Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crusader Kings 2

Efrasiyab

Öne çıkan mesajlar

Haziran sonunda 1.06 patch'i ve Sword of Islam DLC'si geliyor.

http://forum.paradoxplaza.com/forum/content.php?981-1.06-Information-First-Expansion

"The 1.06 update is now nearing completion, and it is now in QA. We aim to release it in mid to late june, with an exact date to be confirmed soon, and at the same time release our first expansion, the Sword of Islam, with a suggested price of 9.99€.

The patch will include lots of new features for free, including expansion of the map into Mali-Songhay, differentiation on strong and weak claims, new plot, expanded combat, and other features to be announced later.

Sword of Islam will enable playable Muslims, with lots of specific new mechanics for the muslims, creating a whole new experience for the player, where laws, marriage, holdings, traits, titles and more work entirely different.

Every Friday until release, we’ll have a detailed development diary, where Doomdark will be talking both about what will be in the patch and what will be in the expansion."
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

dlc'nin adı Sultans of Jihad olmalıydı. :/ neyse gene de her şekilde (tu) (tu)

Sultans of the dance gibin olur o olmaz, Mujaheed Sultans daha iyi :D

Ya bişey sorucam benim courtta bir dünya moğol peydah oldu ama neden oldu ben anlamadım great khan man bir dalgalar çıktı ben okumadan tıkladım bana ne lan dedim moğollardan ben fransa kralıyım, her yer moğol courtier doldu bütün ordularımı 22 military skilli cenghizler tumanbaylar falan komuta ediyor şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:

Ya bişey sorucam benim courtta bir dünya moğol peydah oldu ama neden oldu ben anlamadım great khan man bir dalgalar çıktı ben okumadan tıkladım bana ne lan dedim moğollardan ben fransa kralıyım, her yer moğol courtier doldu bütün ordularımı 22 military skilli cenghizler tumanbaylar falan komuta ediyor şimdi.

o bana da olmuştu eskiden, ben de anlamadım ne olduğunu. bi baktım hazine ağzına kadar altın dolmuş, courtta 27-28 military skill olan adamlar. rüya gibiydi lan hehe

event gibi bişesi vardı herhalde, onu hatırlayamadım tam. ondan sonra geliyorlar sanıırm.
Sosyal ağlarda paylaş

Sor sor bitmezki :) özellikle para kazanmayı sorayım nasıl kazanıcaz? Romanın hemen solundaki küçük bir yeri aldım para kazanamıyorum ama Roma deli gibi kazanıyordu para kazanmak için ne yapmam lazım ? Roma'ya savaş ilan edebiliyorum ama diğer ülkelere edemiyorum mesela Casus Belli gibisinden birşey yüzünden ilan edilemiyor neden olduğunu çözemedim. Suikast için %50lik birşeyi sağlayamıyorsun diyor birde hatırlamıyorum tam olarak ne olduğunu onu nasıl çözebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Savaş ilan etmek için Casus Belli'n olması lazım. Savaş sebebi yani. Bir bölgeye claim'i olan birisinden olur courtunda, yada senin bir claimin olur, holy war olur vs. gibi bir sebebin olması lazım kafana göre savaş ilan edemezsin. Spymasterın ile yalandan claim yaratabilirsin ama bir bölgeye gönderip.

Para kazanmak için ülkendeki şehirlerin para getiren bölgelerini upgradele.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...