Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 malum nokia'nın uygulamalarını topluca pazarladığı başarılı bir ortam yok. ovistore da yetersiz kanımca. Nokia 5800 XpressMusic konusunda karambole kaynasın da istemedim. burada beğendiğimiz uygulamaları paylaşalım. en temel uygulamalardan başlayabilirsiniz listeye zira benim pek bir fikrim yok telefonumda neler yapabileceğim konusunda. benim gibi kişiler de vardır. "symbian" diye genelleme yapmak yerine telefon modeliyle kısıtladım konuyu. zira OS versiyonu gibi kısıtlamalarla maalesef bir nokia modelinde çalışan, diğerinde problemli olabiliyor.
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 opera - web tarayıcı nimbuzz - anlık sohbet programlarını içeriyor mobbler - lastfm skroplama programı symtorrent - torrent programı
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 fring - msn skype falan bolt - flash destekli browser brightlight - kamera flaşını fener olarak kullanmak için vtap - youtube programı direkt bu anglemeter - açı ölçüyo işte. su terazisi gibi. ama telefonun ekseni biraz kayık sanırım. the musicians' swiss knife - müzikle uğraşanlar için metronom nota falan veriyor
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 oyun biliomusunuz peki. sarcak bisi olsun.. java olsa ancient empire 2 diye bi oyun wardı.. saatlerce oynuyordum eski tel ile öyle ki günde 6 saat oynamışlığım vardır. bunda da farm frenzy vardı çok farklı bi oyun olmakla birlikte demo version bitene kadar günde yarımsaat oynamışımdır..
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 exclusion 1 hafta kadar oyaladı ama bitti =/ hala arada açıp oynuyorum ama yeni oyunlar istiyor bünye. oyun tavsiyesi almaya geldim ben de.
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 oynuyorum arada gözlerim ağrıdı hızlı olmak gerek kalemle oynuyorum.. ama başka gerek ya.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 mobipocket (ebook reader) s60v3 versiyonu var ama bazı ayarlarla sorunsuz çalışıyor
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 güzel bir rss reader var mı bildiğiniz?
Öne çıkan mesajlar