Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 http://tkm.ibb.gov.tr/ceptrafik/trafikiphone.aspx İBB Trafik, İstanbul'da o anki trafik durumunu yoğunluk haritası ve canlı kamera görüntüleriyle kullanıcılarına anlık olarak gösteren servistir. İBB Trafik ile; -İstanbul'da trafiğin anlık yoğunluk bilgisine ulaşabilir, -İstanbul'un farklı noktalarındaki tüm trafik kamerasına bağlanıp anında görüntü alabilir, -Sıklıkla kullandığınız kameraları favorilerinize ekleyip kısa yol tuşlarıyla ulaşabilir, -Kısa yol tuşlarıyla tek bir dokunuşla; bulunduğunuz konumu görebilir, haritanın neresinde olursanız olun İstanbul'un her iki köprüsüne konumlandırabilir, favori kameralarınıza geçiş yapabilir, -İstanbul'da trafiğin anlık yoğunluk bilgisine ulaşabilir, -Yoğunluk haritası üzerindeki kameraları kapatıp sadece yoğunluk haritasına ulaşabilir, - Harita üzerinde yer araması yapabilir, o mevkiideki filtrelediğiniz ayrıntıları görebilirsiniz. ------- Bence yeni hali vodafone'un trafik programından da daha başarılı olmuş. Köprüler bi bakışta görebiliyorsunuz. Kamera butonlarını açıp kapatma özelliği de eklenmiş. Program ücretsiz. Sonuç olarak benim vergilerimle kurulmuş sensörlerin bana hizmet olarak dönmesi gayet doğal. Programın ismi Turkcell IBB trafik değil de artık IBB trafik. Saygılar. göndermeni daha uygun bir dille yapmanı öneririm. //mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Turkcell iyi para yemiştir, ilgi azaldı diye serbestleştirmiştir. Beklerim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ücretlendirme kısmında falan baskın olan taraf ibb, musluk onlarda çünkü ister açar ister kapatır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 said: göndermeni daha uygun bir dille yapmanı öneririm. //mod lol. hemen editlenmiş, kaçarı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 keyfe göre modere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 neye göre olacağıdı adamlar maaş mı alıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bayılıyorum şu "vergi ödediğim şey tabii ki bana beleş geri dönecek" hikayesine. Böyle düşünenlere de şu karikatürü armağan ediyorum; Bizim vergimizle yapılan her şey bize bedava dönmek zorunda değil o ayrı mesele zaten de; Turkcell'in uygulamayı yazdırırken ödediği para, (varsa) belediyeye bu hizmeti müşterilerine sunabilmek için ödediği para, bunu kullanırken ücret almadığı data akışı, bunlar da mı senin vergilerinle ödeniyor? [dip not: Editlenen şeyin ehe ben zaten aylar önce demiştim Turkcell'in bunu kendi müşterilerine sunması yanlış diye, bakın haklı çıktım sonunda yola geldi şerefsizler tarzında ve tıpkı o zamanki gibi karşı görüşte olan herkese hakaret eden yapıda bir öbek olduğunu varsayıyorum.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Keyfe göre moderasyon falan yok ortada, kimseyi suçlayıcı, itham edici en küçük bir şey bile yazamazsın bu ortamda. Dolaylı ya da direkman. Şikayetinden bahsetmişsin ona kimse birşey demiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 koskoca turkcellden daha mı iyi bilcen bacyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Vodafone'un trafik programı da sadece "Trafik" oldu turkcellden aylaar önce. ve bence hala o turkcellinkinden başarılı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar