LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Benim PC kaldırsa şu oyunu hergün oynarım rahat. PS3'te zorlanıyorum oynarken ama hala oynayan var, bunuda oynayan çıkar uzun süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 offf dün gittim aldım d&r'dan, ama midterm haftası ya fffuuuu. nasıl oynayasım var ama öyle böyle değil. yüklesem, yarım saat baksam mı acaba dsf. glath'cığım sen de biraz multi kas, gelince ganklemiyim habire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 şu oyun 3 yıl sonra "en underrated multiplayer oyunlar"ın zirvesine çıkıp bir daha inmeyecek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 öyle bişi olmayacak zira seriye eklenen 2 yeni ac nedeniyle hatırlanmayacak bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skywalker_ET Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Multi de paticik clan var mı? Bu arada Steam ID: http://steamcommunity.com/id/Skywalker_ET Uplay: Skywalker_ET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ac3 baya iyi olmuş. bitmesin diye oynamaya kıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 3 değil ama bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 3 ün 5 in hesabını yapma panpa. koskoca asasin kardeşliğine leke düşmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 sorular pls hikaye 2. ye kıyasla ne kadar iyi ve ne kadar uzun? harita büyüklüğü ne kadar yine 2. oyuna kıyasla? hebeleli soru 2. oyundan bizim kankiloplar var mı oyun boyunca yardım eden? tenkyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Hikaye daha iyi kesinlikle 2'ye göre, zaten 2'nin bıraktığı yerden devam ediyorsun. Ek görevler geldiği için (Christina, Leonarda, Templar Agents, vs.) daha alternatifli. Harita 2'den daha küçük ama daha fazla detay içeriyor. 2'den Mario dışında tüm ana karakterler var ve onların üzerinden dönüyor hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Tyrannus said: şu oyun 3 yıl sonra "en underrated multiplayer oyunlar"ın zirvesine çıkıp bir daha inmeyecek ya ubisoft'un değil mi yine? Ubisoft'un hrhangi bi oyununu orjinal almayı düşünmüyorum kesinlikle, kopya oynamak daha kolay oluyor genelde (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 aferin sana.kopyayla multi oynayabiliyor musun? oynayabiliyor musun lan yoksa!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 grandmaster oldum bu arada.saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 farcry yeterli bi ubisoft oyunuydu, orjinal alinirdi. kaldi ki ac2 de guzel oyundu, kimbilir bu nasildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bir iki değil ama bunun da single güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Bende bugun aldım ve direk multiye aktım ! Oynayan varsa ubi ID: spankyah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 4-5 saat oynadıktan sonra cok epic sahnelere tanık oldum,gerçekten multiplayer verdiğim paraya değdi. Tavsiye edilir. Ama oyunu oynamak için sabırlı,dikkatli olmak gerekio hakkını vermeniz için.. Swe bebeler gibi etrafta koşuşturup 100 puanlık killer peşine giderseniz oyundan hiç bişe anlamazsınız. Oyunun sevmediğim tek noktası şu oldu: Öldürmeniz için bi Swe bebe size kontrat olarak verildiğinde ve bu swe bebe'de başka bi swe bebeyi kovalama görevi aldıysa öldürmek için butun haritayı 1 dakika içinde 10 kere dönmeye hazır olun. Allahtan pistol var oyunda çatıda keklik gibi avlıyabilioruz yeri geldiğinde bu hop hop hoplayan swe bebeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 daha multisini oynamadım, ama akşam üzerileri toplanıcak gibi olursak katılırım. Steam ID: Marlonige Ubi ID: Chama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 spankyah said: 4-5 saat oynadıktan sonra cok epic sahnelere tanık oldum,gerçekten multiplayer verdiğim paraya değdi. Tavsiye edilir. Ama oyunu oynamak için sabırlı,dikkatli olmak gerekio hakkını vermeniz için.. Swe bebeler gibi etrafta koşuşturup 100 puanlık killer peşine giderseniz oyundan hiç bişe anlamazsınız. Oyunun sevmediğim tek noktası şu oldu: Öldürmeniz için bi Swe bebe size kontrat olarak verildiğinde ve bu swe bebe'de başka bi swe bebeyi kovalama görevi aldıysa öldürmek için butun haritayı 1 dakika içinde 10 kere dönmeye hazır olun. Allahtan pistol var oyunda çatıda keklik gibi avlıyabilioruz yeri geldiğinde bu hop hop hoplayan swe bebeleri. ya o olay beni de baydı artık dayanamıyorum wanteda.assassination çok iyi ama.tam skillz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 hatta assasinationda baya pro oldum http://i54.tinypic.com/21nffd5.jpg http://i54.tinypic.com/2iu9klw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Tyrannus hangi taktikleri kullaniyorsun biraz anlatsana harbiden cok saglam skor yapmissin 4k'yi gecemedim henuz assassination'da gerci lvl 17yim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 popon guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 çogzel bitti çogdagzel iyi bitti lan. yenisi gelsin diye öğürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bence güzel bitmedi yine mindfuck bitti ubi heralde daha seriye başlamadan önce kendi aralarında "hadi lan bi oyun yapalım böyle dna hafızaları, tanrılar manrılar 6. duyular, adem havva bilmemneleri, taramalı bombalı artifactler olsun b*kunu çıkaralım iyice ehe ehe" diye karar vermişler heralde abi. Hani 3 oyunda mı mindfuck biter ya... Bu ne abi nedir yani? tamam eyvallah oyun şahane tarihsel şeyler atmosfer grafikler özellikle de müzikler ama hiç sevmem böyle abartı bilimkurguları. Habire yerin altına iniyoruz bi yerlere ulaşmak için. Habire dünyanın çekirdeğine doğru yol alıyoruz bişeylerin peşinde. bakalım nasıl toparlıcaklar nasıl bitiricekler çok merak ediyorum.Bi de gittim üşenmedim the truth u da açtım. Buraya yazsam da spoiler olmaz çünkü yine bi b*k anlamıyoruz... hatta yazayım aklımda kaldığınca: subject 16 (sie) bişey formunda geliyo bu amca, birisi için (she) dna sı anahtar diyo, aslında hiçbişey sandığın gibi değil, herşey çoktan bitti gitti diyo. Sonra güneş diyo, senin oğlun diyo. Havva da yerini alıyo tabi bu cümle içersinde.Sonra "must replenish energy" diyo.E tabi onu demeseydi rahat edemezdi. Öyle işte.Ama bunları saymazsak yine de güzel oyun şüphesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bağlama işini düzgün yaparlarsa istediği kadar mindfuck olsun muhteşem olur. multiplayer denedim dün o da ayrı güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar