Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Gelenlere bir takım vaatlerde bulunman gerekiyor onu yapmamız için ildeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 tama o zaman sırf sizin için ve bunca yıllık merakınız giderilsin diye sadece çıkarıp masaya vurmayacğaım aynı zamanda "metallica - one" davul şeysini de yapacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 örnek vaat : http://forum.paticik.com/read.php?13,4970781,4970781#msg-4970781 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 rus mu getirelim? ama lan parti giriş fiyatı yükselir.. zaten lan parti fln kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Geliyorum ama geceye kalamam gibi, artık o akşam belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 burak bak seneler sorna ben bile ilk kez ve full+full katılım gösteriyorum.. bence bunu kaçırma.. içeri alkol sokabiliyor muyuz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 benim yalan olur silebilirsiniz listeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 lepiska saçlarına saldıracağız diye gelmemezlik ediyorsan ayıbediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 abi kestirdim ben saçları zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Ben nerden çıktım yav gelcem demedim ki hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 gang de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Tarih değişikliğinden sonra ben de yokum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 abvblizzard said: Ben nerden çıktım yav gelcem demedim ki hiç.olsun mesajın var ekmek, bir de gelmeni istiyoruz topluca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yigit beni yaz gecde olsa gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 %99.9 geliyorum. 0.1'i de uç bir durum olur diye bırakıyorum. yani geliyorum. bu arada fiyat falan belli oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 CusTodeM said: yigit beni yaz gecde olsa gelicemBEBEĞİMSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Fiyatımız 30 TL 12 saat internet + 1 soğuk sandviç + 1 sıcak içecek + 2 soğuk içecek fiyata dahil olanlar. Güncellenmiş listeyi de bi yazıym. madcow tunch Sparkcaster dreagloth Chastise Abilify(yörünge dışı)(kerim ulaşsın buna)(ulaş lan kerim) DELİOĞLAN Deacon Phyx Lancelion screwy MeSh aquila mulgear6 Privhunter Wishmaster pekaziz khalad mokoko jacabo Masakari Xaenin BabacumMostors Spastik Anelor THARKAS Helcaraxe ZaugnaKhaldun Spidee Saeros CthuLhu Khelben tunca trix Seele Cuce axedice _Tora_ niggaknow Aiko bansheee Bittus Holy Custodem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Holy said: abvblizzard said: Ben nerden çıktım yav gelcem demedim ki hiç.olsun mesajın var ekmek, bir de gelmeni istiyoruz topluca. hihihi ama gelemem ki işim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben de yokum ki canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Holy said: CusTodeM said: yigit beni yaz gecde olsa gelicemBEBEĞİMSİN ariycam seni yanindaki yeri bana tutmazsan gelmiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Yanimda +2 getiriyorum bu arada yazin da yukari seyolmasin, biri pati ama yazmiyor, oburu nonpati, kafa adamlar bayagi. edik: +3 olacak gibi sanirim, lanc'in arkadasi 2 eleman ayni zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 CusTodeM said: Holy said: CusTodeM said: yigit beni yaz gecde olsa gelicemBEBEĞİMSİN ariycam seni yanindaki yeri bana tutmazsan gelmiycem KUCAGIMA OTUR, KEMIKLERIMI HISSET BAPSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 MADBOY said: Yanimda +2 getiriyorum bu arada yazin da yukari seyolmasin, biri pati ama yazmiyor, oburu nonpati, kafa adamlar bayagi. edik: +3 olacak gibi sanirim, lanc'in arkadasi 2 eleman ayni zamanda. cohcu getir la cohcu bende sey getiricem men of war, bi denerik belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 pof yine gelemiyorum, bi lan partye katılamadım belki öncesine uğrayabilirsem uğrıycam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar