Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evinize Hırsız Girdiğini Farkederseniz Ne Yaparsınız?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

iki eline birer cüce alıcan onlarda ellerinde birer sopa tutacak. Eski dinlerin tanrıları gibi 4 koldan saldırıcan adama hehe. Adam dinini şaşırcak.

Kesici alet veya tabanca sakat yani kaptırırsan ölme ihtimalin büyük. Ama sopayı kaptırısan temzi bi dayak yersin büyük ihtimal yaşarsın. Veya ufak bi ameliyatla sopayı çıkarttırırsın :P
Sosyal ağlarda paylaş

DadashNik0F said:

vay be patiye bak herkes delikanlı çıktı.

Delikanlı dedinde kurtlar vadisi gibi dizilerden etkilenenler yüzünden kız arkadaşınla yolda bile yürüyemiyorsun. Sorun çıkarıyorlar yanındaki korkuyor ne yapacağını şaşırıyorsun. Sorun büyümese bile içinde kalıyor Absolutun sopasıyla felan neden kafalarını ezmedim. Ve yanında kız olduğundan dolayı daha olgun davranman gerekiyor. Sonra kızı eve bıraktıktan sonra gözlerin o çocukları arıyor şimdi nerdesiniz lan diyerek içinden.
Sosyal ağlarda paylaş

odamda 80cm uzunluğunda demir sopa var heralde o anda tavan yapan adrenalin ve korkuyla adamın kafasını kırardım.

aslında biraz fantaziye kaçıyor ama bıçak fırlatmayı öğrenecen. ufak ufak bıçaklar yıldızlar var. sessiz bir biçimde adam duymadan fırlatacan bi kaç tane neye uğradığını şaşıracak. ninja stayla.
Sosyal ağlarda paylaş

hahahaha her bıçakta filmlerdeki gibi olmaz ama yani 20cmlik bıçak saplı adamın TVde minibusculeri kovaladığını falan unutmamak lazım. Sen adrenalinsen adam 10 kat adrenalin yani
DadashNik0F said:

odamda 80cm uzunluğunda demir sopa var heralde o anda tavan yapan adrenalin ve korkuyla adamın kafasını kırardım.

aslında biraz fantaziye kaçıyor ama bıçak fırlatmayı öğrenecen. ufak ufak bıçaklar yıldızlar var. sessiz bir biçimde adam duymadan fırlatacan bi kaç tane neye uğradığını şaşıracak. ninja stayla.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Abi valla direnirim diyenler çoğunlukta ama Bursa'daki hırsızların son tekniği önce yatak odasına girip uyuyanlara bayıltıcı bir gaz sıkmakmış diye duyuyoruz hep.

Diren direnebilirsen :D

abi ona çare var ama uykusu hafif olanlar için.
kapını akordyon kapı yapacan.
bende bir kapı var afedersin, yavaş ve sessiz açmaya çalıştığında daha fazla gürültü çıkıyor :D.
lise zamanında evimize hırsız girmişti. bende hep kapıyı tam kapatırım. sabah kalktığımda baktım çok az aralanmış(insanın geçemiyeceği bir boyutta). adam açamadı kapıyı. ama annem babam hep kapısı açık yattıkları için cüzdan falan hep gitti. ha bide arabanın yedek anahtarları vardı sehpanın üstünde onuda almıştı ama allahtan yedek anahtar bozuktu arabaya bişey olmadı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...