Farinal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yeni laptop aldım şuan çok mutluyum yıllardır emektarda oynayamadığım oyunları oynayacağım falan filan hayat güzel (tu)(:D(tu) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 laptop aldın ama bozulcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 abi oyun için laptop mu aldın : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Bu aralar bir tek ben mutsuzum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 valla en kral laptop da bile oyun oynamak işkence bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 hayirli olsun ne aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Dark_Soul said: valla en kral laptop da bile oyun oynamak işkence bence. This! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 masaüstü mü kaldı olm sene 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 masaustu sene 2100 de de olacak. merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Farinal said: masaüstü mü kaldı olm sene 2010 lol hehe masaüstü kullananların çoğunlukta olduğu bir forumda böyle sözler söylenmez, canına mı susadın evladım fdfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 laptopla oyun oynamak ne bilim biraz apaçilik gibi sdsadsad.. Bi kere cihazin dogasına aykırı birşey,ömrünü yarıyarıya azaltır ,en berbatıda o birbirine yapısık tuslarla oyun oynamaya calismak höggk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 pili çıkartıp oynadın mı hiçbişeycik olmaz ömrüne* *:umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Drall said: pili çıkartıp oynadın mı hiçbişeycik olmaz ömrüne* *:umarım yok ya direk ömrünü yiyip bitiriyo, kozmetik kalmıyo, ısınma cabası uff esir ediyo bi süre sonra kralı bile. ciddi ciddi oyun oynanmasını tavsiye etmiyorum leptopta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 kosmetiği umursamıyorum ben pek, bi donanımını yakmadığı sürece koyarım sert soğuk zemine oynarım oyunu(dicem ama ben oyun oynamam ki doğru dürüst=P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 masaüstü cokzel rahat da, bazen laptop almadigima pisman oluyorum. neyse onu da aliriz bi gün ,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 laptopla oyun oynuyorum, gayet de oynanıyor. oynanmaz diyenler bir oyun adı söylesin gösteriym nasıl oynandığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Sen o laptopu seviyorsun ama o herkese seedliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 sene 2010 asil hala laptopta oyun mu oynuyorsunuz. 22"ekranlar kucuk gorulurken 15"ekranda oyun oynamak cile hakikaten, ki oyunda grafik cozunurluk en alta getirip anca oynuyorsun, oyuna yazik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 dostum sen hangi laptoptan bahsediosn 15 ekran ne fakir miyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 holy metro2033u oyna mesela full+full 1080p cozunurlukte. kesmezse fsx e REX v2.0 kur detaylari full yap o sekilde bi los anglesin ustunden gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 abi bi laptopun ekrani ne kadar olabilir ya 15tir ya 17dir yani' 22"lik laptop aldim dersen onunda mobilitesi olmaz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 arkadaslar laptop ile oyun oynanır. ancak pro oynanmaz. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Farinal said: masaüstü mü kaldı olm sene 2010 lol KARDESIM BILGISAYARDA OYUN MU OYNUYOSUN SENE 2010 BENI BILE KONSOL YAPTILAR YAA HEHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar