mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 perşembe gunu kardeşimin doğum gunu ve ben vuvuzela alcan kendisine. kadıkoy civarında nerden bulabilirim bilen var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 gittigidiyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 seçkin marketlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 coladan cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Abi niye aliyosun ? Kardesini mi dovdurcen bize ? Kac yasinda bilmiyorum da o tip bisey isteyen kisi 40 yasinda da olsa gelip milletin kulaginin dibinde otturur yani. Sahsen o tip seyleri ilk uyaridan sonra direkt yutturuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ikea'da yemek yersen kartlardan çıkıyor, gittigidiyor satıyordu en son. ama alma. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 dövüyorlarmış haberlere çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bulma vuvuzela.geçen gece 4te biri öttürüodu katil oluyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 hep onu düşünüyorum ben de.. bi vuvuzela alayım. ne de olsa habire ayaktayım.. 4-5gibi ışıklar kapalıykene balkonda bi kenara pusayım da BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ diye öttüreyim, mahalle ayağa kalkıversin.. e ramazana inşallah. edit medit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 kadikoyu bilmiyorum ama istiklalde ve eminonude bolca satan var sokaklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 lan partiye götürcem bitane bulabilirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 İzmirde dolu satan amca vardı seyyar.Bulursun elbet orda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ntvmsnbc'de gördüydüm bi haber, vuvuzeladan ilk dayağı yiyen adam diye ... (: Vuvuzela sesinin bu kadar batmasını anlamadım da ben. Maçlarda korna çalınmaz mı normalde mesela? Daha sinir bozucu değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Kardeşe yazık yaw, bildiğin dayak yer yani tekme tokat. ki zaten dayak yesin vuvuzela çalan adam, onaylıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 gittigidiyorda falan var şimdi versen perşembe gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 geçen gün bi zenci barlar sokağında çalıyodu, susmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 abi lütfen almayın vuvuzela falan. saçmalamayın ya. türk kültüründe vuvuzela yok bikere. alıyosanız klarnet alın. süperlig maçlarını da rezil etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Canınıza susamadıysanız denemeyin. Gerçekten nefret ettik millet olarak, noluyo yaaa demeden üzerine oturtabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bağdat caddesinde caddebostan dolaylarında kel bi amca var satıyor yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Estel_Anorien said: abi lütfen almayın vuvuzela falan. saçmalamayın ya. türk kültüründe vuvuzela yok bikere. belki gayda->tulum benzeşmesi gibi vuvuzela->höykürük benzeşmesi var.. bizim kültürel çalgımız belki.. höykürük, uğuldak, yehyevi adına tam karar veremedim şimdi. bizim kültürümüzün bir parçası ise çalabilir miyiz peki? ona göre hititler zamanından kalma yehyevi/uğuldak/höykürük bulunsun diye çalışmalara başlayacağım da.. biz de kültür mültür bakmazlar.. kütür kütür montelerler.. demek istediğim budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Sparkcaster said: lan partiye götürcem bitane bulabilirsem ben getiriyorum, çok eğleneceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 benim bildiğim çinliler o vubuzelları afrikada çöpten toplayıp dünyaya tekrar starlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 abi holy o suratın ismi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 trollface Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Estel_Anorien said: abi lütfen almayın vuvuzela falan. saçmalamayın ya. türk kültüründe vuvuzela yok bikere. alıyosanız klarnet alın. süperlig maçlarını da rezil etmeyin. hang drum da yok abi sdf.Alsın herkes keyifli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar