gereksiz yorum yapan bunnar var hala. Eet bunnar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Ben celeron 2.0 la icc yaparken (yani onunla bile oynanabilen bir oyun wow) upgrade ettim. board hdd işlemci ram 750 milyon tuttuydu. Şuanlık ekran kartını onboard kullanıyorum hd4200 var. Ama gayet verimli. Dün CoD black Ops kurdum single da onu da kaldırdı. Tabi verimlilik okadar değil. Ama wow oynadığım sıralarda grafik ayarlarını açıp raid yapayım dedim başım döndü kıstım tekrar. D&d aoeler , paladin ışıkları falan öff dedim bu ne pavyon gibi :D sonra low yaptım gene bitti gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ram lazım banada sene 2010 hatta 11 geliyo hala 2 gb ramle oynuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Oyun okadar ram yemiyoki bende 4 gb var 1gb yediğini görmedim henüz. Hoş neye göre yiyor bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bende bugün bi bilgisayar siparişi verdim. teknik bilgilerinden tam olarak emin deilim ama kabaca; intel i5 işlemi hd 5550 ekran kartı 4 gb ram 500 gb harddisk 20" lcd monitör hangi işletim sistemini yüklerler bilmiyorum ama xp 64 bit kurucam sanırım. Bu sistem bana wow da 25 man raidlerde kastırmadan rahat rahat oynatır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Oynarsın, götürür cataclysmde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 w7 64 bit kursana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 XP yerine Win7 kurarsan daha da rahat götürür hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 samaella said: Oyun okadar ram yemiyoki bende 4 gb var 1gb yediğini görmedim henüz. Hoş neye göre yiyor bilmiyom eskiden 3 vardı ram slotun teki yandı fps farkı bariz belli oluyordu :S birde oldugun yerde dururken yemez heralde o fightta belli olur sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Kojiroh said: XP yerine Win7 kurarsan daha da rahat götürür hatta. XP çıktığından beri kullanıyorum, win7 ye alışmam zor olucak biraz galiba. Bi de uyumluluk olayı nasıl win7 nin. Her türlü program zorluk cıkartmadan kurulabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 0ne said: Kojiroh said: XP yerine Win7 kurarsan daha da rahat götürür hatta. XP çıktığından beri kullanıyorum, win7 ye alışmam zor olucak biraz galiba. Bi de uyumluluk olayı nasıl win7 nin. Her türlü program zorluk cıkartmadan kurulabiliyor mu? win7 xp den cok daha iyi çalışıyor, hiçbir uyum sorunu yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 0ne said: bende bugün bi bilgisayar siparişi verdim. teknik bilgilerinden tam olarak emin deilim ama kabaca; intel i5 işlemi hd 5550 ekran kartı 4 gb ram 500 gb harddisk 20" lcd monitör hangi işletim sistemini yüklerler bilmiyorum ama xp 64 bit kurucam sanırım. Bu sistem bana wow da 25 man raidlerde kastırmadan rahat rahat oynatır mı? yalnız 20 inch monitör yetmez. asdfd monitörün ne alakası var oyunla :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Beyler adamin monitoru tami tamina 20 İNÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Çözünürlükle bir alakası olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 17" üstünde sorun var aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 copy/paste yaparken oda gelmiş işte, tey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 İşlemci: AMD Athlon II P320 Grafik kartı: ATI Radeon HD 4250 Görüntü: 15.6 inç, 16:9, 1366x768 piksel, parlak: evet Ram: 3gb arkadaslar sizce bu özelliklerde laptopta wow nasıl olur? sıkıntı yasar mıyım raidlerde felan? ya da ayarlarda felan neler yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dusuk ayarlarda akar yag gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ahmedinejad said: dusuk ayarlarda akar yag gibi söle biraz yüksek ayarlarda sıkıntı cekerim diyosun yani? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar