Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yumurta denmişte beyaz fırında madamme var.tost ekmeği üstüne jambon üstü sahanda yumurta tavsiy ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 sahanda yumi çok laubali geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 mangalda,ızgarada köfte yapcaksam kimyon,karabiber,kekik,kırmızı biber,sarımsak,soğan,galeta unu ve mutlaka tereyağı koyuyorum muhteşem oluyo tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 sorduk mu bi tavsiyen var mı diye? yumurta konur mu konmaz mı onu tartışıyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 NE BAĞIYOSUN LAN ADAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Shimone said: mangalda,ızgarada köfte yapcaksam kimyon,karabiber,kekik,kırmızı biber,sarımsak,soğan,galeta unu ve mutlaka tereyağı koyuyorum muhteşem oluyo tavsiye ederim. galeta unu yerine ıslatılmış bulgur dene etin esansını acayip arttırıyor mangalda yada fırında yapılınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Cystein said: sorduk mu bi tavsiyen var mı diye? yumurta konur mu konmaz mı onu tartışıyoruz! ben sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 düz köfte evet düz bildigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Jb9Nex9L08g&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 eti mundar ettin derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar