Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Kişiden kişiye değişir elbet aklımda mükemmel sonların bir listesini yapmak vardı bari burada yapalım. Şuan The Mighty filminin sonunu kesiyorum :) Mükemmeldi gerçekten, insanı çok duygulandıran bir finali vardı. Çocuğun kitabı bitirişi, sonra uçağı havalandırıp ormandaki şövalyelerin uçarı seyretmesi ve arkada çalan müzik... mükemmel son diye buna derim.
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 genelde psikolojik gerilim filmleri
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Olivies said: genelde psikolojik gerilim filmleri(tu)
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 remember me nin çok güzel bi sonu var mesela. filmi tek güzelleştiren tarafı sonu.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 star wars 6 dahası yok boşuna aramayın.
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Desdere 1 dı dı dıt dıdı dııı dı dı dı dı dıt
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 there will be blood once upon a time in the america das leben der andere no country for old man
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Behlul said: truman show ne zamandır indirmeyi düşündüğüm ama sürekli unuttuğum bi filmdi, hemen indiriyorum. Topiğe gelicek olursak, The Island Hot Tub Time Machine The Back to the Future 1-2-3
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mükemmel son diyince bir numaranın tek sahibi vardır. Twelwe Monkeys
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Twelve Monkeys ve sonrası olarak adlandırdığım için listeyi gerisine bundan sonra devam edeceğim, benim en çok etkilendiğim sonları yazayım, tabii aklımda kalanları -The good, the bad and the ugly -Shutter Island -Fight Club -Se7en -Scarface -Once Upon A Time in the West -Shawshank Redemption -Das Boot -Dark Knight (ben çok sevdim, aslında tartışılır sdf) ve apayrı bir yorum olarak Gran Torino diyorum. Clint Eastwood ekranlara aktör olarak veda ediyor, son sahnesi daha ne denilebilir ki :(
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 gran torino o kadarda iyi bitmiyor bence.
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Red said: the mist direk :)offf :D filmin sonu dışında güzel hiçbirşeyi yoktu
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Olivies said: genelde psikolojik gerilim filmleri
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 6. His Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği
Öne çıkan mesajlar