Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çadır kamp için nereyi önerirsiniz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1. Sundance Kamping - ANTALYA
2. Kelebekler Vadisi - FETHİYE
3. Ada Kamping - CUNDA
4. Kaya Kamping - KAPADOKYA
5. Önder Kamping - KUŞADASI
6. Kaş Kamping - KAŞ
7. Gökova Orman Kampı - GÖKOVA
8. İnbükü Orman Kampı - MARMARİS
9. Yedigöller Milli Parkı - BOLU
10. Cancık Otel Bahçesi- RİZE
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben çadır kampı için türkiyede tek ve rakipsiz gördüğüm tek yer kerpedir girmeden önce çadır ihtiyacınız olursa buradan temin edebilirsiniz zengin ve uygun fiyatları var ayrıca kargo ilede yolluyorlar:

http://www.cazipal.com/index.php?do=catalog/showLabel&labels=17178-2

iyi alışverişler ve iyi tatiller dilerim):.
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
elesso said:

Cons said:

yiğit arda türkoğlu

çadır bizim işimiz

www.yigitardaturkoglu.com

abi açın şu adamın banını artık

Ben de ariyorum ciddi ciddi. Sitesi kapanmış dedim google'ladım.

Sonuç:
http://tr.gravatar.com/zaugnakhaldun
Mesaj tarihi:
fenn said:

pascalnouman said:

Kabak önerirdim bi 4-5 sene once olsa şimdi leş diyolla

Kabak ne

kabak koyu karşim
fethiyeden faralya arabasına biniyosun
son duraga gelmeden camide iniyosun
yoldan koya bakarken aaaaa diyosun
Mesaj tarihi:
Aileyle gidilmez. Lcd atıp yıldızları izlemelik, şelalede cigaratör olmalık bi yer. Bence ailecek gökova akyakada bi pansiyonda kalın gezin koyları keyifli keyifli
Mesaj tarihi:
Drall said:

Aileyle gidilmez. Lcd atıp yıldızları izlemelik, şelalede cigaratör olmalık bi yer. Bence ailecek gökova akyakada bi pansiyonda kalın gezin koyları keyifli keyifli

lsd mdma cigara içen adamdan hiçbi zarar gelmez nolacah. en fazla yanınıza gelip ya siz ne kadar tatlı bi ailesiniz diye sarılırlar.
Mesaj tarihi:
Anelor said:

Drall said:

lsd mdma cigara içen adamdan hiçbi zarar gelmez nolacah. en fazla yanınıza gelip ya siz ne kadar tatlı bi ailesiniz diye sarılırlar.

ailenin gittiği zaman yabancılık çekebileceği dahası ortalıkta sırıtacağını demek istemiş adam.

kabak'ın sonu ailelerin mangal karpuzla gelmesi olacak zaten 2-3 yılı falan kaldı sanıyorum sjfdk
Mesaj tarihi:
aile plajı olması yakındır koy a inen yolu asfaltlicaklarmis diye duymustum gecen sene koylulerden sahile yakın olan kamp işletmecileri musteriler yukardan gelmekte zorlanıyor diye toplu dilekce vermisler belediyeye buyuksehir de oldu bi de mugla yerel secimle sonu yakındır yani
  • Yeni Oluştur...