nedanko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 zaten olay o su an sirf askeri hedeflere saldiriyor yurtdisindan destek alabilmek icin. Bugun olen sivil oldugu icinde siviller askeri hedeflerden uzak dursunlar demisler yani sirf askeri gozetiyolar su an, cunku uluslararasi olarak askere duzenlenen eylemler teror eylemleri olarak gorulmuyor. 90 lara gore daha iyi biryerdeyiz. Ornegin 40 bin insanimiz oldu diyor devlet, olen PKK liyida insanindan sayiyor yani artik. Gecende 20 insanimiz oldu dedi egemen bagis, onlarinda TC kimligi var dedi. Her ne kadar AKP haburdan girenleri iceri atarak karaktersizlik ve ilkesizlik gostermis olsada, devletin durusu 90 lara gore yinede daha iyi. Ya aptal ulkelerden olup ic savas yapip ayrilicaz, ki bu topraklarin kanunudur bu genelde, kan kan intikam, ya da ispanya ve ingiltere gibi yapicaz. Ingiltere basariya ulasti, Ispanya tam olarak ulasamadi ama halen deniyorlar. Bizde DTP, PKK ve ya ocalanla masaya oturarak %100 basari elde edemeyebiliriz, ama denenmemis, ve daha onceden baska ulkelerde denenmis basariya ulasma sansi olan yol denenir. Mutlaka cok mutsuz insanlar olacak, sehit aileleri cikacak ne icin sehit oldu oglumuz diyecekler, ayni sesler Ispanyada da Ingiltede de cikti ve hakli bir ses bu ses ama bazen Dunya standartlarinda bir ulke olmak icin boyle yollardan gecmek gerekiyor. Ya da 3. sinif ulke oluyorsun ve bolunuyorsun. Sunu gormek gerek, denenmemis bir yol kalmadi, ayni taktikleri yollari tekrar tekrar gecip baska 40 binler veremeyiz zaten bu milletde sabir edemez artik ona. Bunu karaktersizlik gorurseniz, Ispanya ve Ingiltereninde karaktersiz oldugu akliniza gelsin ve karakterli olup paramparca olanlarida dogru duzgun belini dogrultamamis ulkelerede bir goz atin. Ayrica bolunmekde cozum degildir , yanii inceldigi yerden kopsun dersenizde cozum olmaz, cunku Bati'da milyonlarca Kurt var bu insanlar oraya donemeyecegi icin bu kadar ic ice gecildigi icin o da bir cozum degil yani. "Kurt"suz bir Turkiye olmaz yani bolunsen bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ingilzi yontemelri tutmaz daha belediye turkce yaninda kurtce hizmette evrsin ne zarari olru denilince kuduruyor insanlar federal yonetim bicimleri, guclu yerel yonetimleri tartismak tabu bilmiyenler icin genelkultur olsun gene http://img143.imageshack.us/img143/1471/brunionjack.gif adamlar bayraklarini bile bu temsil sistemine uyarliyor, gecen tartisma oldu galleride ekliyelim bayraga diye, oylama filan yapildi hatta soyle komik seyler cikti galler bayragi su http://homepage.ntlworld.com/simon.winkler/progresscymru/images/Wales_flag_large.JPG suda internette yapilan oylamayi kazanan bayrak http://www.16ops.com/images/flag27.gif ROW ROW FIGHT THA POWEEEEEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Sen adam öldür sonra pişman bile değilim de, içeri atılınca karaktersizlik olsun içeri atılman? Bi yerlerde bi yanlışlık var ama umuyorum bende değildir. Konuşulacaksa 'bizim vatandaşlarımızla' konuşulur. 12 eylül zamanı babamın arkadaşlarından bazısı da içeri alınmıştı bi süre sorgulanmıştı. Kafkas bilmemne derneği kurucu üyelerindenmiş sanırım kendisi 'kafkas kültürünü yaymak' cümlesini kuran çoğu kimse içeri atılmış bir süre hapis yatmıştır benzer şeyler diğer dernekler içinde geçerliydi. Dernek kurmak serbest, ama derneği kurarkenki amacın yasak yani. Yapılan birsürü yanlış muhakkak vardır ama bu sadece kürtlere yönelik değildir. Kürtler 2. sınıf vatandaş falan değil, öyle bi muamele yok. Az olan örnekleri belirtip bu var diyemeyiz. İnsan gibi tartışıp düzeltilmeye çalışılır onlara katılıyoruz zaten. Eskiye göre aşıldı birsürü şeyler falan. Ama bu eline silah alıp insan öldürmeyi hiç bi şekilde haklı göstermez tabiyki di mi? ^^ Konuşulacaksa 'halk olarak' aramızda konuşulur. Eline silah alıp kan döken itlerle değil. Onların hakkı kötek. Varsa pişman olan gelir teslim olur çeker ne yaptıysa cezasını sonra hayatına devam eder. Yok ben Türk değilim benim devletim değil dersende geçmişten yana ne oluyorsa o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 onlarin cozumlerini uygulayalim demiyorum zaten, oturup bi konusalim once, veya onceden Ispanya'nin yaptigi gibi devletten ozel adamlar gider once bi konusur bunlarla el altindan, teoride bir anlasilir sonra gun yuzune cikarilir bunlar. Dedigim gibi kuduran olucakda oralarda da oldu. AKP acilim yapmasaydi 1-2 sene once acilim deseydik onada ayni argumanlar olurdu, kuduranlar olur turk milleti kabul etmez diye. Sonucta devlet duzeyinde yapilacak bunlar, siyasi riskleri de var tabii, ama planli, oncesinde gizli yapilirsa olmayacak sey yok. Ama bu ulkede hic bir is planli yapilmaz ve ele yuze bulastirilir, onda da korkum var tabii. Bu arada PKK'nin tamamini mutlu etmekde zorunda degilsin. IRA'dan da ayrilanlar oldu yeni orgut vs kurdular ama sondu onlarda halk destegi kayboldugu icin, motiflerini buyuk oranda yitirdikleri icin. PKK da da olur, sahinler olur ayrilir ama soner yani zamanla o harekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 said: Başbakan Erdoğan, "Başkasının silahı ile gözü, kulağı, bilgi ve teknolojisiyle ne kadar güvenlik sağlanabileceğini sizlerin takdirine bırakıyorum" bozuk saat bile gunde iki kez zmani dogru gosterir derlerya, su son konusma noktasi virgulune kadar dogru http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/525747-ithal-silahla-guvenlik-olmaz savunma sanayi olarak cok iyi bir yer egeliyoruz, cidden 70 lerde kibrisla basliyan surec milli gemi, milli tank, kisa menzilli basli ktkailabilen taktiksel fuzeler, personel zirlari, assult rifle prototipleri derken sahane yerlere geldik kac topictir soyliyorum bunu, kac topictir diyorum turkiyenin uretmesi ithal etmemesi lazim diye simdi bu tanki yapicaz, gemiyi yapicaz baska ulkelerede saticaz paraciklar gelicek, her konuda boyle alternatif uretebilsek cari acik biticek, gonul rahatligi ile cifors alcaz ayfon alcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 wastyrx said: Sen adam öldür sonra pişman bile değilim de, içeri atılınca karaktersizlik olsun içeri atılman? o zaman daha giriste atican. Once serbest birakip sonra isler degisince atarsan ilkesizlik olur. Bir durusun olmali. Eger giriste atmamalari hataysa (ki o da ilkesizlik olurdu bir nevi) hatayi hatayla ortemezsin, o da ilkesizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 PKK'ya verilecek her taviz Kürtler'in Türkler'e karşı kazandığı bir zafer olur. İnsani gereklilikler yerine getirilsin ama PKK ile uzlaşma diye birşey olmamalı, o adamlar hakettiklerini bulmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 nedanko said: onlarin cozumlerini uygulayalim demiyorum zaten, oturup bi konusalim once, veya onceden Ispanya'nin yaptigi gibi devletten ozel adamlar gider once bi konusur bunlarla el altindan, teoride bir anlasilir sonra gun yuzune cikarilir bunlar. Dedigim gibi kuduran olucakda oralarda da oldu. AKP acilim yapmasaydi 1-2 sene once acilim deseydik onada ayni argumanlar olurdu, kuduranlar olur turk milleti kabul etmez diye. Sonucta devlet duzeyinde yapilacak bunlar, siyasi riskleri de var tabii, ama planli, oncesinde gizli yapilirsa olmayacak sey yok. Ama bu ulkede hic bir is planli yapilmaz ve ele yuze bulastirilir, onda da korkum var tabii. Bu arada PKK'nin tamamini mutlu etmekde zorunda degilsin. IRA'dan da ayrilanlar oldu yeni orgut vs kurdular ama sondu onlarda halk destegi kayboldugu icin, motiflerini buyuk oranda yitirdikleri icin. PKK da da olur, sahinler olur ayrilir ama soner yani zamanla o harekette. abi dusunce ozgurlugu yok herseyden once dusunce ozgulugu, ondan sonra ancak tartisabiliriz su topigi bile mahkemeye verseler kesin biryerin patlatir iceri alirlar istediklerini herseyden ama herseyden once dusunce ozgurlugu, ondan sonra gerisi corap sokugu gibi gelir tartisilamiyan, konusulamiyan cozumelr enine boyuna degelendirilemiyen bir ulkede ne teroru cozersin, ne cari acigi kapatirsin, ne ar-ge basairli olur, nede bir snaat eseri ortaya koyabilirsin herseyden ocne dusucne ozgurlugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Quiternoob said: PKK'ya verilecek her taviz Kürtler'in Türkler'e karşı kazandığı bir zafer olur. İnsani gereklilikler yerine getirilsin ama PKK ile uzlaşma diye birşey olmamalı, o adamlar hakettiklerini bulmalı. PKK =/= Kürtler. Türk - Kürt savaşı yaşanmıyor. Edit: Viktor'un yukarıdaki mesajı çok yerinde, katılıyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Viktor bu arada konuyu saptiricam ama aklima takilan bisi vardi bu silah uretimiyle ilgili. Simdi yeni projelerle disari bagimlilik %50 ye indirilecekmis 2011 gibi, cok iyi bir sey fakat anlamadigim su. Gecen bu zirh yapmislardi okumussundur. 15 milyon dolar yatirimla yapmislar bi de cok onemli bisiydi bu bizim icin demisler. Koskaca Turkiye Cumhuriyeti, 15 milyon dolarlik seyi mi yillarca yapamadi. 15 milyon dolar para degil ya, Amerika'da yatirim alan en dadik projeler bu kadar aliyor, her allahin gunu bi ton boyle yatirimlar yapiliyor orada. Tamam ucak yapma ama bunu niye yapmamisiz, bu tip seylerde bile bagimli olmak cok kotu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Tamam da para yetmiyor ki know how yok, öyle değil mi ? 15 milyon dolar ödenekle yapıldı ama kaç yüz bin arge saati sürdü kim bilir. Savunma sanayinde Reverse engineering mümkün mü bu gibi karmaşık şeylerde bilmiyorum. Dışarıdan bilim adamı transfer edecek durumumuz da yok, beyin göçü dışarı oluyor malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 neden yapilamadi? cunki korkunc paralar donuyor, savunma sirketleri kadar siyasilerden tut askere bu kadar rusvet dagitan abska sektor yok lockheed skandali misal, dunyanin kac ulkesinde patladi, defolu ucaklari astronomik rusvetlerle kakalamislar basit oalrak sen yerli brisey yapmak isteyince "yahu ne gerek var hazir aliriz" diye itirazlar geliyordu, turkiye ucak fabrikasina "amerikadan daha ucuza geliyor" diye kilit vuran bir ulke bu zihniyette guc shaibi insanlar olunca cesitli ruzvetelr veya devlet duzeyi el kol bagliyan anlasmalarla onunu keisyorlar, kibris ve sonrasindaki ameirkan ambargosu TSK ya disari bagimli bir savunmanin nato fila ndinlemeden nihayi sonucunun ne olucagini gosterdi, ufak ufak modernizasyon calismalari, karinca adimlari ile basladi surec, 1990 dan beri hizlandi, turkiye yavas yavas dunyada savunma konusunda sozu gecebilen bir ulke oluyor, dogrusuda bu olmali zaten savunma sanayi diyicne hemen asker gelmesin, ozel sektor destekleyip yatirim yapmadan, sermaye kanalize etmeden olabilciek isler degil bunlar, milli tank projesinde misal koc un cok fazla emegi var, koc bu akdar kaynak aktarmasa tepinmeseydi milli tank projesi TSK nin elinde kalirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 viktor iyi güzel söylüyorda bu piyasada bizim kendimize yer açmamız viktorla benim yeşilköy pazarında yer almamıza benziyor. adama yedirlermi diyecem demek istemiyorum zoruma gidiyor bazı şeyler ama koskoca Türkiye Cumhuriyeti halen birilerinin gözünün içine birilerinin iki dudak arasına bağımlı içimizi burksada bu böyle araplara silah satsak kimbilir daha pkk gibi ne terör örgütleri saracak bu toprakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 reverse engineering bildiğim kadarıyla imkansız gibi zırh olayında, özel alaşımlar şunlar bunlar, nato bile tam bilmiyor mevcut rus zırhlarını tahmin ediyorlar şu veya bu olabilir diye. evet 15 milyon $ hiçbirşey değil cidden öyle insan hayatına kritik önemde bir olay için, (hele terörle mücadele eden ülke için avcı uçaktan falan çok daha önemli) bir tane f-16 parası. ar-ge olayı için özel şirketler de teşvik edilmeli bunun için mesela abd'deki gibi. orada adamlar ufak çaplı geliştirip sonra devlete denemeleri için gönderiyor, askere satamazsa polise satıyor dragon skin örneğindeki gibi. ha bir de nedanko ve viktor'un son iki sayfadaki postlarına da +1 büyük bölümüne. esasen savunma sanayii için büyük orduya da gerek yok. belçika, çek cumhuriyeti gibi örnekler var. yapıp satıyorlar her tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bir kere uretmeye baslayinca yerini alirsin piyasada her zaman senin urettigine ihiyaci olan birileri vardir savunmada, senin tankin zor arazi sartlarina uyumludur, adamin yaylada gitsin diye yaptigi tank yerine seninkini tercih eder daglik bir ulke iste helikopter sorunu var turkiyenin terorislerin en cok korktugu, en etkili arac helikopter su anda ama alamiyoruz, ihaleler tikaniyor, isimzie ayriyan helikopteri vermiyorlar, diegri ihtiyaca cevap vermiyor su anda TSK da ciddi bir helikopter sorunu var, ve satin alamiyoruz saka gibi yani, yilan hikayesi oldu helikopter ihaleleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Dennis said: Quiternoob said: PKK'ya verilecek her taviz Kürtler'in Türkler'e karşı kazandığı bir zafer olur. İnsani gereklilikler yerine getirilsin ama PKK ile uzlaşma diye birşey olmamalı, o adamlar hakettiklerini bulmalı. PKK =/= Kürtler. Türk - Kürt savaşı yaşanmıyor. Edit: Viktor'un yukarıdaki mesajı çok yerinde, katılıyorum (tu) PKK bütün Kürtler'in iradesi olmayabilir ama sadece Kürtler'in iradesi. PKK'nın kazanacağı bir zafer Kürtler'in Türkler'e karşı zaferi olarak görülecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 katılmıyorum o terör örgütünde kürt hatta türk bile olmayan insanların olduğunu düşünüyorum, besin kaynaklarınında artık yabancıya dayalı olduğunu düşünüyorum. karşımızdaki terör örgütünün bir kısım bile olsa bu ülkede yaşayan insanları temsil etmediğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 @wispy paramiz yoktu dogru degil bence, 15 milyon dolari bu devlet 20 sene oncede cikarirdi cebinden, ama know how dogru, o yok iste, onun olmamasi etkilerde, zaten benim demek istedigimde madem bu kadar onemli bisi, yatirim yapip know how i olusturursun. Sonucta bu is yatirima bakar, yeterince yatirim yap bu topraklara, Nokia'da cikar, hatta daha ileri gidicem, Google bile cikar yeterince yatirim yapilirsa, ha o yatirimi karsilamaz belki ama sonucta demek istedigim know how zamana ve paraya bakar. O yuzden onemli bir teknoloji ise para ve zaman yatirican, yatirimi karsilamayadabilir ama hem bagimliligini kurtarican hemde ileriye yatirim yapmis olucan, zaten 10 tane kritik teknoloji uretsen oradan kazandigin know how diger projelerde, cok yatirim isteyen ve o yatirimi karsilamayacak projeler icinde bi know how olusturmus olur ve fizibil hale gelir, boyle boyle sektorunu buyutursun. rusvet olayi siyasilerde vardir da askerlerde oldugunu bilmiyodum. Rusvet her yerde var bu konularda dogru, hatta bisi vardi, tam hatirlamiyorum ama Irak'da bi ingiliz sirketinin urettigi bisi kullaniliyordu, alet tamamen fos cikti, fake cikti yani. Boyle bisi gormustum, Ingilterede'de bile bu konularda oluyosa, ki Ingilizler askeriyede cok dikkatlidir, dikkat edin hep Amerika, Avustralya, NATO ulkeleri sehit verir orada burada, Ingilizler ya hic vermez ya da cok az verir. Bu adamlari bile kaziklamislarsa, cok da sasirmam o konuda. Bu arada yine bi yerde okumustum, silah sanayi 500 milyon dolarlik ihracat yapmis 2009 da, 2010 da 2 katini bekliyolarmis. Cok iyi bir rakam, gelecek vadeden bir rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 RRa said: katılmıyorum o terör örgütünde kürt hatta türk bile olmayan insanların olduğunu düşünüyorum, besin kaynaklarınında artık yabancıya dayalı olduğunu düşünüyorum. karşımızdaki terör örgütünün bir kısım bile olsa bu ülkede yaşayan insanları temsil etmediğini düşünüyorum Kürtler'den başka kimlerin iradesi PKK? Ermenistan'ın mı, İsrail'in mi? DTP'ye kimler oy veriyor? PKK bir Kürt örgütüdür, içinde 1-2 tane Kürt olmayan olabilir. TSK'da da Kürt askerler var ama PKK Kürt TSK da Türk'tür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Quiternoob said: RRa said: katılmıyorum o terör örgütünde kürt hatta türk bile olmayan insanların olduğunu düşünüyorum, besin kaynaklarınında artık yabancıya dayalı olduğunu düşünüyorum. karşımızdaki terör örgütünün bir kısım bile olsa bu ülkede yaşayan insanları temsil etmediğini düşünüyorum Kürtler'den başka kimlerin iradesi PKK? Ermenistan'ın mı, İsrail'in mi? DTP'ye kimler oy veriyor? PKK bir Kürt örgütüdür, içinde 1-2 tane Kürt olmayan olabilir. TSK'da da Kürt askerler var ama PKK Kürt TSK da Türk'tür. pkk 80 lerin basında yalnızca isci sınıfı haklarını savunmak uzere kurulan sol bir örgüttü,zamanla kimlerin nasıl maşası haline geldi amacı saptırıldı acık ve nettir ecevit doneminde kuzey ırak dingonun ahırı olmadan once bitme asamasına gelen bir örgütün guclenmesi kuzey ırakda var olanların amacları dogrultusunda olmustur,onlarında aziz kürt halkı olmadıgı acık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Lockheed_bribery_scandals lockheed skandlai savunma sektorunun en buyuk skandalidir iste, hollanda japonya ve ozellikle almanyada cok ses getirmistir turkiyede ise hava kuvvetleri komutani dogrulamasian ragmen devlet itina ile ustunu ortmus, davalar patir patir dususurulmustur demirelin sozu var konuyla iligli said: "bence lockheed bir muammadır. üzerinde çok uğraşılmış, bir şey çıkarılamamıştır. kişi suçu ispatlan-madıkça suçsuzdur, ispatlarlarsa ben de üstüne varirim. biz üstümüze düşeni yaptık. çok iyi yaptık..." dosyalarin ustu milli cephe hukuemtleri sirasinda ortulmustur, dosyalar yokedilmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Viktor said: bir kere uretmeye baslayinca yerini alirsin piyasada her zaman senin urettigine ihiyaci olan birileri vardir savunmada, senin tankin zor arazi sartlarina uyumludur, adamin yaylada gitsin diye yaptigi tank yerine seninkini tercih eder daglik bir ulke iste helikopter sorunu var turkiyenin terorislerin en cok korktugu, en etkili arac helikopter su anda ama alamiyoruz, ihaleler tikaniyor, isimzie ayriyan helikopteri vermiyorlar, diegri ihtiyaca cevap vermiyor su anda TSK da ciddi bir helikopter sorunu var, ve satin alamiyoruz saka gibi yani, yilan hikayesi oldu helikopter ihaleleri http://img576.imageshack.us/img576/1923/800pxwestlandapachewah6.jpg http://img532.imageshack.us/img532/4558/apache1111.jpg http://img441.imageshack.us/img441/4533/rah66comanche.jpg http://img409.imageshack.us/img409/1725/98032104.jpg http://img820.imageshack.us/img820/6332/800pxa10thunderboltiiin.jpg http://img689.imageshack.us/img689/5076/800pxa10thunderbolt2990.jpg http://img94.imageshack.us/img94/4061/800pxac130training.jpg http://img638.imageshack.us/img638/8634/800pxac130hspectre.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Quiternoob said: RRa said: katılmıyorum o terör örgütünde kürt hatta türk bile olmayan insanların olduğunu düşünüyorum, besin kaynaklarınında artık yabancıya dayalı olduğunu düşünüyorum. karşımızdaki terör örgütünün bir kısım bile olsa bu ülkede yaşayan insanları temsil etmediğini düşünüyorum Kürtler'den başka kimlerin iradesi PKK? Ermenistan'ın mı, İsrail'in mi? DTP'ye kimler oy veriyor? PKK bir Kürt örgütüdür, içinde 1-2 tane Kürt olmayan olabilir. TSK'da da Kürt askerler var ama PKK Kürt TSK da Türk'tür. Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Quiternoob said: Kürtler'den başka kimlerin iradesi PKK? Ermenistan'ın mı, İsrail'in mi? DTP'ye kimler oy veriyor? PKK bir Kürt örgütüdür, içinde 1-2 tane Kürt olmayan olabilir. TSK'da da Kürt askerler var ama PKK Kürt TSK da Türk'tür. bunu demek cidden n00b'luk örneği olmuş. arkadaşı tebrik edip plaket takdim ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Karşı argümanlarınızı görelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar