Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Hepsini :) Eğer portre, sprite, müzik gibi şeyleri değil de sırf oynanışa yenilik katanları istiyorsan, şunları al: The Republic The Old Gods Sword of Islam Legacy of Rome Bir de oyuna Aztek istilası ekleyen Sunset Invasion var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 indirim bekliyim en iyisi :) 20 dolara felan düşer yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 oyuna kendi müziklerinizi eklemenin yolu http://crusaderkings-two.wikia.com/wiki/Custom_music_(playlist)_in_Crusader_Kings_II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 old godsda vikinglerimizle nasıl akın yapıyoruz yagma için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ordu oluşturdugunda üzerine tıkla, açılan pencerede ordunun isminin sagında meşale tadında bir buton olacak. ona tıkladıgın andan itibaren o ordu raider party olmuş oluyor, istedigin ülkeyi yagmalayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 http://img855.imageshack.us/img855/5929/kdn5.jpg yazık oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 bu ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 claim için savaş açan bi kontluğun 200k asker tarafından gibilip atılmasından önceki bir screenshot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 demek o cesareti vermişsin adama, yeterince güçlü değilsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bana açmadı ki zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 game of thrones modundaki 'dont try to execute barristan selmy' tip'i iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ahah çok iyiymiş. (tu) http://cdn.meme.li/i/hb77j.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 http://img10.imageshack.us/i/ecqn.jpg/ karpat ve tatar imparatorluğunu kurdum. imparatorluktaki gürcistan hariç bütün krallıkların başında akrabalarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 yeni expansion http://forum.paradoxplaza.com/forum/content.php?1624-Crusader-Kings-II-Sons-of-Abraham-Dev-Diary-1-The-College-of-Cardinals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 hadi hayırlısı, iyi iyi. güzel haberler bugün. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 güzeel yahudiler sonunda vaadedilmiş topraklarla buluşacak :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 şu "not allowed to play republics" olayı nedir, bilen var mı? amalfi ve venice gözüküyo republic olarak ama pisa'yı alamıyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sende Republic dlcsi olmadığı anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yok, o DLC yüklü bende. oyunda da ikon olarak çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 anladım dediğini, evet bazı yerleri seçtirmiyor sanırım öyle. 867 tarihinde sadece iki seçenek var. 1066'da çok seçenek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Chastise said: şu "not allowed to play republics" olayı nedir, bilen var mı? amalfi ve venice gözüküyo republic olarak ama pisa'yı alamıyorum mesela. hangi tarihte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 867 yılı, direkt başlarken yani. anladım mevzuyu, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bu arada trade republic'ler oldukça zevkli olmuş, ilk başta çok kolaydı. Şimdi vikinglerle world conquest yaptım, venedik'e başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 şu karlingler sürekli birbirini inherit edip ölene kadar snowball yapmasa vikinglerle oynamak kat be kat zevkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ya onlar da olmasa hükümdar değişimi dışında zorlayan bir şey olmuyor. Zaten sana gelemezler kolay kolay pagan attirition varken, o sırada ingiltereyi falan aldın mı tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar