Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sınava itiraz dilekçesi.

Bella

Öne çıkan mesajlar

senin durumunun bir benzeri bi tanıdığımın başına gelmişti ve ben üniversiteye giderken bana söylediği şey "eğer sınav notundan şüpheleniyosan tabi ki de itiraz etmek senin hakkın ama etme. şu ana kadar kuruldan yüksek çıkan not olmadı" idi.

ama senin bu son senen kuruldan bişey çıkabilir tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya valla son sınav olduğu için öyle bir gözüm kararmıştı. ilk defa yazdım hem de bacağıma hahah of.

arcane, dediklerin çok doğru yalnız bizim okulda herşey olabilir valla. hoca tekrar bakıp -ki bakmaz- komisyon altına imza atıyor olabilir gerçekten. ki adamın isim hafızası da iyi ve benım ismim de akılda kalıcak değişik bir isim. yandığımın resmi.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

ulan iktisat da hangi hukuktan kaldın? kıymetli evrak mı iş hukuku mu? şirketler hukuku mu?

marmarada sadece maddi hata için itiraz dilekçesi yazabilyorsun kağıdın komple okunması için mahkeme kararı gerekiyor

İŞ HUKUKU İŞ.
bunun şuan sorunumla ne alakası var.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Holy said:

Masquerade said:

itiraz et, komisyon tekrar bıraksın. önümüzdeki sene herif sınavda pis pis gülerek sana baksın ve tekrar kal. 1 sene daha uzat.
çok film izliyorsunuz veya 2000 senesinde kalmışsınız bence.

Artık bu tip olaylarda öğrenci çoğu zaman haklı bulunuyor.

bilmem.
uludağ üniversitesinde 6. senesinde olan arkadaş geçme notu olan 40'ın 3 puan altında 37 ile kaldı, itiraz etti. Notu değişmedi. 7. senesinden ise 25 ile tekrar kaldı. Şimdi atılmamak için 2 ders vermesi gerekiyor.
Peki 100'lük kağıt verip mi 25 aldı?
Önemli olan nokta bu. Eğer böyle ise, mahkeme kararı ile geçerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul üni ise itiraz benim benim çapa okuyan ev arkadaşının geçmesi için 63 falan alması gerekiyodu son sınavtest miymiş neymiş 60 vermişler once 20 soru 100 puan üzerinden. itiraz etti bi hafta sonra 63 yaptılar notu. aramızda gidiş yola puan verdi heralde test sınavında dedik geçtik . ama olmaz olmaz deme hiç .
Sosyal ağlarda paylaş

nasılsa uzadı, sonraki sene de oyle iyi calısır yuksek notla gecerim ki istese de bırakamaz diyorsan eger. her turlu ugras adamla. insanlar kendini kral filan zannediyolar. cok sinir oluyorum.

bunların bir de asistan versiyonları var. onlar daha da kıl. kendini bişi sanan.

ama eger 40'ı 'belki' gecerim diyorsan o zaman basvurma, bir de rezil olmak var. sonraki seferlerde hoca suratına karsı guler cunku.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunun ilk dönemli dersinden 150 kişiden geçen 8 kişiden biriydim.
hiç öyle kolay falan değil.
adama baktım şimdi ne yazmışlar diye doğru valla.

istanbul üniversitesi iktisat fakültesi'nin iş hukuku hocası. mide ağrılarıyla girilen sınavları ile meşhurdur. sınavlar diyorum; çünkü, bir vize bir final olmak üzere iki sınavla geçirdiği öğrenci sayısı oldukça azdır, birçoğumuza kısmet olmamıştır. her güne bir sivilce kabusunu yaşatır. bu kadar kasmanın, kastırmanın manası nedir, bilinmez.

iu iktisat fakültesi iş hukuku hocasıdır, dersleri engizisyon işkencelerine rakip başlı başına bir işkencedir.sınavlarında, sınavların iptal edilmemesi için gerekli olan sınava girenlerin yüzde onunun geçmesi kuralını ihlal etmemek için, sınava giren öğrenci sayısının yüzde onundan fazla ya da eksik geçirmeyen öğretmenimsidir.geçirdiği yüzde 10'luk kesimin de bir iki tanesi dışında geçemeyenlerden hiçbir farkları yoktur,tek farkları o iki-üç iyi öğrenci dışında barajın dolması için gerekli olan öğrenci yeter sayısının sağlanması için hoca tarafından yapılan kurada çıkmış olmalarıdır.

kendilerinin öğrencilere tek bir yararı vardır,o da bu dersi geçmek isteyen öğrencilerin harbiden öğrenmeden geçememesi durumuna binayen öğrencilerin iş hukukunu öğrenmelerini sağlamasıdır.

doğru lan valla doğru.
Sosyal ağlarda paylaş

Senin konumundan biraz farklı ama ben hazırlık sınıfındayken şubattaki sınav sonucuna itiraz etmiştim. Kaldığım görünüyordu, geçsem 1. sınıfa başlayacaktım, yoksa devam edip normal dönemde başlayacaktım 1. sınıfa. Geçeceğimi düşünüyordum, kaldığımı görünce şaşırdım baya. Benim de kafama takılıyordu itiraz edip değişiklik olmazsa sonra sorun yaşarmıyım diye. Hocalarla aram iyi olduğu için dersimize giren iki hocayla konuştum. Muhtemelen değişiklik olmaz notunda ama için rahat olsun diye itiraz et demişlerdi, ilerde bu yüzden herhangi bir sorun yaşamazsın diye de rahatlatmışlardı. Sonuç olarak gidip okula itiraz dilekçemi verdim, ardından Eskişehir'e dönüyordum (okul İstanbul'da), yolda dekan aradı maddi hata yapıldığını, sınavdan geçtiğimi söyledi.
Sonuç olarak itiraz etmiş olmasam 1 dönem fazladan okuyacaktım, böylece 1 dönem kısalmış oldu. Bence sen de itiraz et, değişiklik olmasa bile ileride ayak bağı olmaz sana. Daha sonra itiraz etseydim geçermiydim acaba diye aklına takılmaz en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...