Komutan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Yarın üç tane daha DLC gelmesi lazım. Celtic Portraits, Celtic Sprites ve Dynasty Shields 3. Bir de şu yarışmayı kazanan eventleri ekleyecekler bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ulan yakında normal surat kalmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bu sefer dlcleri hemen almıcam. nasılsa indirim yapıyolar. çok pis kazık yemiş hissediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 zerduşlarla bişi yapabilen oldu mu ben denedim de sunniler fena çöküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 böyle buyurdu zerdüşt. :/ zerdüştlük değil de bedbahtlık olarak isimlendirilebilir bu oyunda. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 bu arada geminin üstüne getirince ne kadar altın topladığı görülüyo zaten, tam sağ üstünde minicik bir simge var. ayrıca norse dinini reform edene kadar norse vasallarla eksi relation olmuyor. Dolayısıyla upkeep bir mesele değil. Kendi adamını çıkartma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 evet onu farkettim de paradox sağolsun hala çözünürlüğe göre ölçeklenen arabirim ikonları olayına geçmediği için max zoom'da bile minnacık bir ikon. gemiyle alakalı olduğunu okuduktan sonra bakınırken keşfettim. evet vassal askerleri kullanıyorum ama norveç'i kurduktan sonra bile kuş kadar asker var, ülkenin ordusunun çoğu iskoçya'dan çıkıyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 abi garip olan zaten askerin ağırlıklı olarak norveçten çıkması olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 adamlar norveç'ten çıkan orduyla bütün ingiltere'yi ele geçirdiler neredeyse, manpower olarak iskoçya'dan az olmaması lazım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 o kadarda imposibrru değil ya. zor zamanında saldıra saldıra ele geçirebiliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 http://i.imgur.com/7K4LxJy.jpg cenova'yı yağmaladım, bu event geldi ahahahah paradox referansları (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 sdfdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 hem venedik hem cenova viking maceracıların eline düştü ama cumhuriyet olarak kaldılar. şimdi italyan viking'leri konstantiniyye'ye yağmalamaya gidiyor habire o eyyubilerle savaştıkça, bazileus fıttırmak üzere sanırım ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ben anlamadım espriyi mor parıltı neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 banada gelmişti event ama sanırım kınayta gönderme falan. imla katliamı olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 wow'un mor epic'lerine gönderme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 oba dalga geçer gibi crusader kings 2'ye steam trading cards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 THE KHAN kartı gelmiş bana ehu süper oldu, tez zamanda darısı diğer paradox oyunlarının başına. şimdi de THE HORDE geldi lol, bu gece tamamlarım kartları bu hızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 tamamlayaman bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 3 saatte geliyor düşen kartlar oynamasan bile oyunu açık bıraksan gene geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 işte 2/4 oldu, 2 daha gelir yani herhalde. başka da drop yok zaten. sunset invasion kartı da geldi. the voyage da geldi, tamamladım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 şu oyunda ilk defa efsanevi bir karakterle gerçekten tarihi kapasitesine göre oynayabildim. harald fairhair norveç'i kurdu, iyi trait kaybetmek yerine kazandı, (brave'i 2 kere kaybettim 2 kere geri aldım lol) etrafı darmaduman etti (18k prestij lal) ve 81 yaşında, 63 yıl hükmettikten sonra öldü. gerçekten de o kadar yaşamış ve yönetmiş. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ya cidden şu paradox'a laf edenlerin bir susması lazım, adamlar o kadar geliştiriyor ki aynı oyunu 2 yılda, diğer şirketlerin 15 yılda yapamadığı kadar. acayip olmuş yeni gelen olaylar. adventurer host olayı acayip güzel. tam iskandinavya'yı kurdum, rahatladım diyordum, ÇAT! 25K stack ile isveç'i almaya geldi çocuk ehu. cidden napacam bilmiyorum çünkü ordumu tam iskoçya'ya yardıma yollamıştım ve eridi orada. hadi bakalım hayırlısı. challenge seviyesinin düşmemesi için çok iyi olmuş, sadece müslümanlara decadence ile kazık atmak yerine diğer dinler de zorlansın büyüse bile. hedef büyüdükçe host güçlendiği için kaçış yok. levy'ler birikmek bilmedi, gemiye bindirip indirip aldıkları yerleri geri ala ala giderken sıkıldım ve hata yaptım, bunlar da beni yakaladı. 23k adamla benim 9k'lık orduya daldılar. savaşın ilk haftasında kumandan çocuk öldü, orduları kayboldu ehueh of nasıl ballıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bizansla west francia, italya ve bulgaristanı işgal ettiğim oyunu save etmemişim. GJ ME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bu aralar oynamaya pek zaman bulamadım ama biraz oynamıştım. Adventurer host dediğini, böle topraksız tiplerin adam toplayıp bi yerlere gitmesi değil mi? Adam 20k nasıl topluyor anlamadım. Ben çok gördüm kendi topraklarımdan gidenler oldu 4-5k onlar da bi şey yapamıyor. Bana gelen hiç olmadı, zaten bu olay paganlara özgü değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar