Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Hangi yılda hangi 3. dünya ülkesinde yaşıyoruz lahn, fırtına var yine, yine elektrik gidip geliyor güzelim case study'im belediyeye kurban gidecekti..... Microsoft kurtarmasaydı o dökümanı varya..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Hava kötü. Senin bir UPS alman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 3. dünya ülkesinde case study nasıl yapılır bilmem ama 4. dünya ülkesinde taş ve sopalarla olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 OHA LAN BOMBA PATLADI SANKİ CAMLAR TİTREDİ YTÖVE BİSNMİLLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bizim 4 5 metre ötemizde patlıyor şimşekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 olm sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 biz bi de Bilkent'teyiz düşün, burda periyodik olarak haftada 2-3 kez elektrik kesiliyor. çayyolunda oturmak lazım aslında, oralar baya güzelleşti, ama elektrik altyapısı nasıldır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bütün hatlar imelihin evinden geçiyomuş, arada kafasına göre kesiyomuş bölge bölge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 suanki durum paralelinde yaklasık 40 yıl sonra aynı sorunlar yaşanıcak halbuki batı insanı bu sorunları neredeyse 1 asır once çözmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Netin biraz yavaşlaması dışında bizim bu taraflarda hiç bişiler yok nan ne fırtınası? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bahçeli de gayet iyi şuan elektrik açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 wastyrx said: Netin biraz yavaşlaması dışında bizim bu taraflarda hiç bişiler yok nan ne fırtınası? :S nerde oturuyorsun sen? gece kızılay ve kavaklıdere üstünden bilkent'e geldim. her yerde baya baya yağmur yağıyordu, şimşek çakıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 haha yazık lan size. izmir'den selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Bone said: wastyrx said: Netin biraz yavaşlaması dışında bizim bu taraflarda hiç bişiler yok nan ne fırtınası? :S nerde oturuyorsun sen? gece kızılay ve kavaklıdere üstünden bilkent'e geldim. her yerde baya baya yağmur yağıyordu, şimşek çakıyordu. Dikmendeydim de yağmur yağdığı halde evin içinden hiç bişi duyamadım ben böyle fırtına olarak nitelendirebilicek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar