soulberry Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 corpse bride'ı internetten hd olarak buldum. ama doğru dürüst oynatamıyorum. gom player'da yavaş çalışıyo, ekran bazen karelere dönüşüyo, divx plus player hiç açmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 media player classic (k-lite codec pack) iyidir. Bir diğer olanak ise: cpu'un yetersiz geliyor. Oynatamıyo tam hızı ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 vlc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 gomplayer falan çift çekirdek destekli olmadığından işlemcinin yarısını kullanıyodur. iki çekirdeği de kullanan windows media player var benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Vlc ve irfanview u tek geciyorum Boyle seylerde, rum uzantilari birinden biri acio kesin ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 VLC ve IrfanView'ın açamadığı şey yok cidden. Combined Community Codec Pack ve Media Player Classic ile açamıyosan VLC'yi dene. Hoş ben VLC'ye alışamadım bi türlü MPC'den sonra ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 media player classic'te izledim, gayet işe yaradı sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 millet o kadar codec packler kuruyor, ffdshow + xvid + media player classic + vobsub(altyazı için) ile yüzde 99.9 sorun yaşamıyorum. yaşadığım zaman da vlc player yardımıma koşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bende bsplayer tek gecerim 50 tane mkv izlemişimdir bs ile sorunsnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 gomplayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 cccp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 h264 ise su anda en hizli decoder CoreAVC, cok farki var.sadece windowsda calisiyor malasef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 yeni konu açmadan şuraya çökeyim, mkv dosyaların altyazıları mpc haricindeki playerların hepsinde düz text olarak görünüyor. varmıdır bunun bir çaresi ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Splayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 adam ne sormuş aluriel ne demiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bilen yokmudur? muhtemelen filtrelerle alakalı bi sorun ama çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 filter ayarlarıyla oynasana mkv için. orda seçenekler var enable, disable felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Altyazi seceneklerinden degistir iste nesini degistirmek istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Öyle bişey değilki bu değişsin. Ben de çok aradım fakat orjinal (renkli, desenli, özel dizayn) soft-subları mpc'den başka bir video player oynatamıyor malesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 kmplayer ile denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Abi alt yazinin rengini degistireceksiniz, border'i vereceksiniz, yazi tipini sececeksiniz olacak. Ha alt yazi dosyasi soyle bi kac mb'lik olanlardansa onlari da convert edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 ekstra altyazı dosyası yok zaten sorun orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Abi anlasamiyoruz. Bak simdi; hard-dubbed ise birsey yapamazsin. Soft-dubbed ise player'in altyazi seceneklerinden yazi tipi, renk vesaire ve antialiasing muhabbetlerini degistirerek ayarlayacaksin. Her player sunmayabilir bunlari ama cogunda var. Altyazilar mkv'lere soft-dubbed olarak eklenebiliyor. Haliyle player'in alt yazi seceneklerinde gorursun soft-dubbed ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 kmplayerda aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar