delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 valla 4 ilkokul 2 ulke degistirdigim icin ole ilkokuldan beri arkadasim yok ama 10 12 yillik arkadaslarim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mahalleden, 1993'ten beri arkadaşız. 17 olmuş lan vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ilk okul 2 den halada görüşüyoruz. böle bi 4-5 kişi kemik kadro olustu niyeyse ortaokuldan sonrada adam gibi arkadaşım olmadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Valla en eski arkadaşım bebekliğimden beri görüştüğüm bir arkadaş. Biz doğmadan da aileler arkadaş olduğundan doğduğumdan beri arkadaşız sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 eski iş yerimden ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 arkadaşım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bana gonlunde yer var mi cons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 iman aşkıyla sana kollarımı açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Sparkcaster said: BonePART said: yane ilkokuldan arkadaslarim duruyoda gorusmuyorum en eski surekli gorustugum hatta en yakin arkadaslarimdan 3 u liseden kac sene ediyo lan 12 yasinda tanistik 14 sene peheheyy 12 yaşında lise? helaaal çok talihsiz bir ayar verme çabası içinde olup epic bir fail'a imza atmış. AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hala görüştüğüm en eski arkadaşımla Lisede tanışmıştık o günden bu güne en iyi arkadaşımdır aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 devamlı arkadaşınmıydı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 tanıştığımızdan beri en iyi arkadaşımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Wyrm said: tanıştığımızdan beri en iyi arkadaşımdır onu sormamış ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ne kadardı? elle göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Rasmon@ pardon :) düzeltiym o zaman: cevabım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Cons said: devamlı arkadaşınmıydı peki? oh my goat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Wyrm said: Rasmon@ pardon :) düzeltiym o zaman: cevabım evet o zaman kadıköy belediyesinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 benim jeton anca düştü korkulur sizden paticik tehlikeli yermiş. elle göster filan diyince anlamam gerekirdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Vietnam dan kankam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 benim tek dostum içkim sigaram. onlar da terkederdi olmasa param. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sirozzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ortaokuldan benim 13-14 senedir falan konusuyoruz. diger ortaokul arkasima da hatta patide rastladim, dolayli yoldan tanisiyoruz onla da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 İlk okul arkadaşlarımın isimlerini hatırlamıyorum. Ortaokuldan 3-5 isim aklımda onlarlada samimi değilim. Liseden eh işte 3-4 arkadaş var. Kalanıda Üniden işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ilkokul arkadaşlarıyla dağıldık gitti. Şimdi görsem tanımam onlar beni tanımaz. Ortaokul arkadaşlarım en eski yakın çevrem diyebilirim ki hazırlık, ortaokul lise hepsini beraber okuyunca 8 seneyi geçirdik bir arada her gün. Hala da sık sık görüşürüz, hemen hemen her hafta bi şekilde birkaçıyla toplaşırız, olmadı netten falan konuşuruz, oyun oynarız. Bunun dışında çocukluk arkadaşım var 1-2 tane aile dostlarından falan. Onlar en eskileri ama tamamen kopmamış da olsak ayda yılda bir görüşüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Anaokulundan, ama çok sık görüşmüyoruz. En sık ve en iyi olduğum en eski arkadaşım ilkokuldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar