Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerden vuvuzela bulabilirim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi niye aliyosun ? Kardesini mi dovdurcen bize ? Kac yasinda bilmiyorum da o tip bisey isteyen kisi 40 yasinda da olsa gelip milletin kulaginin dibinde otturur yani.

Sahsen o tip seyleri ilk uyaridan sonra direkt yutturuyorum ben.
Mesaj tarihi:
hep onu düşünüyorum ben de..

bi vuvuzela alayım. ne de olsa habire ayaktayım.. 4-5gibi ışıklar kapalıykene balkonda bi kenara pusayım da BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ diye öttüreyim, mahalle ayağa kalkıversin..

e ramazana inşallah.

edit medit
Mesaj tarihi:
ntvmsnbc'de gördüydüm bi haber, vuvuzeladan ilk dayağı yiyen adam diye ... (:

Vuvuzela sesinin bu kadar batmasını anlamadım da ben. Maçlarda korna çalınmaz mı normalde mesela? Daha sinir bozucu değil mi o?
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

abi lütfen almayın vuvuzela falan. saçmalamayın ya. türk kültüründe vuvuzela yok bikere.

belki gayda->tulum benzeşmesi gibi vuvuzela->höykürük benzeşmesi var..

bizim kültürel çalgımız belki..

höykürük, uğuldak, yehyevi adına tam karar veremedim şimdi. bizim kültürümüzün bir parçası ise çalabilir miyiz peki?

ona göre hititler zamanından kalma yehyevi/uğuldak/höykürük bulunsun diye çalışmalara başlayacağım da..

biz de kültür mültür bakmazlar.. kütür kütür montelerler.. demek istediğim budur..
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

abi lütfen almayın vuvuzela falan. saçmalamayın ya. türk kültüründe vuvuzela yok bikere.

alıyosanız klarnet alın.

süperlig maçlarını da rezil etmeyin.

hang drum da yok abi sdf.Alsın herkes keyifli olur
  • Yeni Oluştur...