Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydu net Yeni tarifeler

ajmet

Öne çıkan mesajlar

kithnoss said:

10 Mbit almayı düşünüyorum . 3 ay DSL im kaldı sözleşme bitimine , o bitince kablo net düşünüyorum. 10 Mbit için Docsis 2.0 yeter mi ? Gerçi ilerde hızlanır ve fiyatlar düşer belki hız arttırırız. Ne tavsiye edersiniz ?

Kaç liraya Docsis 3.0 destekleyen birşey bulunabilir , ikinci el falan da olur ? Wireless olursa daha iyi olur.

Bu arada Ist / Bahçelievler deyim , 10 Mbit alsam verimli kullanabilir miyim , var mı bu tarafta abone olanlar ?

haznedar'da oturuyorum, bugün şu 5 mbit'e kadar zamazingosuna geçtik standart 4 mbit'ten. bakıcaz akşama doğru aktif olcakmış.
Sosyal ağlarda paylaş

kithnoss said:

Bu kablonet e üye olmak için kabloTv aboneliği şart mı ? Kampanyalara baktım KTV ile beraber ittiriyorlar sanki hep. Öyle olmasa kesin geçerdim diye düşünüyorum

Edit : Docsis 2 vs Docsis 3 farkı nedir ? Daha doğrusu 3-5 Mbit bişey bağlıcaklar altı üstü , hangi teknolojide olduğumuz fark eder mi ? Sanki 50 Mbit vericekler de !!

Tüm kablonet'lerde şart ama bu kampanyada söyle birşey yapmışlar. Kampanya boyunca (yani 2 yıl) Kablo tv ücretsiz.

Yani kablo tv kullanan yada kullanacak biri için 7x24=168 milyon indirim demek
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

kithnoss said:

10 Mbit almayı düşünüyorum . 3 ay DSL im kaldı sözleşme bitimine , o bitince kablo net düşünüyorum. 10 Mbit için Docsis 2.0 yeter mi ? Gerçi ilerde hızlanır ve fiyatlar düşer belki hız arttırırız. Ne tavsiye edersiniz ?

Kaç liraya Docsis 3.0 destekleyen birşey bulunabilir , ikinci el falan da olur ? Wireless olursa daha iyi olur.

Bu arada Ist / Bahçelievler deyim , 10 Mbit alsam verimli kullanabilir miyim , var mı bu tarafta abone olanlar ?

haznedar'da oturuyorum, bugün şu 5 mbit'e kadar zamazingosuna geçtik standart 4 mbit'ten. bakıcaz akşama doğru aktif olcakmış.

Güzel benim de Haznedar sayılır , yaklaşık aynı bir hizmet gelicektir o zaman . Geçince bir bildirirsen durumu sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

kithnoss said:

Bu kablonet e üye olmak için kabloTv aboneliği şart mı ? Kampanyalara baktım KTV ile beraber ittiriyorlar sanki hep. Öyle olmasa kesin geçerdim diye düşünüyorum

Edit : Docsis 2 vs Docsis 3 farkı nedir ? Daha doğrusu 3-5 Mbit bişey bağlıcaklar altı üstü , hangi teknolojide olduğumuz fark eder mi ? Sanki 50 Mbit vericekler de !!

Tüm kablonet'lerde şart ama bu kampanyada söyle birşey yapmışlar. Kampanya boyunca (yani 2 yıl) Kablo tv ücretsiz.

Hmm TV şart olayı , TT nin telefon şart ittirmecesi gibi bişey sanırım , kablo teknolojisini bilmiyorum ama biri olmadan öbürü olmaz gibi bir teknolojik sorun olduğunu sanmıyorum. 7-8 TL daha koparırız diye yapmışlardır :)

Ne kadar TV bu arada normal zamanda ? Geçersem kampanyadan yararlanırım o ayrı tabi de.
Sosyal ağlarda paylaş

kithnoss said:

Masticore said:

kithnoss said:

Hmm TV şart olayı , TT nin telefon şart ittirmecesi gibi bişey sanırım , kablo teknolojisini bilmiyorum ama biri olmadan öbürü olmaz gibi bir teknolojik sorun olduğunu sanmıyorum. 7-8 TL daha koparırız diye yapmışlardır :)

Ne kadar TV bu arada normal zamanda ? Geçersem kampanyadan yararlanırım o ayrı tabi de.

Yahu Adamların Kablosu üzerinden Aldığın zaman Kabloneti zaten Direkt TV yide almış olabiliyorsun onu kesme gibi bir seçenekleri yok. Adamlarda Bunu bildiği için diyorki alın TV de 2 sene Ücretsiz Diyorlar. Ayrıca Diyorki admalar HD kanallar verelim Daha digital HD kablo üzerinden Digital Yayın verelim Sadece 17 TL yada 14 TL ye diyorlar
Verdikleri Reciver ilede Pc bağlantısı yapıp tüm HD yayınları kayıt edebiliosun Yani DAHA adamlar Ne yapsın ?
He ne mi yapsın benim var diyeceğim DAha da Bi altyapı Geliştirsinler. Kablo Band Genişliği standart 100mbit olması gerek. Buna ulaşsınlar ve 10mbit e 1mbit diye bişi olmaması gerek kesinlikle 10mbit download a en az 3mbit Upload olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

ben diyorum ki bedava veriyorlar kablo tv'yi , sen hala para koparmak için diyorsun.

KabloNet çıktığından beri bu politika böyle miydi ? Şu an bedava veriyolar , kampanya yapmışlar , eskiden veya gelecekte ?

@lowers : hmm anladım , zaten yazmıştım yukarda , kablonet teknolojisini bilmediğim için yamuluyor olabilirim diye. Net alınca zaten de TV yi otomatik olarak almış oluyorsun yani.Şu an ki kampanya sayesinde de Tv için ücret ödemiyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

kithnoss said:

Masticore said:

ben diyorum ki bedava veriyorlar kablo tv'yi , sen hala para koparmak için diyorsun.

KabloNet çıktığından beri bu politika böyle miydi ? Şu an bedava veriyolar , kampanya yapmışlar , eskiden veya gelecekte ?

@lowers : hmm anladım , zaten yazmıştım yukarda , kablonet teknolojisini bilmediğim için yamuluyor olabilirim diye. Net alınca zaten de TV yi otomatik olarak almış oluyorsun yani.Şu an ki kampanya sayesinde de Tv için ücret ödemiyorsun
e kablo tv zorunlu değil ki? şuanda da zorunluı değil ama bedava
Sosyal ağlarda paylaş

Uydunet 1mb kullanan varmi hizinda herhangi bir artis yasayan? Yada steam kendine has download slotu falanmi var 120-147kb arasi download hizina aliskinim zatende bugun bi baktim steam sabit 370-373 arasi download yapiyor. 7.8gb diyor tf2 icin sabah kalktigimda 4dksi vardi yani normalde 20 saate yakin download olmasi gerekiyodu ama bitmis. Bir aciklamasi varmi bu durumun?

bknz steam download rate

Ama speedtest bir artis var gibi gostermiyor.

Speedtest Result

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...