Komutan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Ortaya çıkmayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 güzel haber ama cok guclu eventler olmadan tanıdık haritaya hic benzemez..bir cok ülke ancak eventle ortaya cıkabilir bu sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faith Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Europa universallis 3 gibi alternatif history olmasında castilya başkenti hariç anadolu devleti olmuştu son oyunumda osmanlıyı hırvatlar anexledi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Alternatif olmasın diyerek baya yanlış gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 oyunu saat 19:00 da yükledim tutoriala falan bakındım biraz. bi başladım hızlıca yarım saat içinde pes ettim. bir tane newbie guide buldum youtubedan. 3 saattir onu izliyorum. 7 part izledim guideı 20 + bölümü var. Bu kadar detaylı nefis bir oyun görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 neymiş bu diye indirdim. ingilterede 15 dk içinde bütün derebeyleri isyan etti. ya da ben öyle anladım sdfsdf. guide linkini atar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 LAN lan lan nası bi DLC lan bu. pagan meh diyordum ki ADAMLAR YAPMIŞ. ŞAHANE LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faith Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Promenader said: Alternatif olmasın diyerek baya yanlış gelmişsin. Post kasıyorsun herhalde kolay gelsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 biraz daha geriye alsınlar muhammedi koysunlar oyuna sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QzbBgYcY5hQ şunun part 1 inden başlayabilirsiniz. gayet temiz anlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 hamsilipilav said: biraz daha geriye alsınlar muhammedi koysunlar oyuna sdfsfs var zaten, yeterince yukarı gidersen hz muhammed'i bulabiliyorsun. hatta augustus caesar'ı bile bulabiliyorsun lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 doğru lan hatta bakmıştım ben ona hatırladım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Faith said: Promenader said: Alternatif olmasın diyerek baya yanlış gelmişsin. Post kasıyorsun herhalde kolay gelsin . sağol kardiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Yamasız oynadığımda başlarda bir süre sonra Ülkeyi araplar asimilemi ediyordu ne yapıyorsa komple bana 50k ordu vermişlerdi , şans eseri baktım ordu 10klık bölümler halinde haritanın köşesinde duruyordu ancak sunni leon krallığına dönüyordum ve kapatıp tüm güncellemeri yaptıydım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 1.00 öyleydi, altın ordu ile birleşiyordu ülke lol. en iyi leak kopya korumasıydı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Dostum şu 1453 tarihini uzatabiliyormuyuz , 1600 yılına kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 time extender modlar diğer oyunlar için yapılıyordu, bunda da vardır. resmi mod forumuna bakmak lazım. ama saçmalıyor hep final tarihini fazla geçince oyun, teknoloji vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Proje W'nin CK2'deki son hükümdarında 1388'de devralıp 1399'da bırakarak Ck2'ye elveda dedik. http://www.mediafire.com/?bzb4bbwxvmbc2un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ne zamandir sunu oynayasim vardi simdi indirimden cekicem. sword of islam, legacy of rome ve sunset invasion da indirimde republic yeni diye girmemis. ruler designer disindakiler zaten muzik ve animasyon zaten degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Hayatımda civ serisi oynamadım, aldım 10 günde çok keyif alacak şekilde oynar oldum. Şunun da 20 video tutorialları ve 90 sayfa konuşulması çok gözümü korkutmuştu ama bende alıp denemek istiyorum. Bakalım ne olacak :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Republic aldım da, öyle hardcore oynamam böyle oyunları. Yine de çok kolay geldi, Ceneviz başlıyım dedim 100 yıl olmadan 180 aylık gelir oldu. E oyun da orada bitti sayılır, artık rutine döner. Republicleri fazla güçlü yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bi ben yapamadım repabliği her halde :( çok fazla expense birikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bende şey oldu geçen bizansı kurmaya kasıyorum kırımda başladığım düklük oyunumda türk olarak ilkhanate yukarı daldı iran'ı bırakıp bunun üstüne altın ordu gelince onlar direk iran'a girdiler sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Steam'de 21 şubata kadar 9,99 dolar hemen aldım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 en son çıkan dlc'ler hariç herşeye indirim var, portreler, üniteler filan. 50 sent hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar