Tralus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ya bütçem 450 tl.bu fiyatı geçmeyen güzel elektro gitar arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Bu fiyatı geçmeyen kaliteli elektro... ... ... ...yok. İkinci el bir Yamaha Pacifica al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ya öyle gibson les paul kalitesinde beklemiyodum zaten.birkaç soundcheck araştırdım.bazı cortlar (g250 gibi) gitarların sesleri hoşuma gitti.genelde rock-metal tarzı çalacağım için o tarza yönelik gitarlar arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Cort alma.git bitane 2. el ibanez rg 370 falan bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hujukt Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Cort X5 var satıyorum ilgilenirsen temiz yeni başlayanlar için idealdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 cort kx serisine de bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selambendufrasne Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 senko said: cort kx serisine de bakabilirsin evet kx1q fena gitar değildi aslında her tarza giden bir gitardı ama ikinci elleri 500-550 falan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 x11'e ne diyonuz peki almak niyetim var da güzel duruyor sustain falan da sağlam, bunun dşında nası bi gitardır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 x serisinin floyd rose'lari cok kotu, arkadas devamli akord kacirmasindan sikayet ediyordu, sonra dayanamadi sabit koprulu bisi aldi. kullanmiyacakken floyd rose'li gitar almanin anlami yok zaten. hem sabit koprulerde kx serisinde tonepros kullaniyor ki en saglam sabitlerdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ibanez rg350dx veriyim sana iki yerinden falan boyasi dustu falan pek 0 gozuktugunu soyleyemeyecegim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 350dx ile sahnede çalacaksan vücut yapman gerekiyor yalnız. 3 defa boynum tutuldu. Zaten sahnede de 3 defa çaldım o gitarla. Floydu rezil bişey. Fakat klavyesi çok iyi. Tonlarıda fiyatına göre ideal. Ama çok ağır :( Şunun 2. eli var mıdır bilmem ama bulursan al; http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=10599&gid=110 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 cok pahali o 350dx alsin :D valla les paul'e gecicem gibi, idman olmus olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 2. eli ne olacak ya 650'ye filan bulur :) Benim arkadaş rg350dx'i 1000 tl'ye sıfır almıştı ama hayatının hatası gibi bişeydi :D Gerçi klavyesini sevmiştim bazen bana veriyordu ama çok ağırdı. Şimdi 2. elleri baya düşmüştür. Umarım sende sıfır almadın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Gitara Eclipse ile başlayarak şımartmışım ben kendimi :) Çalamıyorum rahat bir sürü gitarı piyasadaki. Benim naciz fikrime göre alt seviye Ibanez'lerden köşe bucak kaçılmalı. Yapabileceğin en iyi şey şunun bir ikinci elini bulmak olur: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1284&gid=314 450 TL'ye bulursun. Alıştığım kaliteye yaklaşan tek denediğim ucuz gitar bu. Bir de bazı eski Kore yapımı Epiphone'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bence 200 daha biriktirsin 2. el daha iyi bişi alsın. Çünkü 200 tl ekleyip alabileceği gitarlar çoook fark ediyor. 200 tl az gibi görünsede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 İkinci el 700 veririm diyorsan epey iyi şeyler alabilirsin gerçekten. Seri üretim bir Dean ya da Schecter C-1 olabilir mesela. Ibanez'e ve Jackson'a anlamsız bir gıcıklığım, ön yargım var. Onları öldürseniz öneremem :) Neden tam bilmiyorum. Hatta metal çalacağım diyorsan Dean yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 mis gibi gitar bak http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=6920&gid=111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 epiphone les paul 100 bakınabilirsin. 2. el vardır belki o fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 cort g250 nasıldır peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 GERGE said: İkinci el 700 veririm diyorsan epey iyi şeyler alabilirsin gerçekten. Seri üretim bir Dean ya da Schecter C-1 olabilir mesela. Ibanez'e ve Jackson'a anlamsız bir gıcıklığım, ön yargım var. Onları öldürseniz öneremem :) Neden tam bilmiyorum. Hatta metal çalacağım diyorsan Dean yakışır. C-1 Exotic limited edition sahibi biri olarak C-1 kasa gitarlari kesinlikle tavsiye ederim, gercekten cok rahatlar, maun ve set neck olduklarindan dolayi sustain ve ton konusunda da cok basarililar ayrica. Duzgun bir manyetik secimi ile de her yola gelebilirler, rahatlikla soylerim bunu. 2. elden C-1, ya da C-1 Plus falan bulabilirsin belki 700, en kotu ihtimalle 800'e, hos C-1 Plus'a hic rastlamadi ikinci el piyasasinda, ammavelakin ben satsam o fiyata koyardim kayda deger bir sure kullanilmisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kore squire alabilirsin veya düşen varsa 500 e fln ki vardır mex strat alabilirsin ama cort hirram bulock muydu öyle bi seri var çok sexi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Drall said: cort g250 nasıldır peki? g250 fiyatına göre güzel bi gitar gerçekten bence. ikinci el alıncaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Amfi ne var onu de sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 7thBreath said: x11'e ne diyonuz peki almak niyetim var da güzel duruyor sustain falan da sağlam, bunun dşında nası bi gitardır ? Floyd rose sıkıntısı yok bu gitarın, akordu da atmaz kolay kolay. Tonları da müsait ama daha iyi gitarlar önerilmiş burda hep söyleyeyim onu. Ha ama tel takması falan kastırır, floyd rose gitar kullanmadıysan ı ıh. Ama hala üretilen bir gitarsa durumu nedir bilmiyorum, bendeki 10 yaşında falan çünkü. Bendekinin kasası hasarlı olmasa satıp adam gibi bir gitar alacam da işte ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 konser filan vermiyosanız ucuz gitar alın, para biriktirin lambalı amfi alın. sonra gene para biriktirip güzel gitar alın. tahtaya bakır tel çekip taksanız bile amfi iyi olunca güzel ses veriyo. klavyesi odun gibi olmasın yeter gitarın. misal x2. 2. el 175 e satıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar