Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crusader Kings 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Europa universallis 3 gibi alternatif history olmasında castilya başkenti hariç anadolu devleti olmuştu son oyunumda osmanlıyı
hırvatlar anexledi falan.
Mesaj tarihi:
oyunu saat 19:00 da yükledim tutoriala falan bakındım biraz.

bi başladım hızlıca yarım saat içinde pes ettim.
bir tane newbie guide buldum youtubedan.

3 saattir onu izliyorum. 7 part izledim guideı 20 + bölümü var.

Bu kadar detaylı nefis bir oyun görmedim.
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

biraz daha geriye alsınlar muhammedi koysunlar oyuna sdfsfs

var zaten, yeterince yukarı gidersen hz muhammed'i bulabiliyorsun. hatta augustus caesar'ı bile bulabiliyorsun lol.
Mesaj tarihi:
Yamasız oynadığımda başlarda bir süre sonra Ülkeyi araplar asimilemi ediyordu ne yapıyorsa komple bana 50k ordu vermişlerdi , şans eseri baktım ordu 10klık bölümler halinde haritanın köşesinde duruyordu ancak sunni leon krallığına dönüyordum ve kapatıp tüm güncellemeri yaptıydım :P
Mesaj tarihi:
time extender modlar diğer oyunlar için yapılıyordu, bunda da vardır. resmi mod forumuna bakmak lazım. ama saçmalıyor hep final tarihini fazla geçince oyun, teknoloji vs.
Mesaj tarihi:
ne zamandir sunu oynayasim vardi simdi indirimden cekicem. sword of islam, legacy of rome ve sunset invasion da indirimde republic yeni diye girmemis. ruler designer disindakiler zaten muzik ve animasyon zaten degil mi?
Mesaj tarihi:
Hayatımda civ serisi oynamadım, aldım 10 günde çok keyif alacak şekilde oynar oldum. Şunun da 20 video tutorialları ve 90 sayfa konuşulması çok gözümü korkutmuştu ama bende alıp denemek istiyorum. Bakalım ne olacak :).
Mesaj tarihi:
Republic aldım da, öyle hardcore oynamam böyle oyunları. Yine de çok kolay geldi, Ceneviz başlıyım dedim 100 yıl olmadan 180 aylık gelir oldu. E oyun da orada bitti sayılır, artık rutine döner. Republicleri fazla güçlü yapmışlar.
Mesaj tarihi:
bende şey oldu geçen bizansı kurmaya kasıyorum kırımda başladığım düklük oyunumda türk olarak ilkhanate yukarı daldı iran'ı bırakıp bunun üstüne altın ordu gelince onlar direk iran'a girdiler sdfs.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...