soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 pratik bi yolunu bilen var mı? parlak ve cilalı bi yüzeyden bahsediyorum. söktüğüm bi çıkartmanın izleri ve parçaları kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bauhauss ta özel setler var.. çıkartma için de set var. onlara bakabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 http://www.jstor.org/pss/1506167 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 herşeyi sirke çıkarttığına göre buna da yardım edebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 sıcak su ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Yukarıdakilerin yanına kolonya, tiner de ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 margarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 deodorantı dibine getirip sıkmak çözebiliyor bazı yapışkanları aseton alkol tiner türleri mobilyanın bi kenarında denenip, daha sora uygulanacak yere uygulamazsan tahtayı görürsün ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 aseton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Sabunlu sıcak suya batırılmış yünlü bez de çıkarabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 boyasına göre tiner, aseton vs. annenin senin gırtlağına yapışmasına ve omuriliğini bedeninden ayırmasına sebep olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 adı üstünde çıkartma. niye çıkarttın ki madem yapıştırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Kojiroh said: Sabunlu sıcak suya batırılmış yünlü bez de çıkarabilir. Bununla birlikte parmağını yakana kadar izlere sürtmen de mobilyaya en az zarar verecek yöntemdir diye düşünüyorum. Ancak bahsettiğin çıkartma uzun süre orada kalmış ise çıkartmasız yüzey ile, çıkartmalı yüzey arasında ton farkı olabilir, onun çaresini bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 tartışmasız en iyi yöntemi söylüyorum: SİLGİ al eline bi tane yumuşak silgi, bastıra bastıra sil. tertemiz olur çok kolay bi şekilde. iddialıyım bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Silgi +1! Unutmuşum ben bunu, mal gibi parmak derimi parçalıyorum silgi yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 dasaaa said: boyasına göre tiner, aseton vs. annenin senin gırtlağına yapışmasına ve omuriliğini bedeninden ayırmasına sebep olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 koyu renkteki ahşabın rengini beyazlatabilir silgi. yapmışlığım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 fastreloader said: tartışmasız en iyi yöntemi söylüyorum: SİLGİ al eline bi tane yumuşak silgi, bastıra bastıra sil. tertemiz olur çok kolay bi şekilde. iddialıyım bunda valla +1 Milan silginin sökemediği yapışkan izi yok, çıkan şeylerle de mini playdoh setine sahip olmak da cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar