Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 5 doru yapmışm. lol bambiyi bildim ilk taksideki müziği bildim taksimetreyi de bilmişimdir bide kıyafeti bildim ama diğerlerini salladım bide o kız bana vercekmiş gibi geldi. bana derken karaktere yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 dün gece içeyim diye kalktım öğlen 2 de uyandım bugün. nasıl geldim yatağa hatırlamıyorum. (böle yazınca ne havalı demü :) uykum vardı bi kola içeyim die mutfağa gittim gerisini hatırlamıyom kola içip yattım demekki ehüehü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 zehirlenmiş olmayasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yok ya uyku problemim var 2 gündür uyumuyordum.nese evde kimse yoktu başıma kötü bişe gelmemiştir baygınken :D gerçi iyi bişey de gelmiyo yalnız olunca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 reyou said: su videodaki 3 gun ustuste yapsan bezersin be, gunduz gezmeleri daha guzel abi, ps ye git, sahilde dolas, kagit helva ye, risk oyna, kordonda bira ic world cup seyret fln filan :) ps ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 oha cidden güzelmiş benimde canım cekti :D gerçi istanbulu bilmedigim icin alayını salladım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 eheh hepsini bildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 3 tane bildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Farinal said: reyou said: su videodaki 3 gun ustuste yapsan bezersin be, gunduz gezmeleri daha guzel abi, ps ye git, sahilde dolas, kagit helva ye, risk oyna, kordonda bira ic world cup seyret fln filan :) ps ne lan play station canum evladum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 taksimde içip eğlenip sonrasında kızı ortaköye götürp sonrasında eve atmak varken izmir(!!)de ps cafeye gidip kağıt helva yiyip takılmak hmmm ZOR SEÇİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bide su sekilde eglenmek var tabi; http://www.youtube.com/watch?v=Whpp66fveJc&feature=player_embedded#at=21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Farinal said: taksimde içip eğlenip sonrasında kızı ortaköye götürp sonrasında eve atmak varken izmir(!!)de ps cafeye gidip kağıt helva yiyip takılmak hmmm ZOR SEÇİM biz izmirliler olarak helva yiyip sevisiyoruz. ki zaten videoda gosterilen klasik disari cikip rock muzik dinlemek kiz olursa piyangodan olur tabi. abartilacak bisiyi yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 2 tanesini falan biliodum. gerisini salladım 6 tane bilmişim sadasd bu arada bole bi dunya yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 reyou said: bide su sekilde eglenmek var tabi; http://www.youtube.com/watch?v=Whpp66fveJc&feature=player_embedded#at=21 baya iyi eglenmis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ayni benim evdem cikisimi cekmisler.Bu arada deryayi eve atabildik mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 şarkının adı ne ki ordaki? deryayı Soraya Arnelas'a benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 5 soru bildim, kralmışımöle dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 34 aya yakın bir zamandır sürekli okula gidip geliyorum. kafayı tırlatmış vaziyetteyim. babam "tatile gidelim" diyor ama tatil nasıl yapılır, nasıl eğlenilir, nasıl gezilir unutmuşum. "aa tatil mi, o ne lan? ankara'ya gidip gelmek gibi bişi mi" diye düşündüm. millet sonisphere'e gidiyor lan. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 güzelmş yalnz ha,4 yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bir arkadaşımda çıkıp böyle bir hatun yapmıyor bana ,sıçayım gecesine eğlencesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 senle 2004'te tanıştım tam 6 yıl olmuş. o zaman da aynı bu şekilde canın sıkılıyordu. hadi ben ergendim o zamanlar sana dert yandığım o sorunlar şimdi komik geliyor da sen de şu sorununu çözseydin altı yılda keşke be:D kıbrısı da bilmiom hiç tabi ondan haklısındır gidip de memnun olan birini görmedim çözemediysen de kıbrıs yüzünden büyük ihtimal. içini kuruttu resmen. gel de bi izmire istanbula fln yerleş hayatını yaşa abi. gel izmire eğlenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Benim8TopumVar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 O ŞEKİLDE EĞLENEMESSİN SEN BONEC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar