Buddha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Birkeresin de bizim evede hırsız girmişti. Hepimiz uyuyorduk sonra teyzemin çığlığını duyduk. Koştuk teyzem kahkaha atıyor ne oldu dedim. Biri pencereden girmişti gördüm korktum çığlık attım sonrada o korktu pencereden tekrar geri atladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bendeki sopa bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 çocuğumu ayaklarından tutup adama sallıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 vay be patiye bak herkes delikanlı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hehehe nette ilk buldugum minibaseball bat resmi o ne yapayım yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bence çocuk sopadan daha etkili olur sen yanında bir çocukbulundur yada cüce.. bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 CANLI SOPA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 face off dan ogrendigim picagi sapla ve icerde dondur taktigini denerim asiri keski solingen bi sustalim var denemek nasip olmadi daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Red said: yani büyük konusmiyim ama bizim eve hırsız girmesi zor.ama oldu ki girdi yatagımın yanındaki hançeri öldürmicek bir şekilde saplayabilirdim hahahah yatağının yanında hançer mi var? hırsız korkusundan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 iki eline birer cüce alıcan onlarda ellerinde birer sopa tutacak. Eski dinlerin tanrıları gibi 4 koldan saldırıcan adama hehe. Adam dinini şaşırcak. Kesici alet veya tabanca sakat yani kaptırırsan ölme ihtimalin büyük. Ama sopayı kaptırısan temzi bi dayak yersin büyük ihtimal yaşarsın. Veya ufak bi ameliyatla sopayı çıkarttırırsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 DadashNik0F said: vay be patiye bak herkes delikanlı çıktı. Delikanlı dedinde kurtlar vadisi gibi dizilerden etkilenenler yüzünden kız arkadaşınla yolda bile yürüyemiyorsun. Sorun çıkarıyorlar yanındaki korkuyor ne yapacağını şaşırıyorsun. Sorun büyümese bile içinde kalıyor Absolutun sopasıyla felan neden kafalarını ezmedim. Ve yanında kız olduğundan dolayı daha olgun davranman gerekiyor. Sonra kızı eve bıraktıktan sonra gözlerin o çocukları arıyor şimdi nerdesiniz lan diyerek içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bella said: hahahah yatağının yanında hançer mi var? hırsız korkusundan mı? Koleksiyon yabıyordur belki! Güzel şeyler bi kerem onlar afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Abi valla direnirim diyenler çoğunlukta ama Bursa'daki hırsızların son tekniği önce yatak odasına girip uyuyanlara bayıltıcı bir gaz sıkmakmış diye duyuyoruz hep. Diren direnebilirsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 odamda 80cm uzunluğunda demir sopa var heralde o anda tavan yapan adrenalin ve korkuyla adamın kafasını kırardım. aslında biraz fantaziye kaçıyor ama bıçak fırlatmayı öğrenecen. ufak ufak bıçaklar yıldızlar var. sessiz bir biçimde adam duymadan fırlatacan bi kaç tane neye uğradığını şaşıracak. ninja stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 herkes deli çıktı. sopalar, hançerler, beyzbol sopaları, keser, balta. maç çıkışı gibi odalarınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 fanteziye giriceksek ben direk oklarım uzaktan fütfütfütfristaylo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hahahaha her bıçakta filmlerdeki gibi olmaz ama yani 20cmlik bıçak saplı adamın TVde minibusculeri kovaladığını falan unutmamak lazım. Sen adrenalinsen adam 10 kat adrenalin yani DadashNik0F said: odamda 80cm uzunluğunda demir sopa var heralde o anda tavan yapan adrenalin ve korkuyla adamın kafasını kırardım. aslında biraz fantaziye kaçıyor ama bıçak fırlatmayı öğrenecen. ufak ufak bıçaklar yıldızlar var. sessiz bir biçimde adam duymadan fırlatacan bi kaç tane neye uğradığını şaşıracak. ninja stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 benim odam çok uhrevi bir ortam.. etrafda hafif bir sis var.. gelen hırsız doğru yola girip en yakındaki dergahda alıyor soluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Red said: yani büyük konusmiyim ama bizim eve hırsız girmesi zor.ama oldu ki girdi yatagımın yanındaki hançeri öldürmicek bir şekilde saplayabilirdim Çamaşır suyuna da batır onu deadly vursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bıçağı nereye sokacağını bilememek karşındakinin nereye sokacağını bilmesi durumunda o bıçağı tamamen aleyhe çevirebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 forum teksaslı doluymuş da haberimiz yok, tabela alın koyun bari: http://www.freewebs.com/biohazard_uk/trespassers%20will%20be%20shot.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Aket-Atum said: Abi valla direnirim diyenler çoğunlukta ama Bursa'daki hırsızların son tekniği önce yatak odasına girip uyuyanlara bayıltıcı bir gaz sıkmakmış diye duyuyoruz hep. Diren direnebilirsen :D abi ona çare var ama uykusu hafif olanlar için. kapını akordyon kapı yapacan. bende bir kapı var afedersin, yavaş ve sessiz açmaya çalıştığında daha fazla gürültü çıkıyor :D. lise zamanında evimize hırsız girmişti. bende hep kapıyı tam kapatırım. sabah kalktığımda baktım çok az aralanmış(insanın geçemiyeceği bir boyutta). adam açamadı kapıyı. ama annem babam hep kapısı açık yattıkları için cüzdan falan hep gitti. ha bide arabanın yedek anahtarları vardı sehpanın üstünde onuda almıştı ama allahtan yedek anahtar bozuktu arabaya bişey olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 DadashNik0F said: odamda 80cm uzunluğunda demir sopa var http://www.taproot.com/wordpress/wp-content/uploads/2007/10/reslib-200710-r193451-732005.jpg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 http://img441.imageshack.us/img441/4881/22062010020.jpg ahanda bu. çoraplar için kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar