nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Yok be sonradan girdi mesela Owen, film bitmeden çıktı. Çok reröreydi kendisi imza falan da alamadım. Kız arkadaşa jest yapmak için sinema kapatmak kıro zengin işi. Kıroyum ama para bende diyen bir adamdan beklenecek bir görgüsüzlük. Bu görgüsüzlüğe tav olan kız da zavallıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Of siz de birer Ardasınız var ya. Görgüsüzlükle paranı harcama arasında öküz kadar kalın bir çizgi var, bu olayın da nerede olduğu belli. Daha neyi tartışıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hırsızın hiç mi suçu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 -We're lookin for Balian,who defended Jerusalem. -I'm a blacksmith. -And i'm the king of England. -I'm a blacksmith. http://images2.fanpop.com/images/photos/6500000/orli-kingdom-of-heaven-6531923-1400-927.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 nileppezdel said: Ya neresi saçma? Bana açıkla. Sinemalar halka açık mekanlardır. Her izleyicin gidip orada film izleme hakkı vardır, boş koltuk olduğu sürece. Filmi kendi koltuğunda izleyebilecekken diğer tüm koltukları da alıp sinemayı kapatmak görgüsüzlüktür. Bunu mu savunuyosunuz abi? İbrahim Tatlıses'ten farkınız yok demek ki. PS: Ben 2001 yılında Liverpool takım kadrosuyla film izledim ya. Takım tam kadro sinemaya giriyor ve sinemayı kapattırmıyor, bizim Arda sevgilisine yaranmak için tek başına sinema kapattırıyor... Özel sektör. İstediği kadar halka açık olsun. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 parasını verdikten sonra seni bile kapattırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Benim sinemam olsa seni almam mesela nilep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Senin ona hakkın var da bu Arda'nın yaptığının görgüsüzlük olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Özel sektör olması ve Arda'nın harcayacak parasının olması yaptığının legal olduğunu gösterir, görgüsüzlük illegal değildir. Dolayısıyla parası var yapar savunması çok komik oluyor. Gerçi komik değil acınası oluyor da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ben para vermeden sinema kapatıyorum.2 sene önce öglen 12 de sinemaya gitmiştik.bi tek biz vardık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Red said: ben para vermeden sinema kapatıyorum.2 sene önce öglen 12 de sinemaya gitmiştik.bi tek biz vardık ahah zuhahhaa büyük görgüsüzlük olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 oldun said: Red said: ben para vermeden sinema kapatıyorum.2 sene önce öglen 12 de sinemaya gitmiştik.bi tek biz vardık ahah zuhahhaa büyük görgüsüzlük olmus atakule'de akşam 7 gibi gittik :) sadece 2 kişiydik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 pardon da bu olay böle herkesin basına geliyorsa ardanın para vererek yaptıgı bu olay görgüsüzlük olmuyor baska bişe oluyor ama neyse kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ardanin yaptigimi gorgusuzluk yoksa milletmi ezik birde burdan bakilsa , ne var cocugun yaptiginda ben anlamis degilim, aska gelmis yapmis bunu bu kadar buyuten turk milletidir ezik olan, seviyesiz ve kultursuz olan. yukardaki yazida super olmus %100 katiliyorum ama kisilerin yaptiklarini buyutup milleti gaza getiren basinada lanet ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Oha O_o seviyesiz ve kültürsüz olan Arda, ve yazıda da belirtildiği gibi Türk halkının ürünü. Ya Arda'yı seven bir Galatasaray taraftarı olarak söylüyorum bunları. Sevdiğimden hayalkırıklığına uğruyorum, yoksa banane yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Arda eleştrileri hak ediyor. Takım kaptanı yumruk atıyor. Ama asıl sorun bu değil Arda'yı çok şımarttılar. Adam kendini gelmiş geçmiş en iyi türk oyuncu sanmaya başladı. Messi ile kıyaslamalar filan. Sahada her pozisyonda rakip oyunculara parmak sallamalar kavga çıkarmalar sahanın içinde "Polat Alemdaoglu" gibi buraların kralıyım ben gibi takılmalar. Arda yetenekli oyuncu ama kendi kariyerini kendi rezil etti. Kusura bakmayın ama biraz görmemiş gibi davrandı yoğun ilgi karşısında. Başta tuttuğu takım ayırt etmeksizin herkesin takdir ettiği beğendiği sempati duyduğu bir oyuncuyken. Saha içindeki artislenmelerinden dolayı herşeyi berbat etti. Ve abartıldıda biraz. Arda'da yetenek var oyun zekasıda. Ancak en fazla Alex gibi bişey olur. Ötesi olmaz. O fizik o hız o kuvvet yok. Yinede türk oyuncular içinde gözbebeğiydi yazık etti. Durumu düzeltebilir elbette olgunlaşacak. Yinede çok abartmanın bir anlamı yok. Özel hayatını eleştirenler konusunda haklısın. Fakat ben futbolcu kimliğiyle bile bir sürü hatası olduğunu söylüyorum. Eleştirilecek çok yanı var özel hayatı dışında. Not: En komik olanıda kendisinin 2 katı adamlara çıkışta gel arada dövüşecez gibi işaretler atması. Evet görgüsüz ve görmemiş. Bu eleştiriyide hak ediyor. Hani bazen onun sataştığı oyunculara bkıyorum peygamber saabrı var. O jest ve mimiklerle benim üstüme yürüse yeter lan diyim girişirim. Adamlar gayet cool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yahu emre dururken daha dayak yememiş vaziyette arda'da kafası atmaz kimsenin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 CthuLhu said: yahu emre dururken daha dayak yememiş vaziyette arda'da kafası atmaz kimsenin.. Emre'den beter oldu abi. Ki bu konuda sevmediğim 3 oyuncuda Emre Arda İbrahim Üzülmez'dir. Emin ol ikiside tam dayaklık. Yok o öküz gibi oyunculara artislik yaparken biri bir güzel dövse enfes olurdu. Bacak kadar boyunla kime artizleniyon lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 arda çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 adam hayatı fm tadında yaşıyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Arda viskiyi 5 buzla içiyormuş ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ama bizim yaptıgımız da düpedüz kabalık organize işler - süperman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 I LOVE YOU SERGEN BABA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 nileppezdel said: Sinema kapatma o sırada o sinemada film izleme hakkı olan başka insanların hakkını gasp etmek oluyor. Evine sinema gibi sistem abi adam ticari bi kurulusun butun urununu almis sen onceden rezerve et al biletini kapayamasin sen baska sinemada izle 1000 tane sinema salonu war baskasinda git izle hakkin deil ki sana sunulan bi imkan adam butun malini ardaya satmak istemis kime ne abi keske bizim bi musterimiz gelsede 1 aylik uretimimizin tamamini alsa diger musterilere malimiz yok desek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Of evet parası varsa ve yaptığı şey legalse ksinlikle görgüsüzlük değildir tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar