Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 http://itnurk.com/files/upload/urod/2010/06/1277391364-590_01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 i just want it to say lost of fdsf lol typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 AHAHAHAH ağbii ahahah :D Çok güzel ya :D eğlendim baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 I would call it Steven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 HAHAHAH çok başarılı. bunu beğenenler bide şunlara bakın http://www.dontevenreply.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 abi kadın çok iyi niyetli eyvallah da lost da bittim ben hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Kedi için üzüldüm ama hahah kadın... "Extremely emotional, i was in tears" hahahahha herif tam yaratıcı grafiker. :D Lost bardağı taşıran son damlaydı :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 barınaktan mı almışlar kediyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ahaha lost da çok iyiydi sonunda razı olması da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Bayaa eğlendim lan şaka maka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 no rewardda iyiydi ya. aklıma gelmezdi benim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 hahah. cok eglendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bir çocuk daha vardı babasıyla resmi mi vardı yardım istemişti forumda kafalar fln oynanmıştı neydi o link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 işte bu yüzden dizaynırla iş yapmıycan abi. 8-) işe alacaksın, patronu olacaksın, emredeceksin. ama asla "freelance" iş istemeyeceksin. kafasına göre iş yapıyorlar, sonra ortada dolanıyorlar "ühü ühü yaptığım siteyi beğenmedi, biraz daha yeşili arttırır mısın dedi çünkü evinde karısı yeşil duvarlar seviyormuş, annesine gösterdi annesi mavi rengi seviyormuş mavi eklememi istedi, hem çocuğuna hitap etmesi için oyuncak resimleri koymamış istedi, ortaya berbat bişi çıktı, hiç anlamıyor bunlar sanattan, ben sanat yapıyorum, anlamıyorlar bizleri, ühü ühü" diye bloglar felan hazırlıyorlar. abicim kedi kayıp ilanı istiyor, sen gitmişsin film posteri hazırlamışsın. cık cık (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 adam SANATCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 reddiyenin söylediğini versin biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Bone said: işte bu yüzden dizaynırla iş yapmıycan abi. 8-) işe alacaksın, patronu olacaksın, emredeceksin. ama asla "freelance" iş istemeyeceksin. kafasına göre iş yapıyorlar, sonra ortada dolanıyorlar "ühü ühü yaptığım siteyi beğenmedi, biraz daha yeşili arttırır mısın dedi çünkü evinde karısı yeşil duvarlar seviyormuş, annesine gösterdi annesi mavi rengi seviyormuş mavi eklememi istedi, hem çocuğuna hitap etmesi için oyuncak resimleri koymamış istedi, ortaya berbat bişi çıktı, hiç anlamıyor bunlar sanattan, ben sanat yapıyorum, anlamıyorlar bizleri, ühü ühü" diye bloglar felan hazırlıyorlar. abicim kedi kayıp ilanı istiyor, sen gitmişsin film posteri hazırlamışsın. cık cık (:P) abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Bunu yapan adamın sitesi: http://www.27bslash6.com/ Çok güzel şeyler var. Bunu tavsiye ederim çok güzel. http://www.27bslash6.com/overdue.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Spider muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 http://www.27bslash6.com/p2p.html bunda gözümden yaş geldi. chartlar efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Fly said: Bone said: işte bu yüzden dizaynırla iş yapmıycan abi. 8-) işe alacaksın, patronu olacaksın, emredeceksin. ama asla "freelance" iş istemeyeceksin. kafasına göre iş yapıyorlar, sonra ortada dolanıyorlar "ühü ühü yaptığım siteyi beğenmedi, biraz daha yeşili arttırır mısın dedi çünkü evinde karısı yeşil duvarlar seviyormuş, annesine gösterdi annesi mavi rengi seviyormuş mavi eklememi istedi, hem çocuğuna hitap etmesi için oyuncak resimleri koymamış istedi, ortaya berbat bişi çıktı, hiç anlamıyor bunlar sanattan, ben sanat yapıyorum, anlamıyorlar bizleri, ühü ühü" diye bloglar felan hazırlıyorlar. abicim kedi kayıp ilanı istiyor, sen gitmişsin film posteri hazırlamışsın. cık cık (:P) abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Luriel said: http://www.27bslash6.com/p2p.html bunda gözümden yaş geldi. chartlar efsane. spoiler olmasın olol http://www.27bslash6.com/images/simons_graphs_03.gif of kusuyodum gülerken SHDFHDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 diğerlerini de okuyorum, baya baya iyiymiş herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 adam sağlam troll... Dear Simon, So you have invented Twitter. Congratulations. This is where that time machine would definitely have come in quite handy. When I was about twelve, I read that time slows down when approaching the speed of light so I constructed a time machine by securing my father's portable generator to the back of my mini-bike with rope and attaching the drive belt to the back wheel. Unfortunately, instead of traveling through time and finding myself in the future, I traveled about fifty metres along the footpath at 200mph before finding myself in a bush. When asked by the nurse filling out the hospital accident report "Cause of accident?" I stated 'time travel attempt' but she wrote down 'stupidity'. If I did have a working time machine, the first thing I would do is go back four days and tell myself to read the warning on the hair removal cream packaging where it recommends not using on sensitive areas. I would then travel several months back to warn myself against agreeing to do copious amounts of design work for an old man wielding the business plan equivalent of a retarded child poking itself in the eye with a spoon, before finally traveling back to 1982 and explaining to myself the long term photographic repercussions of going to the hairdresser and asking for a haircut exactly like Simon LeBon's the day before a large family gathering. Regards, David. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar