Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iphone IBB Trafik (aka: Turkcell trafik)

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

http://tkm.ibb.gov.tr/ceptrafik/trafikiphone.aspx
İBB Trafik, İstanbul'da o anki trafik durumunu yoğunluk haritası ve canlı kamera görüntüleriyle kullanıcılarına anlık olarak gösteren servistir. İBB Trafik ile;

-İstanbul'da trafiğin anlık yoğunluk bilgisine ulaşabilir,
-İstanbul'un farklı noktalarındaki tüm trafik kamerasına bağlanıp anında görüntü alabilir,
-Sıklıkla kullandığınız kameraları favorilerinize ekleyip kısa yol tuşlarıyla ulaşabilir,
-Kısa yol tuşlarıyla tek bir dokunuşla; bulunduğunuz konumu görebilir, haritanın neresinde olursanız olun İstanbul'un her iki köprüsüne konumlandırabilir, favori kameralarınıza geçiş yapabilir,
-İstanbul'da trafiğin anlık yoğunluk bilgisine ulaşabilir,
-Yoğunluk haritası üzerindeki kameraları kapatıp sadece yoğunluk haritasına ulaşabilir,
- Harita üzerinde yer araması yapabilir, o mevkiideki filtrelediğiniz ayrıntıları görebilirsiniz.

-------

Bence yeni hali vodafone'un trafik programından da daha başarılı olmuş. Köprüler bi bakışta görebiliyorsunuz. Kamera butonlarını açıp kapatma özelliği de eklenmiş.

Program ücretsiz.
Sonuç olarak benim vergilerimle kurulmuş sensörlerin bana hizmet olarak dönmesi gayet doğal. Programın ismi Turkcell IBB trafik değil de artık IBB trafik.

Saygılar.

göndermeni daha uygun bir dille yapmanı öneririm. //mod
Sosyal ağlarda paylaş

Bayılıyorum şu "vergi ödediğim şey tabii ki bana beleş geri dönecek" hikayesine. Böyle düşünenlere de şu karikatürü armağan ediyorum;

Bizim vergimizle yapılan her şey bize bedava dönmek zorunda değil o ayrı mesele zaten de; Turkcell'in uygulamayı yazdırırken ödediği para, (varsa) belediyeye bu hizmeti müşterilerine sunabilmek için ödediği para, bunu kullanırken ücret almadığı data akışı, bunlar da mı senin vergilerinle ödeniyor?

[dip not: Editlenen şeyin ehe ben zaten aylar önce demiştim Turkcell'in bunu kendi müşterilerine sunması yanlış diye, bakın haklı çıktım sonunda yola geldi şerefsizler tarzında ve tıpkı o zamanki gibi karşı görüşte olan herkese hakaret eden yapıda bir öbek olduğunu varsayıyorum.]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...