mani Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 daha geçen gün yol kesip, otobüsleri durdurup taşladılar, slogan attılar gene çocukları kullanıp. şehir içinde hakkari deydi sanırım. türkiye de bir iç savaş yaşanıyor. bu yayılmak üzere genele. birliğe inşaat malzemesi götüren araçları durdurup yakmışlardı daha geçen hafta. terörist şehre indi resmen. hükümet uyuyor ama. halen muhalefete laf yetiştiriyor, kendinden başka herkezi suçluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 hayda 11 ölü daha.noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 UniRoss said: İstemeden,inanmadan giden çoluk çocukla dağda büyüyen dava uğruna savaşan asker çarpışıyor orda sonuç malum. Dünyada bağımsızlık mücadelesi yapan kimsenin mücadelesi sonuçsuz kalmamış bugüne kadar, ya yaptıklarını bağımsızlık mücadelesinden çıkarır bu devlet yada eninde sonunda kopar ordan topraklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 haber sitelerindeki yorumlar bile su topicdeki postlardan daha basarili lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Terörü hala bağımsızlık mücadelesi olarak görenlerin olması komik.Olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 UniRoss said: Bugüne kadar ergenekon kapsamında tutuklanan komando veya bordo bereli yok. Engin Alan var. Apo'yu Türkiye'ye getiren uçakta da bu adam varmış. O dönem özel kuvvetlerin başındaki korgeneralmiş. http://www.facebook.com/video/video.php?v=108256559215253 said: "Ergenekon gerçek değil Tayyip'in uydurması" Yalanına hala inanıyorsanız "e madem öyle neden halen somut bir delil çıkmadı" diyince kem küm ediyorsunuz. çok komik valla ya. Sabah gazetesinde manşetten "CAMİ BOMBALAYACAKLARDI!!!!!!" yazıldığı zaman terörist oluyorlar sizin gözünüzde... said: Ortaya çıkan kanıtların haddi hesabı yok. kanıt derken boyama kitabı felan kastediyorsun. o ye evet haddi hesabı yok. said: Sanki yaşadığımız ülke askerin devlete hiç karışmadığı bir ülke de darbe planları yalan diyorsunuz evet, bir kere darbe yapıldıysa ordu her zaman darbeci demektir bu. kanıtlara gerek yok ki zaten, sen kafanda orduyu darbeci olarak yaftalamışsın... said: birazdan çıkar 3-5 kendini bilmez de burda kendini bilmezlik yapıp da insanları suçlama. said: Bir de utanmadan bunu Atatürk'ün "Cumhuriyet" i için gerekli olduğunu falan söylerler. yahu şu klişeyi de söylemeyin arkadaşım bir kere de. said: Ayrıca yine yanlış anlama var, ben orda ne demek istedim siz nereye çekiyorsunuz. Kaede? said: Şuan sorsam %90'ımız doğuya gitmek istemeyiz ama ordaki kürtler isteyerek gidiyor. doğudaki kürtler isteyerek doğuya gidiyor evet... said: Dünyada bağımsızlık mücadelesi yapan kimsenin mücadelesi sonuçsuz kalmamış bugüne kadar çok duygulandım :( said: Orduevleri çoğu lüks otelden daha konforlu,daha güzel yerlerde kurulmuş durumda. yersen... said: Tutup da burda asker iyi hükümet kötü geyiği yapmayı bırakın artık. peki, ama PKK'nın bu kadar moral, silah ve güç kazanmasının gerçeği de hükümettir, bunu görmezden gelerek hiç bir yere gelemezsin. ki gelemiyoruz da. şehit vermeye devam ediyoruz. said: Askerin içi kokuşmuş durumda ve temizlenmesi lazım evet, asker kokuşmuş, buna karşın AKP AK bir Parti'dir. yaşasın halkların kardeşliği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bir kısmını okurken dedim heralde bülent arınçın fake accountudur diyodum sonra baktım bağımsızlık savaşı falan saçmalamış ama harbi saçmalamış hatta kusmuş desem yeridir arkadaşım evet burası forum özgürce dile getirir herkes düşüncelerinide(belli bir kural çerçevesinde tabiki) bu söylediklerinin nereye çekilebilceğini düşünmeden yazdığını ve cahilliğine veriyorum öteki türlü düşünmek bile istemiyorum. -edit typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 PKK lehine halk desteğine ne diyor 'dava' değil diyen arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 BDP'li vekilin açıklamaları! http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=7473&bid=1&hid=15077203 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 PKK aleyhine halk desteğine peki? o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 puppet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 muhakkak öyledir. pkk'yi desteklersen "halk", pkk'ya karşı çıkarsan "puppet". imzaya bi de "pkk" yazılsa tam olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 hayır 4-5 ay sonra tekrar kapatılır 3 harf bir araya getirip tekrar kurulur mecliste devam 1-2 tipide yasaklarlar böle böle seçime kadar geçiriyorlar zamanı sonra sil baştan tam komedi ya sözde ergenekon diye çatır çatır herkesi içeri alanlar şu havlayan köpekleri susturamıyorlar yada susturmuyorlar artık bilemicem cidden yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Giovanni said: PKK lehine halk desteğine ne diyor 'dava' değil diyen arkadaşlar? pascalnouman said: puppet ben anlamadım biri aydınlatırsa yani bone un yazdığını söylemeye çalışmadılar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Isin komik tarafi Israil threadinde konusanlar simdi neden konusmuyor anlamiyorum ölenler Türk degilmi hemde asil " Sehit " degilmi hani nerdesiniz. Kendi sorunlarimizi cozemiyoruz daha istihbarat diye birsey yok yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 facebukta hemen paylasımlar başlamış dink için ermeni filistin için arap olursunuz ama türk olamıyorsunuz diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 başımız sağolsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Özgürlük mücadelesi deyip Köyleri yakıp bebekleri öldüren bi gruptan bahsediyoruz..Lütfen şu ana kadar yaptıklarını bi düşünün kendinize bi gelin.Sonra saçmalayın arkadaşlar. Buarada balonlu arkadaş Gerçek acctunla gel yiyosa (yada banlandıysan konu dışından hiç gelme.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Red said: facebukta hemen paylasımlar başlamış dink için ermeni filistin için arap olursunuz ama türk olamıyorsunuz diye :) Haklılarda bence. dink'ten banane, gazze'dekinden banane, arkadaşım şemdinli'de asker. beni bu 11 asker ilgilendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Yaşasın demokratikleşme hareketimiz Giovanni said: BDP'li vekilin açıklamaları! http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=7473&bid=1&hid=15077203 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ya soyle adamlar nasıl millet vekili oluyor anlamıs degilim. hani erbakana filan cok laf edilir filan ama mesela o adam en azından okumus, birikim sahibi biri. bir ton boş insan var milletvekili koltuğunda oturan. siyasi düşüncelerini geçtim, azcık dolu bile degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Arkadaşlar kesinlikle bu adamın dediklerini savunduğumdan değil ama daha çok bir sosyal inceleme konusu olarak yukarıdaki arkadaşa sormak istiyorum 'birazcık bile dolu olmadığı' kanısına seni şiveden kaynaklanan bir önyargı mı götürdü acaba? Bu arada adam İstanbul Üniversitesi mezunu bir avukatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 hayır şive ile alakası yok. ve sadece onun gibilerden bahsetmiyorum. amerikada dalga gectigimiz bush bile yale mezunu. turkiyede gercekten nitelikli politikacı sayısı cok ama cok az. universite okumus olmak biliyorsunuz ki yeterli degil. yoksa her arkasına destek alan politikacı olsaydı....hmm zaten oyle dimi, doru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 üniversite okumak insanı doldursaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Yazık yahu besle büyüt askere yolla,hayvanlar tarafından öldürülsün. 15 günlük asker oğlumun orada ne işi var diye ağlıyor bir şehit babası. 30 yıldır bu şerefsizlerle çatışıyoruz hala nasıl bu kadar basitce şehit veriyoruz anlamıyorum. Bizim ordu kendinden başka herkesin işini çok iyi biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar