Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 http://www.odditycentral.com/pics/who-knew-intel-made-candy.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bu gidisle hakikaten cekirdek uretmeye basliyacaklar ama 4,6,8 derken kac cekirdek cikti ben bile kacirdim sdf. yakinda sayiyi birakip gramaja doncekler intelden 250gr cekirdek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 intel core 7 intel core yedi al işte bak sakin, kötü espri sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 sadece rusyada dükkanda niye satılsın lan. fakedir. FİFA 2001 yazan taçsan plastik "5 katlı" yazan naylon toplar vardı biz lisedeyken, vurunca şaşırtmalı sağa sola giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 senko said: yakinda sayiyi birakip gramaja doncekler intelden 250gr cekirdek (tu) (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ahaha o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 tadım yerine intel yazan bi resim bobilere iyi giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar