Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakkari'de saldırı: 8 şehit 14 yaralı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O bu değil de terör medya sayesinde gene amacına ulaşıyor.
Adamların da istediği bütün ana haber bülteninin çoğunun bu olaylara ayrılması ki Star ATV Kanal D ve bunlar kıvamındaki tüm kanallar bunu yapıyorlar.
Mesaj tarihi:
nedanko said:

wastyrx said:

Sen adam öldür sonra pişman bile değilim de, içeri atılınca karaktersizlik olsun içeri atılman?

o zaman daha giriste atican. Once serbest birakip sonra isler degisince atarsan ilkesizlik olur. Bir durusun olmali. Eger giriste atmamalari hataysa (ki o da ilkesizlik olurdu bir nevi) hatayi hatayla ortemezsin, o da ilkesizlik.

Bence de direk kapıdan alıp mahkemeye yollamaları oradan da neresi münasipse direk o cezaevine yollanmaları lazım. Genel yazdığın için genel bi cevap verdim. ^^
Mesaj tarihi:
Quiternoob said:

PKK bütün Kürtler'in iradesi olmayabilir ama sadece Kürtler'in iradesi. PKK'nın kazanacağı bir zafer Kürtler'in Türkler'e karşı zaferi olarak görülecektir.

'düşünce olarak' kürt açılımı, pkkyı aradan çıkartıp kürt kökenli(şöyle derken bile garipsiyorum ben Türküm diyen kökeni ne olursa olsun Türk işte arkadaş) vatandaşlarımızı şuan ki önyargılardan çıkarıp, pkk ya yönelimleri engellemek için ortaya çıkması lazımdı. Böyle olabildi mi bilemiyorum ama düşünce böyleydi sanki
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum benmi yanlış hatırlıyorum ama 10-15 yıl önce terör haberleri hep şöyleydi. Bilmem kaç pkk'lı bir mağarada kıskıvrak yakalandı yada teslim ol uyarılarına ateşle karşılık veren pkk'lılar ölü ele geçirildi.

Şimdi operasyon fln yok açık hedef olan tsk oldu. Onlar saldırıyor biz karşı ateş açıyoruz.Onun dışında tek yaptıgımız uçakla milyon dolarlık bombaları bırakmak. Üstelik eskiden pkk'lıların yerini belirleyen insansız uçaklarımızda yok şimdi o da var ama tam tersine işliyor zaman.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Bahçelinin her sorunda olduğu gibi bu seferde çözümü değişmemiş;

"Erken seçimler şart olmuştur."

Kasap et derdinde koyun can derdinde.

eğer ki mevcut iktidar çeşitli sorunların çözümü için yeterli değil ise erken seçim ile yeni bir meşruiyete sahip iktidar seçmek mantıklı.
Mesaj tarihi:
Yani İstihbarat yok gibi geliyor bana. Özel tim yok. Bknz: Apo'yu yakalayıp türkiye'ye getiren adamlardan biri dahi ergenekol'dan içerde.

İstihbarat'ın kökünü kuruttu akp. Örnk veriyorum: Suçlu yada suçsuz bilemem . Veli Küçük'e soruyolar bu adamı niye öldürttün ? Pkk'ya nakit sağlıyordu ondan diyor adam. Vay efendim yargı,hak hukuk. Al sana hak hukuk şimdi.
Her yer bölücü kürt mafyasının eline geçmiş. Otopark,uyuşturucu ne kadar pis iş varsa yapıyorlar.
Mesaj tarihi:
Bone said:

Quiternoob said:

Karşı argümanlarınızı görelim o zaman.

"argüman" denilecek ne yaptın ki?

Bone said:

Quiternoob said:

Kürtler'den başka kimlerin iradesi PKK? Ermenistan'ın mı, İsrail'in mi? DTP'ye kimler oy veriyor?

PKK bir Kürt örgütüdür, içinde 1-2 tane Kürt olmayan olabilir. TSK'da da Kürt askerler var ama PKK Kürt TSK da Türk'tür.

bunu demek cidden n00b'luk örneği olmuş.
arkadaşı tebrik edip plaket takdim ediyorum.

Buyur karşılığını ver. Onun yerine kuru kuru geri yollarsan söylediklerin hükümsüzdür.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Bilmiyorum benmi yanlış hatırlıyorum ama 10-15 yıl önce terör haberleri hep şöyleydi. Bilmem kaç pkk'lı bir mağarada kıskıvrak yakalandı yada teslim ol uyarılarına ateşle karşılık veren pkk'lılar ölü ele geçirildi.

evet yanlış hatırlıyorsun, 10-15 yıl önce "sinemaya gitmeyin haftasonu bomba olur" diyordu anneler babalar.
Mesaj tarihi:
viktor düşünce özgürlüğü demiş, çok doğru. bu düşünce özgürlüğünün içinde "ben ülkenin bölünmesini istiyorum" demek de dahildir. bunlar gayet konuşulabilir, silahlar patlamadan, insanları hapse tıkmadan da tartışılabilir. de daha oraya gelemedik işte.

bu arada pkknın içinde epeyce bi milletten insan var diye biliyorum ben; sadece dağdakileri demiyorum tabi genel olarak.
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

Buddha said:

Bahçelinin her sorunda olduğu gibi bu seferde çözümü değişmemiş;

"Erken seçimler şart olmuştur."

Kasap et derdinde koyun can derdinde.

eğer ki mevcut iktidar çeşitli sorunların çözümü için yeterli değil ise erken seçim ile yeni bir meşruiyete sahip iktidar seçmek mantıklı.

Her seferinde erken seçim demek bana pek doğru gelmiyor. Bahçeli her şehit verildiğinde bunu siyası olarak kullanmak için insanların duygularına hükmediyor. Kendileri muhalefet. Tek yaptıkları erken seçim istemek. Muhalefet bu kadar da perişan olmamalı. Yani böyle bir durumda bile bu kadar kıt bir çözüm önerisi geliyor. Çözümün nedir insanlar ölüyor. Erken seçim beni başbakan yapın! Sanki işine geliyor bu durum ve çok itici. Hükümeti sevdiğimden değil. Kısır bir seçim olacağından. 3 parti arasında gidip gelecek. Hükümet zaten yine belli. Muhalefette aynı şekilde. Hükümetçilik mi oynuyacağız sürekli anlamış değilim.

Hani hükümet ve muhalefet partilerini toplar ortak kararlar alırsın. Dediğim gibi kasap et derdinde koyun can derdinde.
Mesaj tarihi:
Erken seçim büyük zırvalık. Seçimle hükümetle falan alakası yok bunun. Ki, erken seçim isteyen kesim de iktidardı bir zamanlar ve neler yapıldı neler edildi gördük hepimiz. Zaten nerde bi şehit cenazesi, nerede bi şehit haberi kusura bakmayın ama cidden mhp orda. Bana samimi gelmiyor artık bu tutumlar.

Birlik olup şu iş üstünde kafayı yoracağımız halde her kafadan ayrılık sesi çıkıyor. Ulan erkenseçimyapalımyea diye nefes tüketmek yerine "arkadaşım benim de söyleyeceklerim var bak gelin toplantı yapalım bi enine boyuna tartışalım" deseler çok hayırlı olacak. Ama nerde o kafa.
Mesaj tarihi:
Llama said:

Regalya said:

cCc

o adam astsubay
1.ordu komutanı iken bu ilker başbuğ
o adamlar her allagın günü atış yapıyorlardı
kafayı yemişler var bi kaç tane daha onlardan adlarını unuttum bak..

bordo bereli yüzbaşı o arkadaki.
Mesaj tarihi:
Apoyu direk asmak daha teklikeli bi durum. Bu sefer bu şerefsizlerin kuyruğuna daha çok basmış olduğumuz için daha sert ısırmaya çalışacaklar, ve sivil asker kafalarına göre saldıracaklar şuursuzca. Kuyruğuna basmak yerine direk kafasına basmak lazım ölmeleri için, bunu sağlayabilmenin yolu da apoyu öldürmeden sindirmekten geçiyor bence. Bi şekilde izole edeceksin, bi şekilde sesini kısacaksın. Ama öldürmeden. Akıllıca.
Mesaj tarihi:
sir said:

devletin terör uygulamak, pkknın yöntemlerini birebir kullanmak gibi bir lüksü olamaz/olmamalı. olursa zaten pkkdan bir farkı kalmaz. kürtler devletle neden sorunlu zannediyosunuz ve neden pkk bu kadar destek görüyo diye düşünüyosunuz? arada yöntem açısından bi fark yok, biri onları eziyo, diğerleri ise (güya) onlara sahip çıkıyo.

yoksa, devlet devletliğini yapsa, vatandaş da vatandaşlığını yapar.

daha önce de dediğim gibi sende temel kavramlar eksik, basit temel kavramları karıştırdığın için mantık hatası üretiyosun.
Örnek vermek gerekirse vatan savunması için adam öldürmeyi terörizmle karıştırıyorsun, halbuki ikisi apayrı kavramlar aralarında uçurumlar var. Onun dışında örnek vermek gerekirse sen milliyetçilikle ırkçılığın arasındaki derin farkları da bilmediğin için bu konularda da büyük kafa karışıklıklarını yenemiyosun. Halbuki kullandığın kelimelerin anlamlarını bilsen gerçek milliyetçilikte ırkçılık olmaması gerektiğini de anlayabilirdin.

ordunun uyguladığı terör değil ülke savunması. Sadece insan ya da hayvan öldürmek terörün tanımı değildir. Bugün olduğu gibi 17 yaşında kız öldürmek terörizmdir. O yüzden devletten bahsetmek yerine git önce PKK'yı kınayan wot'ler yaz biz de samimiyetine inanalım.

Bu ülkede PKK'yı kınaması gereken kesim tüm ülke değil, çoğunluk zaten hergün küfrediyor her platformda pkk'ya. pkk'yı kınaması küfretmesi şiddetle karşı çıkması gereken kürtler. Başkası değil. kürtlerden belli bir kesin bunu yapmayıp destek veriyorsa tüm kürtler hakkında belli bir imaj oluşması da terör destekçisi olan kürtlerin sebep olduğu bi durumsa teröre destek vermeyen kürtler kardeşlik muhabbeti yapmak yerine pkk'ya karşı duruşunu göstersin, biz de gerçekten kardeşimizler mi görelim. icraatin olmadığı diğer laf salataları bir işe yaramıyor görüldüğü gibi.

Öyle kamera karşısına 2-3 cahil alıp teröristler ölmesin diye "bölgede barış kardeşlik istiyoruz" diyip kameralar gidince pkk'ya para gönderen, eşi pkk üyesi şerefsizlerle bu ülkede sadece daha fazla kan dökülür. Gerçekten barış kardeşlik isteyen adam kameralar gelince kürt olduğu halde pkk'ya küfretmelidir, çünkü olayları tetikleyen pkk'dır, saldıran çatışmaya sebep olan pkk'dır. Ordu değil.
Mesaj tarihi:
Sam said:

Masticore said:

evet yanlış hatırlıyorsun, 10-15 yıl önce "sinemaya gitmeyin haftasonu bomba olur" diyordu anneler babalar.

o bisiy degil, biz hersene club med e giderdik kemerde annemin isi dolayisiyla, o yillarda kapinin altindan nasil giriyorlarsa kagitlar atilirdi trustik otellerde "turkiyede teror tehditi var, can guvenliginiz yok akliniz varsa ulkenize donun" diye, bir sene cok iyi hatirliyorum ya 95 ya 96 bu tehditler yuzunden kaldigimiz tatil koyunun yarisi kapatilmisti turistler ani rezervasyonlari iptal etti, kalanlardan akzanilan aprada tesisin giderlerini karsilamiyor diye

gene o donemlerde harbiye orduevine bazuka iel saldirmislardi, fenebahce orduevi havu kisminin yarisi kapatilmis, 1. ordu komutaninin evini ntarafina denize karsi bataryalar yerlestirilmisti, catilarda surekli komandolar bekliyordu cok fazla devriye vardi, yuzerken hatta pasa karilari sikayet ediyordu catidan beni izliyor bunlar filan diye

kapi girislerinde arabanin her tarafina bakarlar babamda takilirdi askerlere "oglum ben 43 sene emekliligimde orduevi bombaliyim diye bu orduya hizmet ettim" arabada patlayici cisim varmi diyen askerede "koltugun altinda c4 var lokantayi patlaticam, yemekleriniz rezalet" derdi ehuehu

birileri o donemleri geri getirmek istiyor anlasilan
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Apoyu direk asmak daha teklikeli bi durum. Bu sefer bu şerefsizlerin kuyruğuna daha çok basmış olduğumuz için daha sert ısırmaya çalışacaklar, ve sivil asker kafalarına göre saldıracaklar şuursuzca. Kuyruğuna basmak yerine direk kafasına basmak lazım ölmeleri için, bunu sağlayabilmenin yolu da apoyu öldürmeden sindirmekten geçiyor bence. Bi şekilde izole edeceksin, bi şekilde sesini kısacaksın. Ama öldürmeden. Akıllıca.

hayatı boyunca bebek ve kadın kanı üzerinden eylemlerini gerceklestirmis bir adamı asıp da kahraman mertebesine yükseltmek gereksiz
  • Yeni Oluştur...