Turkceplease Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 |Joker| said: BabacumMostors said: "arabın yağı bol bulup götüne sürmesi" Arap derken ayrımcılık yaptığının farkında mısın? Bugün hala sokak köpeklerine Arap ismi veriliyor, yazıktır yahu. bencede ırkçılığa kadar gider bu laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bv said: Türkiye'de kaç kütüphane var? 1435... Almanya'da kaç kütüphane var?11 bin... Tek bir şey ekliyim şuraya Almanya'da olan en kötü kütüphane Türkiye'nin en iyi kütüphanesinden iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Allah olur da varsa, o minareler 15 milyon defa girecek bunlara obur tarafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 .......... evet cevabım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 şu dönemde böyle yüksek maliyetli bir proje makul olmamış, acil bir ihtiyaç olmadığı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bu projenin allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 en tırt kısım bu insanlar ölünce yaptıkları haltı anlamıyacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ohhhh 15 milyonluk camiye gidip büyük abdestimi alabilcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 GEd said: bv said: Türkiye'de kaç kütüphane var? 1435... Almanya'da kaç kütüphane var?11 bin... Tek bir şey ekliyim şuraya Almanya'da olan en kötü kütüphane Türkiye'nin en iyi kütüphanesinden iyidir. Yok öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 olm nie sildiniz lan mesajımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Ceza yememen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 dreagloth said: GEd said: bv said: Türkiye'de kaç kütüphane var? 1435... Almanya'da kaç kütüphane var?11 bin... Tek bir şey ekliyim şuraya Almanya'da olan en kötü kütüphane Türkiye'nin en iyi kütüphanesinden iyidir. Yok öyle bir şey.öyle olmasa bile en iyi kütüphanelerimiz hep büyük şehirlerde.hatta 1435 kütüphanede hep büyük şehirlerdedir.mesela bi orduda yada giresunda doğru düzgün kütüphane yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 asansör olacakmış. kaç katlı bi cami ki. o kadar para harcadıklarına göre, 7 katlı olan bişiy vardı. şehitler çıkıodu. oraya kadar çıkıo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ben amerikanın ortalama bir kutuphanesinde tr deki en buyuk kutuphaneden cok daha fazla kitap oldugunu biliyorum bakaym bi rakam koycam simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Allah katında tüm kullar eşitken VIP odası ne ya? Ben bile bunlardan daha Müslüman olabilirim yani. Gösteriş budalaları işte.. Hakkaten israf. Bunun da çok gerekli olduğunu savunanlar çıkar gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Daha sayılarla kanıtlamaya gerek yok böyle bir ülkeyiz değişene kadar bu gidişlede değişmez ... get over it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ashduasdh vuvuzela öyle bakarsan olaya bizim toplam demiryolumuz rusyadaki bir demiryolu kadardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 BabacumMostors said: geelcekte her apartmana bir minare ve mescit odası yapoma mecburiyeti mi gelecek? her apartmana bir imam mı atayacaklar? BabacumMostors said: bir camiye de 15 milyon tl ödemek yazık yani muslukları altın kaplama mı yapacaklar? nedir bu "arabın yağı bol bulup götüne sürmesi" mantalitesi? Penthesilea said: Allah olur da varsa, o minareler 15 milyon defa girecek bunlara obur tarafta. (tu) edik: @Babacum, 15 milyon tl değil o, dolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bu projeyle istanbuldaki bütün camileri tek bi cami altında topluyoruz deseler anca öyle mantıklı..mehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 köyümüz için cami parası diye para toplayan binlerce yer var.ama ben bir tane bile köyümüz için okul parası diyerek para toplayan yer görmedim.ulan 123812839071231290 cami var yeter lan adım başı cami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Esnaf said: dreagloth said: GEd said: bv said: Türkiye'de kaç kütüphane var? 1435... Almanya'da kaç kütüphane var?11 bin... Tek bir şey ekliyim şuraya Almanya'da olan en kötü kütüphane Türkiye'nin en iyi kütüphanesinden iyidir. Yok öyle bir şey.öyle olmasa bile en iyi kütüphanelerimiz hep büyük şehirlerde.hatta 1435 kütüphanede hep büyük şehirlerdedir.mesela bi orduda yada giresunda doğru düzgün kütüphane yoktur. Ankarada milli kütüphaneyi ve Ege üniversitesinin 2-3 sene önce yapılmış kütüphanelerini gördüm almanyadaki en kötü kütüphaneden kötüydüler. Elbette abartı payı var söylediğimde, belki bir veya iki tane iyi kalitede kütüphane vardır, ama vurgulamak istediğim şeyin anlaşılmış olduğunu umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 katli otopark varya, katli camii var mi acaba? 4-5 katli camii yapsalar alisveris merkezi gibi hem daha cok insan sigar, hemde VIP isi falan daha rahat olur. Ornegin 7 katli yaparlar, basbakan 7. katta namaz kilar. Adina da sidretul munteha kati derler, egolar tavan yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bi de bişey dicem de türkiyede kütüphaneyi napıcaksın, eğitim esnasında kütühaneye gitme ihtiyacı oluşma ihtimali düşük, gitsen kitabı bulsan oradaki şeyleri uygulayacak ortam olma şansı sıfır, bizim okulda anca bikaç bölüm kütüphaneye ihtiyaç duyuyor, endtasdayım ben daha ders için gidebileceğim bi konu oluşmadı. e üniversitenin içindeki adamlar bile gitmiyosa kim gidicek o kütüphaneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Tabi doğru son gün çalıştım, otobüste çalıştım sınavı geçtim durumu olduğu için kütüphaneyi kim ne yapsın TR'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Büyük şehirlerde genelde güzel kütüphaneler var ama hep ünversite bünyesindeler, mesele Bilkent süperdir o konuda, eminim zor bulursun Almanya da muadilini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar