Apaçinin özentisi de daha bi apaçi oluyor canım..
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
turkish c.ronaldo tekrar adana sokaklarında
kesme şeker vermek geldi içimden ya
abi yorumlar..
abi eleman fena kaptırmış kendini
Puaha
Kimse açıldı dememiş ya.
acıklı
olm çok korkutucu bir boşluk var bunların zihinlerinde.
böyle uzaylı gibiler. ne bilim anlatamıyorum ama içim titriyor hep. biri dur desin.
böyle uzaylı gibiler. ne bilim anlatamıyorum ama içim titriyor hep. biri dur desin.
çemçük ağızlı ya
ikide bir thumbs up yapmıo mu bi de, uçan tekme atasım geliyor.
ikide bir thumbs up yapmıo mu bi de, uçan tekme atasım geliyor.
eminim bu cocuk yataga flnda böyle giriodur sabah annesiyle kahvaltı yaparkende bu triplerdedir.
````````°ҲǿǾǿҳ'-BãŦмãŊŁч §эя§эяч-'ҳǿǾǿҲ
nasıl bir isim lan
nasıl bir isim lan
abi adam taklit yapıyo. hani gerçek hayatta böyle değil. fazla üstünde durmayın.
siz bu kafayla tecavüzcü coşkunu da tecavüzcü zannedersiniz, aman diyim.
siz bu kafayla tecavüzcü coşkunu da tecavüzcü zannedersiniz, aman diyim.
yok arkadaş taklit yapıcak kapasite yok o arkadaşta bildiğin kendi dünyasında yaşıyor.
eleman uçmuş
ainen işimiz gırgır komedi ama kimseyide rencide edemeyiz Herkez Yaşadıqı Ülkede Başkalarına Başkalarına Zarar ve Rahatsızlık Vermeyecek Şekilde Özgürdür. Onun İçin Herkes Kendi Adına Konussun haa diger Ark. Tanımıorum ama gercek bu herkese sevgi ve selamlarla Türküz Müslümanız Herkez Kardeş PKK O.çocukları İsrail Allah'tan Korkmayan Yahudu Bir Millet Onun İçin Sadece Ayagını Denk Alsınlar ve Türklerin Gazabından Korksunlar :@
Nasıl bağlamış ya jksagnam
sürekli arkasına bakması paha biçilemez
27 saniyede 3 kez arkasına bakıyo sdsdfs
Bence bunu cok kovaliyorlar adana sokaklarinda.
Melis Gökçen çoçuk bilgisiyarında oynarken bu yazıyı görmüş hiç kafasına takmamış ve 3 saat sonra ruhLar tarafından bıçaklanmış ve hiç biyerinden kan akmamış evinde sadece bir odada şu ses çıkıyormuş ''İNANMAYANLARA İBRET OLSUN'' SENDE İNANMASSAN 3 SAAT İÇERİSİNDE RuhLarı görebilirsinz Bunu Her 20 Yorumun aLtına yapıştır yoksa 3 saat içerisinde ruhları göreceksin [ARKADASLAR YAZMAK ZORUNDA KALDIM]
Beyler yok mu bi 5 kez daha falan yazacak olan? Anladık lan.
edit: aa öncekiler silinmiş =) bu da silinir
edit: aa öncekiler silinmiş =) bu da silinir
Ertuğrul Temtek
admin anana gafam girsin
admin anana gafam girsin
Melis Gökçen çoçuk bilgisiyarında oynarken bu yazıyı görmüş hiç kafasına takmamış ve 3 saat sonra ruhLar tarafından bıçaklanmış ve hiç biyerinden kan akmamış evinde sadece bir odada şu ses çıkıyormuş ''İNANMAYANLARA İBRET OLSUN'' SENDE İNANMASSAN 3 SAAT İÇERİSİNDE RuhLarı görebilirsinz Bunu Her 20 Yorumun aLtına yapıştır yoksa 3 saat içerisinde ruhları göreceksin [ARKADASLAR YAZMAK ZORUNDA KALDIM]
Öne çıkan mesajlar