Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Nasıl kaçırmışım diye şaşırdığım dizi. 18 yazındaki esas kızımızın ölümünü ve öldükten sonra grim reaper olarak etrafta dolaşmasını anlatıyor temelde. Karmaşık karakterler, alt-plotlar ile dolu. Drama yanı çok iyi ayarlanmış. Tam acı-tatlı. Season 1 Trailer http://www.youtube.com/watch?v=GM3BTBuevmw Sınavlar bittikten sonra bir haftada izlenip bitirilecek dizi. Kesinlikle izleyin. Bir de filmi varmış ama bakmadım ona daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 filmdi bu ya dead like me diziye mi cevirmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bide trailerin kalitesinden midir nedir 80lerin sitcomu kalitesinde cikmiz goruntuler oyle diil aslinda soyliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 garibim bryan fuller, bir de yaptigi diziler 2 sezonda iptal edilmese kanallar tarafindan cok guzel olacak ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 senko said: filmdi bu ya dead like me diziye mi cevirmisler hayır diziydi. sonra filmini yaptılar. filmi izleyip de "ya bunun öncesi varmış" hiç demedin mi merak ettim :) dizisi 3 yıl önce digiturk'te yayınlanırken izliyordum. bu trailer çok salak olmuş. dizisi çok daha farklı, biraz daha karanlık ve "sitcom" gibi bişi değil yani... Mandy Patinkin var bi kere, adam coşuyor dizilerde. beğendiğim bir dizi, gerge gibi tavsiye etmiş olayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 haci tam uyurken seyrettiydim yani bi kizi begendiydim izlerken simdi baktimda o kadar guzel deilmis aslinda, ordan aklimda kalmis filmde zaten bide iste oluo fln onu biliom sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 dizisini de izle o zaman. filminden daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 seyrederim ya dizi sikintisi cekiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 beyler kız ölüyo dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 hadi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Tekrar izliyorumda şu sıralar aklıma geldi. Şu diziyi iptal eden channel executivein kafasına toilet seat düşsün emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bi de the life diye bi dizi vardı, o da çok iyiydi. onu da iptal ettiler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Bone said: hayır diziydi. sonra filmini yaptılar. filmi izleyip de "ya bunun öncesi varmış" hiç demedin mi merak ettim :) hmmm demek Dead Like Me Life After Death'i sevemememin nedeni buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 o kadar iyi film değildi zaten bana sorarsan. dizisinin zevkini bulamadım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 çok güzel bir dizi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 oha gerge onay vermiş kesin izliyim bunu. sormaya gelmiştim aramaya inandım buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 pushing daisies iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Pushing Daisies'de Dead Like Me'de ikinci sezonları kötü gelmişti birden. Hannibal öyle olmasa bari. Birde Pushing Daises'i devam ettirmeye çalışıyormuş Brian Fuller. Dead Like Me'de geri gelse hoş olurdu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Dead Like Me'nin filmine bile tam kadroyu toplayamadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 dead like me'nin filmi kötüydü zaten ama pushing daisies için bütün main cast ile konuşuorum fln demiş brian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar