Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yumurta denmişte beyaz fırında madamme var.tost ekmeği üstüne jambon üstü sahanda yumurta tavsiy ederim
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 sahanda yumi çok laubali geliyor bana.
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 mangalda,ızgarada köfte yapcaksam kimyon,karabiber,kekik,kırmızı biber,sarımsak,soğan,galeta unu ve mutlaka tereyağı koyuyorum muhteşem oluyo tavsiye ederim.
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 sorduk mu bi tavsiyen var mı diye? yumurta konur mu konmaz mı onu tartışıyoruz!
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Shimone said: mangalda,ızgarada köfte yapcaksam kimyon,karabiber,kekik,kırmızı biber,sarımsak,soğan,galeta unu ve mutlaka tereyağı koyuyorum muhteşem oluyo tavsiye ederim. galeta unu yerine ıslatılmış bulgur dene etin esansını acayip arttırıyor mangalda yada fırında yapılınca
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Cystein said: sorduk mu bi tavsiyen var mı diye? yumurta konur mu konmaz mı onu tartışıyoruz! ben sordum.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Jb9Nex9L08g&feature=related
Öne çıkan mesajlar