Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kithnoss said: 10 Mbit almayı düşünüyorum . 3 ay DSL im kaldı sözleşme bitimine , o bitince kablo net düşünüyorum. 10 Mbit için Docsis 2.0 yeter mi ? Gerçi ilerde hızlanır ve fiyatlar düşer belki hız arttırırız. Ne tavsiye edersiniz ? Kaç liraya Docsis 3.0 destekleyen birşey bulunabilir , ikinci el falan da olur ? Wireless olursa daha iyi olur. Bu arada Ist / Bahçelievler deyim , 10 Mbit alsam verimli kullanabilir miyim , var mı bu tarafta abone olanlar ? haznedar'da oturuyorum, bugün şu 5 mbit'e kadar zamazingosuna geçtik standart 4 mbit'ten. bakıcaz akşama doğru aktif olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kithnoss said: Bu kablonet e üye olmak için kabloTv aboneliği şart mı ? Kampanyalara baktım KTV ile beraber ittiriyorlar sanki hep. Öyle olmasa kesin geçerdim diye düşünüyorum Edit : Docsis 2 vs Docsis 3 farkı nedir ? Daha doğrusu 3-5 Mbit bişey bağlıcaklar altı üstü , hangi teknolojide olduğumuz fark eder mi ? Sanki 50 Mbit vericekler de !! Tüm kablonet'lerde şart ama bu kampanyada söyle birşey yapmışlar. Kampanya boyunca (yani 2 yıl) Kablo tv ücretsiz. Yani kablo tv kullanan yada kullanacak biri için 7x24=168 milyon indirim demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Xenocide said: kithnoss said: 10 Mbit almayı düşünüyorum . 3 ay DSL im kaldı sözleşme bitimine , o bitince kablo net düşünüyorum. 10 Mbit için Docsis 2.0 yeter mi ? Gerçi ilerde hızlanır ve fiyatlar düşer belki hız arttırırız. Ne tavsiye edersiniz ? Kaç liraya Docsis 3.0 destekleyen birşey bulunabilir , ikinci el falan da olur ? Wireless olursa daha iyi olur. Bu arada Ist / Bahçelievler deyim , 10 Mbit alsam verimli kullanabilir miyim , var mı bu tarafta abone olanlar ? haznedar'da oturuyorum, bugün şu 5 mbit'e kadar zamazingosuna geçtik standart 4 mbit'ten. bakıcaz akşama doğru aktif olcakmış. Güzel benim de Haznedar sayılır , yaklaşık aynı bir hizmet gelicektir o zaman . Geçince bir bildirirsen durumu sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Masticore said: kithnoss said: Bu kablonet e üye olmak için kabloTv aboneliği şart mı ? Kampanyalara baktım KTV ile beraber ittiriyorlar sanki hep. Öyle olmasa kesin geçerdim diye düşünüyorum Edit : Docsis 2 vs Docsis 3 farkı nedir ? Daha doğrusu 3-5 Mbit bişey bağlıcaklar altı üstü , hangi teknolojide olduğumuz fark eder mi ? Sanki 50 Mbit vericekler de !! Tüm kablonet'lerde şart ama bu kampanyada söyle birşey yapmışlar. Kampanya boyunca (yani 2 yıl) Kablo tv ücretsiz. Yani kablo tv kullanan yada kullanacak biri için 7x24=168 milyon indirim demek Hmm TV şart olayı , TT nin telefon şart ittirmecesi gibi bişey sanırım , kablo teknolojisini bilmiyorum ama biri olmadan öbürü olmaz gibi bir teknolojik sorun olduğunu sanmıyorum. 7-8 TL daha koparırız diye yapmışlardır :) Ne kadar TV bu arada normal zamanda ? Geçersem kampanyadan yararlanırım o ayrı tabi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ben diyorum ki bedava veriyorlar kablo tv'yi , sen hala para koparmak için diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kithnoss said: Masticore said: kithnoss said: Bu kablonet e üye olmak için kabloTv aboneliği şart mı ? Kampanyalara baktım KTV ile beraber ittiriyorlar sanki hep. Öyle olmasa kesin geçerdim diye düşünüyorum Edit : Docsis 2 vs Docsis 3 farkı nedir ? Daha doğrusu 3-5 Mbit bişey bağlıcaklar altı üstü , hangi teknolojide olduğumuz fark eder mi ? Sanki 50 Mbit vericekler de !! Tüm kablonet'lerde şart ama bu kampanyada söyle birşey yapmışlar. Kampanya boyunca (yani 2 yıl) Kablo tv ücretsiz. Yani kablo tv kullanan yada kullanacak biri için 7x24=168 milyon indirim demek Hmm TV şart olayı , TT nin telefon şart ittirmecesi gibi bişey sanırım , kablo teknolojisini bilmiyorum ama biri olmadan öbürü olmaz gibi bir teknolojik sorun olduğunu sanmıyorum. 7-8 TL daha koparırız diye yapmışlardır :) Ne kadar TV bu arada normal zamanda ? Geçersem kampanyadan yararlanırım o ayrı tabi de. Yahu Adamların Kablosu üzerinden Aldığın zaman Kabloneti zaten Direkt TV yide almış olabiliyorsun onu kesme gibi bir seçenekleri yok. Adamlarda Bunu bildiği için diyorki alın TV de 2 sene Ücretsiz Diyorlar. Ayrıca Diyorki admalar HD kanallar verelim Daha digital HD kablo üzerinden Digital Yayın verelim Sadece 17 TL yada 14 TL ye diyorlar Verdikleri Reciver ilede Pc bağlantısı yapıp tüm HD yayınları kayıt edebiliosun Yani DAHA adamlar Ne yapsın ? He ne mi yapsın benim var diyeceğim DAha da Bi altyapı Geliştirsinler. Kablo Band Genişliği standart 100mbit olması gerek. Buna ulaşsınlar ve 10mbit e 1mbit diye bişi olmaması gerek kesinlikle 10mbit download a en az 3mbit Upload olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Masticore said: ben diyorum ki bedava veriyorlar kablo tv'yi , sen hala para koparmak için diyorsun. KabloNet çıktığından beri bu politika böyle miydi ? Şu an bedava veriyolar , kampanya yapmışlar , eskiden veya gelecekte ? @lowers : hmm anladım , zaten yazmıştım yukarda , kablonet teknolojisini bilmediğim için yamuluyor olabilirim diye. Net alınca zaten de TV yi otomatik olarak almış oluyorsun yani.Şu an ki kampanya sayesinde de Tv için ücret ödemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 kithnoss said: Masticore said: ben diyorum ki bedava veriyorlar kablo tv'yi , sen hala para koparmak için diyorsun. KabloNet çıktığından beri bu politika böyle miydi ? Şu an bedava veriyolar , kampanya yapmışlar , eskiden veya gelecekte ? @lowers : hmm anladım , zaten yazmıştım yukarda , kablonet teknolojisini bilmediğim için yamuluyor olabilirim diye. Net alınca zaten de TV yi otomatik olarak almış oluyorsun yani.Şu an ki kampanya sayesinde de Tv için ücret ödemiyorsune kablo tv zorunlu değil ki? şuanda da zorunluı değil ama bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Uydunet 1mb kullanan varmi hizinda herhangi bir artis yasayan? Yada steam kendine has download slotu falanmi var 120-147kb arasi download hizina aliskinim zatende bugun bi baktim steam sabit 370-373 arasi download yapiyor. 7.8gb diyor tf2 icin sabah kalktigimda 4dksi vardi yani normalde 20 saate yakin download olmasi gerekiyodu ama bitmis. Bir aciklamasi varmi bu durumun? bknz steam download rate Ama speedtest bir artis var gibi gostermiyor. Speedtest Result Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 arada sirada veriyorlar coskuyu. steam in bir avantaji falan degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 DareJedi said: Ama speedtest bir artis var gibi gostermiyor. Speedtest Result Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Uydunet çok cazip duruyor. Wireless/routerlı modem tavsiye edebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Amma çakma şirketmiş lan bu , 2 gün önce ABONE yazıp yolladık tel den hala geri dönmediler . Ben aradım 444 lü no larını temsilici açmıyor bir türlü telefon. İlerde abone olunca allah vere de teknik sorun yaşamasak kabloneti aramak gereken . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 arcane said: Uydunet çok cazip duruyor. Wireless/routerlı modem tavsiye edebilir misiniz? ben tavsiye etmem. tek port modem + adam akilli router = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Baggio said: DareJedi said: Ama speedtest bir artis var gibi gostermiyor. Speedtest Result hahahaHAHAHAHAHA CUK OTURMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 şu anda uTorrent'ten bi dosyayı 550 kb civarı bi hızla alıyorum. 5mbit'e kadar tarifesinde bi sıkıntı yok gibi görünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 655 direct linklerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Acıbadem'de kullanıyorum uydunet'i 10 mbit baglantımla 1,2 mbit download hızını goruorum bazen.Yani baya iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Xenocide said: şu anda uTorrent'ten bi dosyayı 550 kb civarı bi hızla alıyorum. 5mbit'e kadar tarifesinde bi sıkıntı yok gibi görünüyor :) aynı tarife bende de var ortalama 570 kb ile indiriyorum torrent sorun yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hujukt Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bende 5mb geçdim çok memnunum idm ile 630-660 araı torrentle 610-620 ile çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Biraz önce 5mbit açıldı. Şu an sabit 650 kbps ama arada bir değişken olduğu oluyor. İlerleyen günlerde detaylı bilgilerle dönerim asfda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bu 5 mb 'e kadar yada 10 mb 'e kadar olayı nasıl işliyor ? Yani bazen 1 mb veriyor , bazen 5 , bazen ise 3 vs.. ? Kafamı karıştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 yok her zaman 5 mb veriyor.1 haftadır uydunet 5mb sınırsız tarifesindeyim oldukça başarılı bence torrentte 580-600 kb cıvarı görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 her zaman 5 (10) veriyor, yoğunluğa göre hız düşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 5'de her zaman 5 veriyor ama vermeme hakkını elinde saklı tutuyor eheh. Gayet memnunum valla 2mbit'in üzerine 5mbit sıcak kumlardan serin sulara oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar