Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elim Çatlaı :(

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Evet hem de sağ şu an tamamen alçıda ve uzun bir süre aranızda olamiycam..sdece sizin aranıda değil herşetyi sağ ile yaptığımdan çokğu şeyden mahrum kalacağım.. pff[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle değil de bir aydan fazlaysa çok kötü benim için eylülde dersane başlıyo uffffff yaaaaaaaa[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun dostum...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

ne 1 aydan fazla yaw bende elimi catlattım/kırdım 3-4 hafta arası bi süre taktım duvara yumruk atmıştım sağ el benimde serce parmağın alt kısmı(yani el ayasında olan kısmı kırılmıştı 3-4 hafta alcıyla dolandım sonra cıktı gayet de bilgisayarda yazımı yazdım oyunu mu oynadım resim bilem cizdim, üstelik atele almıştı bide yüzük parmağıyla serce parmak iptal, 3 parmak gayet yetti, catlak diyosun işte max 1 ay, neresi kırıldı nasıl kırdın bi anlatsana? kırık uzmanı oldum artık sağ el bilek sol el bileği kırdım zamanında sağ ayak bileği catlattım en son vakamda sağ el kemiği kırdım :)[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun yaw dikkat et lan kendine

bilirim acıyı benimde sağ bileğim çatlamıştı[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

benim sol kolum kırılmıştı. 1 ay sürdü,ki doktor bunun normalden biraz daha fazla olduunu söyledi kemikleri iri falan diye bahane uydurarak :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

sol el çatlak > 3 hafta
sağ omuz çatlak > 3 hafta
sağ kaburga 3 çatlak > 2 hafta
sağ ayak bileği çatlak > 4 hafta
sol kol kırık > 4 hafta
sağ diz kapağı çatlak > 2 hafta
sağ yüzük parmağı kırık > 2 hafta

yerine ve kırığa göre değişiyo işte.. ama yazın olması kötü olmuş geçmiş olsun.. benimkiler de hep yazın oldu. antalya sıcağında alçı/bandaj hiç çekilmiyo :)= ama elde olması gene iyi sayılır. kaburga en fenası. her hapşırışından sonra gözlerin yaşarıyo acıdan. bi de benim gibi güneş allerjin varsa ayvayı yiyosun ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 28 Temmuz 2004 18:30 tarihinde demiş ki:
sol el çatlak > 3 hafta
sol kol kırık > 4 hafta

yerine ve kırığa göre değişiyo işte.. ama yazın olması kötü olmuş geçmiş olsun.. benimkiler de hep yazın oldu. antalya sıcağında alçı/bandaj hiç çekilmiyo :)= ama elde olması gene iyi sayılır. kaburga en fenası. her hapşırışından sonra gözlerin yaşarıyo acıdan. bi de benim gibi güneş allerjin varsa ayvayı yiyosun ;)

gazi gibi adammışsın sende :D
ama söyliyeyim,diz kapağı çatlağı 1,5 ay kadar alçı gerektiriyor. Seninki ufak birşeymiş herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 28 Temmuz 2004 18:30 tarihinde demiş ki:
sol el çatlak > 3 hafta
sol kol kırık > 4 hafta

sol ayak bileği çatlak?[signature][hline]www.elma.forumu.com
Sosyal ağlarda paylaş