PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bugüne kadar açılmış serverların listesi olsa bakar yazarım da hatırlamıyom ki eheh. yarısından fazlasında bi şekilde bulunmuşumdur.
Coder Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hayatımı hem yıkıp hem yapan olgudur resmen sayesinde script öğrendik web sitesi yapacaz diye asp php öğrendik oradan yürüdük software developer olduk itci pm vs.. olduk ha kaçırdıklarımı ayrıca konuşmak lazım... 16 saatlik periyotlarla yediğim seneler..
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 aha coder. herkesin içine uhte kalmıştır uo. ne kadar oynasanda, oynayamasanda farketmez.. hep uhte olarak kalacaktır.
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi en kotusude ortaokulda lisede adam gibi bir anim yok. boyle ortam oldugunda herkes anlatiyor sunu yapardik boyle oldu hoca yakaladi vs bana gelince iste bigun brit banktayken diye giriyorum lafa olmuyor.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi çok güzeldi herşey uo ile ya.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 "bu ne lan bok gibi grafikler bunumu oynuyon" -sipeyskeyk, 2002
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi nedir bu ölüyorum günlerdir uo diye sizin yüzünüzden allahsızlar. valla başlıcam bi serverda böle giderse bu yaşımda. yaz da geldi.
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 olympus diye bir sunucuda oynamıştım en son seneler önce. ah ne güzel günlerdi. aslında hiçte güzel günler değildi sabahtan akşama kadar skill kas sonra server geri atsın sinir krizleri geçir vs. ama aradan zaman geçince insanın aklında sadece güzel olan anılar kalıo ve o günleri çok güzel günlermiş gibi hatırlıyoruz ne garip...
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Dynun said: ULTİMA ONLİNE HAYAT OFFLİNE Oıhıhıhıhıh orjinali kınayt onlayn degil miydi ya:D
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kınayt onlayn ergenler arasından yayılmadan çok önce bizler sosaria'nın topraklarında Lord Blackthorn için order şovalyesi avlıyorduk. Lordum 5 gp pls!!! gm bey!!! speed açmış serefsız aaa yeşil zombi var dur kesim.......OOOooOOOOO OoOOOOoO -000oooOOOooOo OooOooOOoOo OOoooo -sus ölüler konuşamaz.
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 zeawee said: Dynun said: ULTİMA ONLİNE HAYAT OFFLİNE Oıhıhıhıhıh orjinali kınayt onlayn degil miydi ya:Dnayt online ne lan bebe şeysi
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 haydi herkes eğlenceli bi anısını anlatsın sdf. yeni bi servera başlamışız, "İmam" diye bi char açıp Gm'e page attım: "bu nasıl server ya bir cami bile yok din elden gidiyor!" bunun üzerine gm beni brit tiyatro sahnesinin tepesindeki yere çıkarttı(minare gibin) -burası iyi mi? -(oraya çıkma fırsatını kaçırmadan) ALLAHU EKBER ALLAAAHUU EKBEER LAAAA İLAHEE İLLALLAAAAAH diye bağırmaya başlarım. sonra iyiymiş burası dedim brite gönderdi.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ben ilk journeyman gördüğümde çok özenmiştim, lan adam maceracı yollarda geçiyor hayatı, biz devamlı koyun kesiyoruz demiştim.
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 drakeyi kasarak dragon yapma çabası...
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hayvanların skill kasabildiği sunucularda köpeğe mezarda skill kastırma çabası güya dungeonda benle beraber döğüşecek sdfs
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 iskeledeki herhangi bi geminin yanına gidip gm e page atıyordum.anahtarım kayıp gemime binemiyorum diye o da bana deed olarak yada parasını veriyordu geminin ahahah
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Tenekeadam said: ben ilk journeyman gördüğümde çok özenmiştim, lan adam maceracı yollarda geçiyor hayatı, biz devamlı koyun kesiyoruz demiştim. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA öldüm buna çünkü aynı durum bende de vardı :D hard gamer'ın son zamanlarına yetişebilmiştim kapanınca nebulaya geçmiştim. orda pkların yaptıkları bi piçlik vardı. brit mezarın ordaki yolda sınıra kadar kovalıyolardı mezarda kasan appleri (ben mesela) sonra brit sınırının ordaki invis pklar greater expolarla patlatıyolardı götümüzü. ahahahaha adamlar çok eğleniyolardı ama ben hayatın anlamını sorgulamaya başlamıştım. habire reskill habire reskill :D
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Cons said: "bu ne lan bok gibi grafikler bunumu oynuyon" -sipeyskeyk, 2002 ahahaha harbi bu lafı edip senelerce uo oynamanın verdiği dayanaılmaz bir hafiflik var üzerimde
Öne çıkan mesajlar