Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 o zaman da dük ile birbirilerini kesiyorlar devamlı lol. bütün county derken county senin demesnen olacak tepedeki lord mayor'u kaldıracaksın. bir de kale tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Biraz atıcam ama county'nin ana şehrini başkasına verip alt kaleyi kendinde tutunca capital kaleye dönmüyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 olabilir, save edin deneyin işte her yöntemi. illa birisi tutar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Komutan said: Bir diğer çözüm, oradaki lord mayor'ı bir dükünee vassal verip, direk vassallığından çıkarmak. Abi şunu hre oyunumda yaptım.İtalya kralına venediki cenovayı ve pisayı verdim.Adamı yediler.Literally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 eldar said: Biraz atıcam ama county'nin ana şehrini başkasına verip alt kaleyi kendinde tutunca capital kaleye dönmüyor muydu? Sanmıyorum abi.Bi deniyim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Bir yolu vardı, yakın zamanda sadece republic oynadım hatırlayamıyorum tam. Muhtemelen siz barony'i hemen vasala veriyorsunuz, elinizde tek şehir kaldığı için o yüzden olmuyor. İnşallah sallamıyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 _Rave said: Komutan said: Bir diğer çözüm, oradaki lord mayor'ı bir dükünee vassal verip, direk vassallığından çıkarmak. Abi şunu hre oyunumda yaptım.İtalya kralına venediki cenovayı ve pisayı verdim.Adamı yediler.Literally. nası literally? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Grand fest yaptiklarinda o kadar adama et mi dayanir. Artik at, kral ne bulurlarsa karistiriyolar yemeklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 dostum at burger king'de var bura crusader kings başlığı, yanlış başlıktasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 kral var iste bundakinde direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 calimero said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?35,4945928,6783662#msg-6783662 _Rave said: Komutan said: Bir diğer çözüm, oradaki lord mayor'ı bir dükünee vassal verip, direk vassallığından çıkarmak. Abi şunu hre oyunumda yaptım.İtalya kralına venediki cenovayı ve pisayı verdim.Adamı yediler.Literally. nası literally? Feast sırasında adam maimed olarak öldüde ondan dedim. Gerçi yanlış olmuş kelime.soz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 o bana da oldu, italyan kralı yaptım alman veledi, resmen nottingham şerifi bolu beyi çıktı çocuk. köroğlu, robin hood filan ne kadar halk kahramanı varsa ayaklanıp devirdiler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paradox forumunda birisi Lord Of The Rings mod arıyordu, olsa güzel olurdu doğrusu ancak uyuşmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 oynadıkça sarıyor, arnavutluk tarafında bi düklük oldum. tek mekana sahip bi dük vardı, aldım orasını, oğlumu oranın lordu yaptım. sonra kralın oğlunu kızımla sözledim ( bethotered o demek dimi ? ) işte sora macaristan tümden saldırdı bize dayak yioduk sdsfs. nese bişi sorucam bu matrilinear marriage ve marriage farkı ney? tech olayının bişeyi var mı? yani yavaş ilerlio gördüğüm kadarı ile eğitim insanların hocalarının bonusları onlara yansıo dımı? bana elçi gönderip claim yapanlara napabilirim? revoke etmek ne işe yarıyor? bi yeri aldıktan sonra title ünvan falan verebilirsin dio ama beceremdim nası yapıcaz? bunlar şimdilik sorularım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bethroth evet söz kesmek. matrilineal'da çocuklar annenin soyundan sayılır. tech evet yavaş ama olanla olmayan arasında uçurum var. bonus vs yazar. elçilere bişi yapamazsın. revoke title ünvanı elinden almak için ister. savaş çıkarabilir. kişiyi seçip grant title. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 title verdiğim halde hala o uyarı çıkıor ama 1 den fazla es oluomu ya bide crown otorite kanunu ney? böle şeyleri ingame öğrenebileceğim bi yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 birden fazla eş müslümanlarda var. 4 tane hatun alabiliyorsun. Hiristiyanlarda en iyi ihtimalle metresin oluyor bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 tutorial'dan sonra BÜTÜN tooltip'leri okumak en iyi öğrenme yöntemi oyunu. neredeyse herşeyin üstüne gelince detaylı tooltip çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Suark said: title verdiğim halde hala o uyarı çıkıor ama 1 den fazla es oluomu ya bide crown otorite kanunu ney? böle şeyleri ingame öğrenebileceğim bi yer var mı? crown authority başında bulunan kralın yetki sınırı gibi bişey.O arttıkça her vassalından daha fazla levy çıkartıyo veya işte bi yerden sonra vassallar kendi arasında savaşamıyo herhangi bi vassalın başka bi krallık tarafından inherit edilip alınamıyo vs. vs. Vassal açısından limited crown authority en iyisiyken(revoke title verdiği için) kral açısından nekadar yükseltebilirse okadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 oyun hala pahalıymış yahu enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ya şunu anlamıyorum hre ye bağlı frisya krallığı kurdum dükün kontun dibine vurdum 40 vassalım var dutch lardan secip secip analı babalı büyüsünler diye aile kurup count luk veriyorum arada bi haçlıya gidiyorum geliyorum kıyamet kopuyor , lan bi bakıyorum save e dönüp bizim dutch ailenin german heir i var ne hikmetse lan benim court a bi german tokmakçı mı yollamışlar hepsini sıradan geçirmiş anlamadım ki ? , 5-10 sene sonra vassalların yarısı german oluyor sonra gelsin isyan gitsin kelleler bi huzur bırakmadılar krallıkta yahu bide haçlı maçlı derken acaip açıldık frisyadan sonra paris ( hadi o yakın gene ) güneyde touluse ( yazamadım bile ) sicilya malta falan aldım da nasıl birleşir bunlar, güzel para geliyor da ordaki askerin falan bi anlamı yok yani gelinceye kadar savaş bitiyor son soru, bi oyunda da genova ve o civarda bi yerler daha aldım revoke etmeden bu wrong goverment penaltısından kurtulmanın bir yolu yok mu arkadaş illa gidip bütün republicleri mi aldırcaklar bana yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Suark said: oyun hala pahalıymış yahu enteresan indirimden yeni çıktı 9 euro civarıydı hatta pack i 12,5a kapattım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 revoke etmen lazım ama boşver çok güçlü bi vassal değilse. çocuklar zaten guardianlarının din ve kültürünü alıyo. ondan dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 biri size claim atınca napıosunuz? yani adam dalacak bana, liege i le arasını falan bozmaya çalışıorm, engellemenin bi yolu var mı? bide 2 oğlum oldu 1. sine kontluk verdim ( kontluk verince vergi alamıomuşum :( ). diğeri doğunca ellemedim. işte ölünce heirin gelince ünvan kaybetcen dedi. bende o ilk verdiğim oğluma diğer kontluguda verdim düzeldi. bunu düzenlemenın bı yolu yokmu kontlugu verım ama ben olunce tum ulke ogluma kalsın gıbı bide benim kingle kızı evlendirdim oğulları torunum burdan ekmek cıkar mı bana? savaş açabiliorm bide bide, kingimle beraber bi yere saldırdık, ben aldım resmen ama zırnık koklatmadılar napmak laızm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Veraset sistemini değiştirmen lazım, yani succession law. Sende gavelkind olduğu için oğullar arası bölünüyor. Napabilirsin, tek oğullu olucan ki riskli. Ya da yaşlanınca tek birine vereceksin. Gavelkindla oynamak zor. Kral olursan az sıkıntı olur. Sonuçta krallık tek kişiye gider ama birden fazla krallığın olursa yine bölünür. Kutsal Roma Germen içinde veraseti değiştirmek zor olur. Ayrıca biri sana claim atıyorsa ondan güçlü ol. Başka bir çare gelmiyor aklıma, müttefik kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar