Karea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 60 a kadar retri gayet de güzel tanklıyor herbiyeri dps warri de gördüm deli tanklayan şahsen kendim de feral dps specle ayu modunda 80 e kadar bütün normal dungeonları tankladım 50 küsür priestim var , onla da shadow specde healer çok girdim random a low leveller o kadar nerflenmişki spec falan farketmiyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Vanilla'da bile ZF hatta Sunken'a kadar shadowla rahat heallayabiliyordun, ama artık adam gibi specleyip girince aoe pulllarla nerdeyse boost hızında gidiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 vanillada ahrbi healer tank geyikleri BRD ile basliyordu, hunter-hunter-ret paladin-resto drood-rogue oalrak giriyorduk dungeonlara hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bir klasik http://img831.imageshack.us/img831/8530/wowscrnshot080510170641.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 haha başarılıymış sae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bizim derdimi hani yapılamıyor olmasından öte , "hız" :) dps diye giren adam , %5 total dmg verince haliyle bi dertleniyosunuz "ulan adama kasıyoruz bea" gibilerinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Suark said: abi ben bunu o kadar sık yaşadım ki bide bi arkadaşım mesela talent falan vermiodu, "olm daha karar veremedım " diodu level olmuş 30 falan. Ahaha ben de wowun ilk ayında talentsız oynamıştım. Talentlerin resetlenebildiğini bilmiyordum onun için 60'a saklıodum bütün puanları. Ragnarok Online oynamıştım daha önce tabi orda statları kötü dağıttım diye 1-2 kere 0dan kastım aynısı olmasın istedim :). Level 40 civarı öğrendim respec olayını ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Vanilla da hunterin puller olduğu dönemlerde mc yaparken gar ı kestikten sonra baron da aynı odaya pullanırdı. o gün puller bendim hunter kanalında bi gaz vermeler falan baron la shazzrah i beraber pulla diye bende dayanamadım yaptım tünel girişinde bossu bekleyen tankın teamspeak ten cıkardığı ses hala aklımda "amagad two bosses guys RUNNNN!" way be özledim o günleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 rogue'umu kasarken bu adamın tanklık yaptığı bi gruba denk geldim tank olduğunu sanan dk death and decay'i skillerin arasından bulması bir dakika sürdü, bulduktan sonra da bi kere kullandı zaten. grup agrosunu geçtim tek mobun agrosunu tutamadı adam, chains of ice falan attı sağa sola . bi acaipti. en sonda da hungarfene kafa göz daldı ve öldü . bu esnada enh shaman ölü, druid healer da shamanı resler ve oom haldeydi. adam tek satır bile bişey yazmadı, muhtemelen veletti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Ahahaha klasik bi durum aslında. İşte yeni talent sistemi bu adamlara karşı fool proof hatta poke yoke olarak tasarlanmış ehue, yetersiz yine yetersiz ama bu defa şansa falan tanklayabilirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 başarılıymış talent speci, dual spec alıp deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 stimpak said: rogue'umu kasarken bu adamın tanklık yaptığı bi gruba denk geldim tank olduğunu sanan dk death and decay'i skillerin arasından bulması bir dakika sürdü, bulduktan sonra da bi kere kullandı zaten. grup agrosunu geçtim tek mobun agrosunu tutamadı adam, chains of ice falan attı sağa sola . bi acaipti. en sonda da hungarfene kafa göz daldı ve öldü . bu esnada enh shaman ölü, druid healer da shamanı resler ve oom haldeydi. adam tek satır bile bişey yazmadı, muhtemelen veletti zaten.dkların ilk talentları questle geldiği için adam bütün questler öyle zannetmiş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omhesabi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 http://i33.tinypic.com/10qmpti.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 son altı levellerken dungeonlarda her dk nın kendini tank sanıp, yada artık her ne sanıyorlarsa , mobları griplemeseine uyuz oluyordum sonra tank olarak uğraş dur yok gene toplıycam mobları diye ona buna taunt at delirtiyordu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 sessiz sakin altla bg yaparken http://i104.photobucket.com/albums/m191/emerancia/chat.jpg keşke hiç cevap vermeseymişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Baya iyiymiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 yannzi adam hakli adsfasfd hanzocan diye isimmi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 orda değilim ben zaten :P hiç mi ingilizcen yok diyip saydığı isimler mahvetti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hanzo alınmış adam napsın :P yanlız adamın nickler de dehşet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 daha dün rogue'u 70ledim, wotlk'u da dinandan bugün yarın alıcam diyerek diğer karakterlerdeki rested xp'yi yakayım dedim. Hunter'ıma geçtim, kendisi daha level 56 , random dungeon sırası geldi, girdim bi gruba. dk tank, pala healer, lock, mage ve benim hunter girdik ubrs'ya, dediler istemezük. bi daha random attılar, stratholme geldi. service entrance'dan başladık ama benden başka yolu bilen adam yok. neyse magister arıyoruz key için, zira key de kimsede yok . trashlerden bi rare mail legging düştü, +18 agil, stam, ap falan veriyo. sevindim ben de, zira hala lvl 45ten beri aynı şeyi giyiyodu hunter, needledim doğal olarak. benimle beraber healer pala da needledi. tepki gösterdim, dedim healersin, paladinsin level 40tan beri plate giyebiliyosun maili napıcaksın. bendekilerden daha iyi bunlar dedi, giydiğini linkledi . +2 str +2 stam veren bi mail leggings, plate düşerse bunu sana veririm diye de ekledi mal paladin. adama laf anlatamayacağımı farkedince boynumu büktüm ben de, neyse trash kesmeye devam ettik. ama doğal olarak sinirliyim ben, arada laf sokuyorum öküz evladına ama tınlamıyo bile. tam bi daha kaynayacakken adama "pristine black diamond " düştü bi tane, herkes greedledi. bastım need'i, dakka geçmeden bi tane daha düştü :D ona da bastım need'i. 5 dakka sonra da tank sıkılıp çıktı, parti dağıldı, paladin mail itemin üstüne yattı, ben de tanesini 550 golddan AH'de okuttum. küfrettiğimin paladini yüzünden sinirim bozuldu, ama mallıkları sayesinde dual talentin de parası çıktı (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi levellarken öyle haraslamayın millet iyiyse o an kullansın çok normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 holy paladinin dps mail legginglere needroll atmasını normal mi karşılayayım? neyse, ben parama bakarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Oha iyiymiş yalnız pbd'nin fiyatı. 300'e zor okuturum diyodum doomhammerda geçen ay dfsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bak ben bunnarı unutmuştum :) gidip farmliyam biraz asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 omhesabi said: http://i33.tinypic.com/10qmpti.jpg şu yazı fontunu arıyodum ben de. çok sevdiim bi font. nerden nası bulabilirim ya da adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar