Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

world of uoda açılıomuş.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hermesus said:

Ve gercekten Furkan ..bu konuları buraya taşımakdan hoşlanmıyorum.Ekliyorum.Seni oyundan veya forumlardan tanıyan biri degilim,Gercekten tanıdıgım icin,nasıl bir yapın oldugunu bildigim icin endişelerimde haklı oldugumu biliyorum..Değişmişssindir bilmiyorum,değiştiysen kendine, ama eski hallerin devam ediyorsa ki beni asıl süpheye düşüren bunlar..ne dersen de ne yazarsan yaz..Seni Ve aileni iyi tanıyorum..Onun icin bunları burada tartışmanın bir anlamı yok..SEviye karşılıklı oldugu sürece eleştirilmeye acıksındır..Bende saygı cercevesinde seni eleştiriyorum..
bana göre hala venus..su an icin ultimada..Bu fikrim icin sanırım hakaret yemem..Sonrada Odhinn geliyor.Korhan ile osiden avalondan,ilk wou dan kalma dostlugumuz vardır.Seni nasıl destekliyenler varsa cevrende.Bende odhinn i desteklerim.Bu gayet normal veya gidip muratı desteklerim..Şuda var Eger benki hermesus sam 1996 dan beri bu spastik oyunun icinde isem ,ne bir serverda Edite ,ne bir serverda yüz kızartıcı bir olaya,Nede baska bir yerde stafflık yaparken bir şaibeye karışmadıgıma göre ,Oynadıgım Cogu serverda hic kimseye hakaret etmeden,Snn den baslıyıp günümüze kadar geldigime göre,bırakda biraz görüş sahibi olıyım..
şu anda İş yerimden işimle gücümle ugrasmak varken..buraya yazıyorsam demekki beni rahatsız eden noktalar var..ben oyunu düşünmüyorum.beni düşündüren Senin huyların....

...SENİN RUHUN BENİM RUHUMUN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKER TÖVBE İSTER
Mesaj tarihi:
ne yapalım..Bildiklerimizi Söyledik..Duyduklarımızı belirttik.haberi olmuyan tarafsız oyun oynamak istiyen kişileri uyarmak istedik.Fena mı oldu..Kötülük mü yaptık :)..adamın yaptıkları patladı..Sabah actım msn i yanıp sönüyordu msn.Linki atmışlar..bu tür kişilerin ultimaya zarar verdiklerini düşünüyorum..kararı siz verin..
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

oha hermesus napmış öyle. 1 tane bira içmiştim 6 tane içmiş gibi oldum okuyunca.

:) Bişi yapmadım..ne yapıyımki HErkes ne yaparsa kendine yapar..Haklı cıktık..Varmı ötesi..
Mesaj tarihi:

abi bu ne

Hermesus said:

Eques said:

Artariel said:

20 dargathtan 20 arbeitten adam gelse 40 YAPAR !!

Arkadaş belki bana laf geldi ama 15 dakikadır bu post sayesinde yerdeyim. Neyse,

Venüs'ün sunucusu gayet güzel bir sunucu olucağından eminim, projesinde başarılar dilerim.

United UO'yu destekleyen arkadaşlar lütfen polemiğe girmesin. Herşey zamanla belli olur zaten, venüs bizim rakibimiz değil aksine kardeşimiz abimizdir.

bak ben senin ne arkadasınım,nede baska bişi,su var seni ,senin dayını,Bir dönem yasadıgın Göztepe soyak sitesindeki hallerini Cok iyi bilen ,cocuklugunu yakından bilen biriyim,Can güvenleri oguzhanları,Kızıl canları,Can yavuz(abacus) cok iyi tanıyan..Seni de iyi bilen,Dayının bir arkadasıyım..onun icin fazla yerlere yatma..ben yeterince yattım..Yaş gelmiş 39 a,senin 9 yasındaki hallerini bilirim...Bunları burda yazmaya gerek yok ..onun icin desturla bana yazarken..Seni cok iyi bildigim icin zaten Yerlere yatıyorum..bari bu imkanı agzına yüzüne bulaştırmadan bu sefer bu şansı degerlendir..Tmm mı bundan sonrada herkesi kendin gibi sanma..Seni forumdan degil ..Gercekten tanıyan biriyim..bana martaval tavırları takınmana gerek yok,nasıl bir cocukluk gecirdigini nasıl bir yapın oldugunu gayet iyi biliyorum.Göztepe soyakdaki hallerini unutmadım daha . :) ..YErlere yatman belki bu sebebdendir.10 yasında da istedigin olmayınca 2100 hanelik sitede yaptıgın şeyleri hatırlıyorum ,unutulucak gibi degillerdi...Dayın la az konusmadık senin gelecegin icin endişelenerek..Aslında Levent Aksoyun Cok iyi bir arkadasıyım.Dayınla levent arkadasdı..ordan dayının evine cok gitmişligim var.Erhan aksoy un kardeşi..onun icin furkan..Dediklerimi kafanın icine sok bu fırsatı iyi degerlendir..benden sana büyük tavsiyesi..yanılma oyle sakın yanılma,beni baskaları ile karıştırma.ben oyun oynamayı seven ,evli barklı birisiyim..yaş gelmiş kemale,Boş zamanlarımda evcimen de oldugum icin zamanı degerlendiriyorum.yaşam bicimim degil oyun,işden gücden sıkıntılardan uzaklaşmak iyi geliyor..Bu kadar..Açıkca yazıyorum sana Dediklerimi bir büyügün tavsiyesi oalrak düşün..Vede seni iyi tanıyan biri olarak..

Hermesus said:

Ve gercekten Furkan ..bu konuları buraya taşımakdan hoşlanmıyorum.Ekliyorum.Seni oyundan veya forumlardan tanıyan biri degilim,Gercekten tanıdıgım icin,nasıl bir yapın oldugunu bildigim icin endişelerimde haklı oldugumu biliyorum..Değişmişssindir bilmiyorum,değiştiysen kendine, ama eski hallerin devam ediyorsa ki beni asıl süpheye düşüren bunlar..ne dersen de ne yazarsan yaz..Seni Ve aileni iyi tanıyorum..Onun icin bunları burada tartışmanın bir anlamı yok..SEviye karşılıklı oldugu sürece eleştirilmeye acıksındır..Bende saygı cercevesinde seni eleştiriyorum..
bana göre hala venus..su an icin ultimada..Bu fikrim icin sanırım hakaret yemem..Sonrada Odhinn geliyor.Korhan ile osiden avalondan,ilk wou dan kalma dostlugumuz vardır.Seni nasıl destekliyenler varsa cevrende.Bende odhinn i desteklerim.Bu gayet normal veya gidip muratı desteklerim..Şuda var Eger benki hermesus sam 1996 dan beri bu spastik oyunun icinde isem ,ne bir serverda Edite ,ne bir serverda yüz kızartıcı bir olaya,Nede baska bir yerde stafflık yaparken bir şaibeye karışmadıgıma göre ,Oynadıgım Cogu serverda hic kimseye hakaret etmeden,Snn den baslıyıp günümüze kadar geldigime göre,bırakda biraz görüş sahibi olıyım..
şu anda İş yerimden işimle gücümle ugrasmak varken..buraya yazıyorsam demekki beni rahatsız eden noktalar var..ben oyunu düşünmüyorum.beni düşündüren Senin huyların....

AHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...