Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arda, Sergen, Tanju ve Hagi

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Ya neresi saçma? Bana açıkla. Sinemalar halka açık mekanlardır. Her izleyicin gidip orada film izleme hakkı vardır, boş koltuk olduğu sürece. Filmi kendi koltuğunda izleyebilecekken diğer tüm koltukları da alıp sinemayı kapatmak görgüsüzlüktür. Bunu mu savunuyosunuz abi? İbrahim Tatlıses'ten farkınız yok demek ki.

PS: Ben 2001 yılında Liverpool takım kadrosuyla film izledim ya. Takım tam kadro sinemaya giriyor ve sinemayı kapattırmıyor, bizim Arda sevgilisine yaranmak için tek başına sinema kapattırıyor...

Özel sektör.

İstediği kadar halka açık olsun.

Bye.
Sosyal ağlarda paylaş

Senin ona hakkın var da bu Arda'nın yaptığının görgüsüzlük olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Özel sektör olması ve Arda'nın harcayacak parasının olması yaptığının legal olduğunu gösterir, görgüsüzlük illegal değildir. Dolayısıyla parası var yapar savunması çok komik oluyor. Gerçi komik değil acınası oluyor da neyse
Sosyal ağlarda paylaş

ardanin yaptigimi gorgusuzluk yoksa milletmi ezik birde burdan bakilsa , ne var cocugun yaptiginda ben anlamis degilim, aska gelmis yapmis bunu bu kadar buyuten turk milletidir ezik olan, seviyesiz ve kultursuz olan. yukardaki yazida super olmus %100 katiliyorum ama kisilerin yaptiklarini buyutup milleti gaza getiren basinada lanet ediyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Arda eleştrileri hak ediyor. Takım kaptanı yumruk atıyor. Ama asıl sorun bu değil Arda'yı çok şımarttılar. Adam kendini gelmiş geçmiş en iyi türk oyuncu sanmaya başladı. Messi ile kıyaslamalar filan. Sahada her pozisyonda rakip oyunculara parmak sallamalar kavga çıkarmalar sahanın içinde "Polat Alemdaoglu" gibi buraların kralıyım ben gibi takılmalar.

Arda yetenekli oyuncu ama kendi kariyerini kendi rezil etti. Kusura bakmayın ama biraz görmemiş gibi davrandı yoğun ilgi karşısında. Başta tuttuğu takım ayırt etmeksizin herkesin takdir ettiği beğendiği sempati duyduğu bir oyuncuyken. Saha içindeki artislenmelerinden dolayı herşeyi berbat etti.

Ve abartıldıda biraz. Arda'da yetenek var oyun zekasıda. Ancak en fazla Alex gibi bişey olur. Ötesi olmaz. O fizik o hız o kuvvet yok. Yinede türk oyuncular içinde gözbebeğiydi yazık etti. Durumu düzeltebilir elbette olgunlaşacak. Yinede çok abartmanın bir anlamı yok.

Özel hayatını eleştirenler konusunda haklısın. Fakat ben futbolcu kimliğiyle bile bir sürü hatası olduğunu söylüyorum. Eleştirilecek çok yanı var özel hayatı dışında.

Not: En komik olanıda kendisinin 2 katı adamlara çıkışta gel arada dövüşecez gibi işaretler atması. Evet görgüsüz ve görmemiş. Bu eleştiriyide hak ediyor. Hani bazen onun sataştığı oyunculara bkıyorum peygamber saabrı var. O jest ve mimiklerle benim üstüme yürüse yeter lan diyim girişirim. Adamlar gayet cool.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

yahu emre dururken daha dayak yememiş vaziyette arda'da kafası atmaz kimsenin..

Emre'den beter oldu abi. Ki bu konuda sevmediğim 3 oyuncuda Emre Arda İbrahim Üzülmez'dir. Emin ol ikiside tam dayaklık. Yok o öküz gibi oyunculara artislik yaparken biri bir güzel dövse enfes olurdu. Bacak kadar boyunla kime artizleniyon lan :D
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Sinema kapatma o sırada o sinemada film izleme hakkı olan başka insanların hakkını gasp etmek oluyor. Evine sinema gibi sistem

abi adam ticari bi kurulusun butun urununu almis
sen onceden rezerve et al biletini kapayamasin
sen baska sinemada izle

1000 tane sinema salonu war
baskasinda git izle
hakkin deil ki sana sunulan bi imkan

adam butun malini ardaya satmak istemis kime ne abi

keske bizim bi musterimiz gelsede 1 aylik uretimimizin tamamini alsa
diger musterilere malimiz yok desek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...