cemss Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 the rocker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 önce tenacious d sonra the boat that rocked bir tane daha var da yazmıyim şimdi çok da rock temalı değil yazmıyim çünkü düşünmem gerek ama anlatim kesin bilen çıkar looser hayatları anlatan bir filmdi, bir grup kuruluyordu ve gruptakilerin ortak özelliği, bir özürleri olmasıydı. bir yazar da gözlemlemek için gruba baterist olarak giriyordu, özrü de bateri çalamamaktı. ismi neydi yaw hakatten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Dazed and Confused yazılmamış üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 film değil belgesel alternatif bi şey söyleyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Across The Universe olabilir belki http://www.imdb.com/title/tt0445922/ ayrica, Control cok iyi film http://www.imdb.com/title/tt0421082/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 tavsiyeler güzelmiş, bi iki tanesini zaten izlemiştim. diğerlerini de buldum sayılır. tenacious d'yi de duymuş ama izlememiştim. bu akşam izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Rock temalı diye okuyunca aklıma ilk "the rock" filminin gelmesi ile büyümeye başladığımı anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 high fidelity rock temalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 nileppezdel said: The Boat That Rocked olabilir belki (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Hard rock seven herkes Rock Star'ı izlemeli. sonunda sövüyorsun ama orayı görmezden gelebilirsin. School of Rock ve Detroit Rock City de oldukça eğlenceli filmlerdir. Rock'tan kastın klasik rock'tır belki diyerekten blues temalı birkaç güzel film de söyleyeyim. herkesin beğenebileceği ve izlemesi gerektiğini düşündüğüm iki film söylüyorum: Cadillac Records ve Crossroads(1986). herkes söylemiş ama ben de şey edeyim: The Boat That Rocked harikadır, Tenacious D ise benim için oldukça hayal kırıklığı idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 abi nasil unutursunuz film olmasa da 30 Rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Almost Famous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 nileppezdel said: The Boat That Rocked olabilir belki on numara hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 metallica nın belgeseli güzeldi. bide crossing the bridge vardı alman bi adam tanıtıyo türk müzikleri o da fena deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 reddiye said: ... bir tane daha var da yazmıyim şimdi çok da rock temalı değil yazmıyim çünkü düşünmem gerek ama anlatim kesin bilen çıkar looser hayatları anlatan bir filmdi, bir grup kuruluyordu ve gruptakilerin ortak özelliği, bir özürleri olmasıydı. bir yazar da gözlemlemek için gruba baterist olarak giriyordu, özrü de bateri çalamamaktı. ismi neydi yaw hakatten :D up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ex drummer ki uber super bir filmdi, anlatilmaz yasanir tadinda bir eser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 the rockeri izliyin ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 hah doğru ex drummer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 rock star güzel filmmiş ama sonu çok kötü gerçekten. school of rock süpermiş, tek seferle affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Rockıcılar Kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Rockstar demeye gelmiştim iyi demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bob dylan'dan esinlenmiş olan i'm not there vardır şaheser bence. metallica belgeseli denmiş, some kind of monster onun ismi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 rock temalı film örneğinin wild hogs olması beni derin hüzünlere saldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 aquila said: rock temalı film örneğinin wild hogs olması beni derin hüzünlere saldı. aslında o anlamda dememiştim. filmin soundtrack'i rock'n roll olduğu için o örneği verdim. yoksa "get thrashed tarzı" derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar