Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyanet'ten 15 milyon dolarlık cami projesi

escape

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

GEd said:

bv said:

Türkiye'de kaç kütüphane var? 1435...
Almanya'da kaç kütüphane var?11 bin...

Tek bir şey ekliyim şuraya Almanya'da olan en kötü kütüphane Türkiye'nin en iyi kütüphanesinden iyidir.

Yok öyle bir şey.
öyle olmasa bile en iyi kütüphanelerimiz hep büyük şehirlerde.hatta 1435 kütüphanede hep büyük şehirlerdedir.mesela bi orduda yada giresunda doğru düzgün kütüphane yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

geelcekte her apartmana bir minare ve mescit odası yapoma mecburiyeti mi gelecek? her apartmana bir imam mı atayacaklar?

BabacumMostors said:

bir camiye de 15 milyon tl ödemek yazık yani muslukları altın kaplama mı yapacaklar? nedir bu "arabın yağı bol bulup götüne sürmesi" mantalitesi?

Penthesilea said:

Allah olur da varsa, o minareler 15 milyon defa girecek bunlara obur tarafta.

(tu)

edik: @Babacum, 15 milyon tl değil o, dolar...
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

dreagloth said:

GEd said:

bv said:

Türkiye'de kaç kütüphane var? 1435...
Almanya'da kaç kütüphane var?11 bin...

Tek bir şey ekliyim şuraya Almanya'da olan en kötü kütüphane Türkiye'nin en iyi kütüphanesinden iyidir.

Yok öyle bir şey.
öyle olmasa bile en iyi kütüphanelerimiz hep büyük şehirlerde.hatta 1435 kütüphanede hep büyük şehirlerdedir.mesela bi orduda yada giresunda doğru düzgün kütüphane yoktur.

Ankarada milli kütüphaneyi ve Ege üniversitesinin 2-3 sene önce yapılmış kütüphanelerini gördüm almanyadaki en kötü kütüphaneden kötüydüler.

Elbette abartı payı var söylediğimde, belki bir veya iki tane iyi kalitede kütüphane vardır, ama vurgulamak istediğim şeyin anlaşılmış olduğunu umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bişey dicem de türkiyede kütüphaneyi napıcaksın, eğitim esnasında kütühaneye gitme ihtiyacı oluşma ihtimali düşük, gitsen kitabı bulsan oradaki şeyleri uygulayacak ortam olma şansı sıfır, bizim okulda anca bikaç bölüm kütüphaneye ihtiyaç duyuyor, endtasdayım ben daha ders için gidebileceğim bi konu oluşmadı.
e üniversitenin içindeki adamlar bile gitmiyosa kim gidicek o kütüphaneye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...