Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyanet'ten 15 milyon dolarlık cami projesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
|Joker| said:

BabacumMostors said:

"arabın yağı bol bulup götüne sürmesi"

Arap derken ayrımcılık yaptığının farkında mısın? Bugün hala sokak köpeklerine Arap ismi veriliyor, yazıktır yahu.

bencede ırkçılığa kadar gider bu laf
Mesaj tarihi:
bv said:

Türkiye'de kaç kütüphane var? 1435...
Almanya'da kaç kütüphane var?11 bin...

Tek bir şey ekliyim şuraya Almanya'da olan en kötü kütüphane Türkiye'nin en iyi kütüphanesinden iyidir.
Mesaj tarihi:
GEd said:

bv said:

Tek bir şey ekliyim şuraya Almanya'da olan en kötü kütüphane Türkiye'nin en iyi kütüphanesinden iyidir.

Yok öyle bir şey.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

GEd said:

bv said:

Yok öyle bir şey.
öyle olmasa bile en iyi kütüphanelerimiz hep büyük şehirlerde.hatta 1435 kütüphanede hep büyük şehirlerdedir.mesela bi orduda yada giresunda doğru düzgün kütüphane yoktur.
Mesaj tarihi:
Allah katında tüm kullar eşitken VIP odası ne ya? Ben bile bunlardan daha Müslüman olabilirim yani. Gösteriş budalaları işte.. Hakkaten israf. Bunun da çok gerekli olduğunu savunanlar çıkar gerçi :)
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

geelcekte her apartmana bir minare ve mescit odası yapoma mecburiyeti mi gelecek? her apartmana bir imam mı atayacaklar?

BabacumMostors said:

bir camiye de 15 milyon tl ödemek yazık yani muslukları altın kaplama mı yapacaklar? nedir bu "arabın yağı bol bulup götüne sürmesi" mantalitesi?

Penthesilea said:

Allah olur da varsa, o minareler 15 milyon defa girecek bunlara obur tarafta.

(tu)

edik: @Babacum, 15 milyon tl değil o, dolar...
Mesaj tarihi:
köyümüz için cami parası diye para toplayan binlerce yer var.ama ben bir tane bile köyümüz için okul parası diyerek para toplayan yer görmedim.ulan 123812839071231290 cami var yeter lan adım başı cami.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

dreagloth said:

GEd said:

bv said:

Yok öyle bir şey.
öyle olmasa bile en iyi kütüphanelerimiz hep büyük şehirlerde.hatta 1435 kütüphanede hep büyük şehirlerdedir.mesela bi orduda yada giresunda doğru düzgün kütüphane yoktur.

Ankarada milli kütüphaneyi ve Ege üniversitesinin 2-3 sene önce yapılmış kütüphanelerini gördüm almanyadaki en kötü kütüphaneden kötüydüler.

Elbette abartı payı var söylediğimde, belki bir veya iki tane iyi kalitede kütüphane vardır, ama vurgulamak istediğim şeyin anlaşılmış olduğunu umarım.
Mesaj tarihi:
katli otopark varya, katli camii var mi acaba? 4-5 katli camii yapsalar alisveris merkezi gibi hem daha cok insan sigar, hemde VIP isi falan daha rahat olur. Ornegin 7 katli yaparlar, basbakan 7. katta namaz kilar. Adina da sidretul munteha kati derler, egolar tavan yapar.
Mesaj tarihi:
bi de bişey dicem de türkiyede kütüphaneyi napıcaksın, eğitim esnasında kütühaneye gitme ihtiyacı oluşma ihtimali düşük, gitsen kitabı bulsan oradaki şeyleri uygulayacak ortam olma şansı sıfır, bizim okulda anca bikaç bölüm kütüphaneye ihtiyaç duyuyor, endtasdayım ben daha ders için gidebileceğim bi konu oluşmadı.
e üniversitenin içindeki adamlar bile gitmiyosa kim gidicek o kütüphaneye
  • Yeni Oluştur...