BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ben olmasam berabere biterdi maç. dasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ben dün yediğim golleri sayamadım.. zaten 4. golden sonra bende film koptu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben kesin gelemiyorm. annemde bu haftasonu döncekmiş. ama haftaya büyük ihtimalle gelicem. ayrıca dün emrah gol atamadın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Atamadım ama iyi oynadığımı düşünüyorum. Bir sürü attırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Millet de diyecek bu adamlar her gün maç mı yapıyor. EVET BEYLER HER GÜN MAÇ YAPIYORUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 part1 part2 part3 part4 fotolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Wishmaster said: Atamadım ama iyi oynadığımı düşünüyorum. Bir sürü attırdım :D maçtan önceki sözünü hatırlatırım o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 +1 getirebiliriz Screwy ile bu arada yer varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 güneş halısahaya +1 getiriyor.. vay be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 O günler geçti artık Şakirr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 fizban cavanagh tora (?) konn kaspar dreagloth spidee screwy holy wishmaster aquila BabacumMostors tolga spidee +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 SANIRSAM BEN DE BİR KİŞİ GETİREBİLİRİM.. NEYSE SİZ BULUNDA BİRİLERİNİ ÖNCE abi caps açık kalmış üşendim yendien yazmaya.. derken aynı sayıda karakter girişi yaptım belki de daha fazla olsun skaylay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hala yer varsa ben geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 BabacumMostors said: SANIRSAM BEN DE BİR KİŞİ GETİREBİLİRİM.. NEYSE SİZ BULUNDA BİRİLERİNİ ÖNCE abi caps açık kalmış üşendim yendien yazmaya.. derken aynı sayıda karakter girişi yaptım belki de daha fazla olsun skaylay SKANDAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ildeniz senin getirdiğin adamdan hayır çıkmadı geçen maç, adam etkisiz elemandan daha etkisizdi, senden bile etkisizdi. arcane de geldi 15 olduk galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 tırnak batması, ev taşıma olayları derken 3 haftadır gelemiyorum, bu hafta da final maçı dolayısıyla katılmıcam kızlar, keşke ctesi olsaydı maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 fizban said: ildeniz senin getirdiğin adamdan hayır çıkmadı geçen maç, adam etkisiz elemandan daha etkisizdi, senden bile etkisizdi. arcane de geldi 15 olduk galba. yok lan dün de maç yapmış "açıldım" dedi eski haline engin şahit ehe bizim maçta o günkünden daha iyi olur da aynı gün başka yerde maçı oaliblir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 patpoker gelebilir güneş, sizin +1 kesinse onu pazar günü konuşalım forumdan gelen olursa diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 khala said: tırnak batması, ev taşıma olayları derken 3 haftadır gelemiyorum, bu hafta da final maçı dolayısıyla katılmıcam kızlar, keşke ctesi olsaydı maç hep bahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 khala said: tırnak batması, ev taşıma olayları derken 3 haftadır gelemiyorum, bu hafta da final maçı dolayısıyla katılmıcam kızlar, keşke ctesi olsaydı maçya yumuşak mısın? beraber finali izliycez işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 yer varsa gelmek istiyorum. forumda "EmRicardo" olarak bilinen arkadaş da gelebilir.yer varsa söyleyin, bu gece kesin birşey yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Holy said: khala said: tırnak batması, ev taşıma olayları derken 3 haftadır gelemiyorum, bu hafta da final maçı dolayısıyla katılmıcam kızlar, keşke ctesi olsaydı maçya yumuşak mısın? beraber finali izliycez işte sığır program yaptım final için bütün gün doluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 benim arkadaş da gelicek geçen maça gelen, adı çağrı max damage da foto çekmeye gelicek -cava- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bacağım iyileşmediği için gelemiyorum arkadaşlar. Oynamamamı öneriyorlar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 kim öneriyo yaa, gel sen açılır bacaan, iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar