general83 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 sadece erkekler mi var bu forumda...[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 kız değilim ama bakımlı olduktan sonra ilk adımı yaptığı an biter bir erkek için olay erkekler daha bi arzulu bu konuda[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 en kötü ihtimal mini etek giyersin.[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 general83 takma isimli birinin bayan olaibleceğini hiç düşünmemiştim şahsen.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 yolda gördüğün birinin bi tarafına bas tekmeyi (yanında irice bi arkadaşı olan) baya bi ilgilenir seninle ötekisi.. ilgiden havalara uçarsın hatta.. (adam yakandan tutup kaldırmış da olabilir pek tabii)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: Mephisto_, 03 May 2003 00:07 tarihinde demiş ki: kız değilim ama bakımlı olduktan sonra ilk adımı yaptığı an biter bir erkek için olay bu söylediğin, erkeklerin seçici olmadığı anlamına gelir ki kesinlikle yanlış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Erkek dediiin umduunu deil tuttuuunu... hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Sahsen bir erkegin benimle ilgilenmesi icin hic bir sey yapmam. İbne degilim. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 ehehehehe[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 bir erkeğin benimle ilgilenmesini isteseydim danışma bürosunda erkek bir görevli olan herhangi bir yere giderdim...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Valla 100 kişiyle aynı koğuşta kalıyorum, birlikte 250 kişi etrafımda, kısaca hiç erkek kıtlığı çekmiyorum. Duşlar arasında da hiç bir örtü perde filan yok yane herkez birbiriyle yeterince yakından ilgili :-D Ayrıca bir hatun kişilik kafasına koymuşsa ve çok çirkin değilse istediği erkekle olabilme ihtimali çok ama çok yüksektir. Bunun kökeninde milyonlarca yıla dayanır. Sebebini daha önce ahanda burada açıklamıştım[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 o dediğin sadece türkiye için geçerli yanlız[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 iç çamaşırı giymezsen bütün erkekler seninle ilgilenir. -Obaa yengemiz iç çamaşırsız geziyor. diyerekten seninle ilgilenmiş olurlar.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 O olayi da hiç anlamıyorum be Fistan. Gerçekten iç çamaşırı giymeyenler ve tanga giyenlere neden bu kadar ilgi yaparlar. Bir kız üstündeki kıyafeti sütyensiz taşıyabilcek kadar iyi bir göğüs yapısına sahipse ya da ne bileyim süyen giymekten rahatsız oluyorsa bunu giymemek kadar doğal bir şey olamaz. Ama onu giymedigi zaman biz erkekler neden onları motor kategorisine koyma gereği duyuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 bu konuda benimde anlamadığım bişey var aslında. müthiş göğüsleri olan ve sütyene hiç gerek duymadan senin tabirinle talıyabilecek tipler iç çamaşırı giyiyor neden?[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Bir erkeğin ilgisini çekmek istiyorsan: Doğal ol yeter ;) Çünkü erkekler karşısındaki kızın yapmacık mı gerçek mi olduğunu anlar benden söylemesi...[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Bu bir dönüşüm Fistan. Sütyen giymenlere motor muamelesi yapildikca onlarda bu mumeleden çekineceklerdir. Öncelikle Onların gömleğin içine sütyen giyip giymemelerinin bizim Gömleğin içine t-shirt giyip giymememizden farksız bir şey olduğunu öğrenmemiz ve o şekilde davranmayı öğrenmemiz şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Dikkat et Boojack, aslinda en çok rating alan kızlar en yapmacık olanlardır. Doğal olmak nitelik, yapay olmak nicelik sağlar. Kendi tercihleri. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 03 May 2003 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: ghaldszar, 03 May 2003 19:56 tarihinde demiş ki: Dikkat et Boojack, aslinda en çok rating alan kızlar en yapmacık olanlardır. Doğal olmak nitelik, yapay olmak nicelik sağlar. Kendi tercihleri. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 03 May 2003 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Büyük laaaaaaaaaaf :D sevdimmm.. Doğru söylüyorsun haklısın kaldım öyle :) ( çok yapmacık da kötü oluyo belli oluyo..yapmacık olacak ama orta şekerli ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: ghaldszar, 03 May 2003 04:09 tarihinde demiş ki: Sahsen bir erkegin benimle ilgilenmesi icin hic bir sey yapmam. İbne degilim. :lol: hahaha koptum gece gece. böyle acayip cevaplar vermemek lazım :D[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 general lafı atıp kaçtı[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ya yok cinsel tercihimi henüz değiştirmedim (sen gelirsen değiştirebilirim ama o ayrı :P) sadece merak ettim her üç başlığın biri kadınlar ne ister, kadın buldum napıyım, kadını düz ovada avlarım şeklinde de[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 konu süper dışarı taştı ama (başka başlıklarda konuyu saptırıp kendi açtığım başlıkta utanmadan kızarım :PPP) bence bu bir kültür meselesi tabi her şeyin başı ekonomi olduğu için bunda da belirli bir ekonomik alt yapı aranmalı ben şahsen her iki kültürü de beğenmiyorum bu konuda, burda ne derece mutsuz ve huzursuzsam almanya ya da amerikaya gidince de o kadar mutsuz ve huzursuz olacağımı biliyorum...[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 yoldaş seni nereye gönderelim o zaman? ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Urza'ya söylerim bulur bi tane :P geyix[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar