Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakkari'de saldırı: 8 şehit 14 yaralı

vuvuzela

Öne çıkan mesajlar

Buddha said:

Arkadaş ekonomik çıkar demiş doğrudur. Ama herkesi ekonomik çıkardan suçlarken kendimizede bir bakalım. Bu ülkede kimler bu kanın üzerinden para kazanıyor. Dikkatli olun kör kurşuna gidebilirsiniz yanlız konuşurken. TV'deki yapmacık şehirlerimizi seviyoruz zırvalıklarına inanmıyorum. İşte üst yetkililer filan gidiyor. Yada yolda 500 kişi yürüse bile yapmacık olur. Kimse demiyorki ulan niye ölüyorlar. Biz insanız lan. Tamam türküz kürdüz bilmem neyizde insanız yahu. En çokta TV'de şehit annelerini gösterip insanları nefretle besleyenlere hastayım. Daha fazla koyun lazım kurban etmek için saçma sapan şeyler yüzünden. Hani birini bulsam da desem ulan kendin git gönüllü asker ol dağa çık ilk kurşunuda sen sık arkandan ben ölümüne gelmezsem beni vatan haini ilan edin. Amcalar rahat koltuklarında milleti gaza getirirken önlerine getirilen sıcak kahvelerini yudumluyorlar.

Lütfen gaza gelen varsa gönüllü asker olsunlar ölümüne savaşsınlar. Herkes TV'de verilen gazı yemiyor. Bazılarının türk olmakta kürt olmakta umrunda değil. Saçma sapan ideolojilerde. TV'de yada internette nefret depolamak için başkalarını etkilemenin anlamı yok. Herkes inandığı gibi yaşasın ona göre davransın.

Ölmek yada öldürmek için 5000 yıldır sebep hep oldu. Din milliyetçilik ırkçılık ego prestij kahramanlık duygusu halkın aşığı olmak vs vs vs. Her zaman sebep vardır ve hiçbirinin birbirinden farkı yoktur. Herkes aynı toprağa karışacak. Öldükten sonra tanrı gibi ismine bile tapılsa 5000 yıl arkasından söz bile edilse o insan ölmüştür. Bu kadar basit. Bunlrın hiçbirinin anlamı da yoktur.

Ne düşünüyorsam kelimesi kelimesine aktarmış arkadaş (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

vergi vermeyin oolum, kazandığınız parayı niye devlete veriyonuz, vergi vermemek haktır.

yaşasın sivil itaatsizlik, yaşasın isyan, yaşasın başkaldırı, yaşasın anarşi !!11!!

"asker olup orduya yazılacağınıza terörist olup dağa çıkın" alt metnini göremeyenlerin gözlüklerinden istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

karışsın.
Bişiler olsun lan artık.
Öl öl öl yeter be.

Millet ayağa kalksın, hem siyasetçilerin hem TSKnın bir yerleri sıkışsın artık.

Ne ordu Ne Politikacılar.
Ne general çocuğu, usubay çocuğuna, nede başbakan millet vekili çocuğuna oluyor birşey bu ülkede.

Ölen hep halk hep halk . Ne zengin çocuğu ölür ne işadamı, ne general ne politikacı.

Halkın kanı bol zaten, aksa nolcek.
Sosyal ağlarda paylaş

arz-ı mevud fırat dicle değil,fırat nil arası toprakları kapsar.

İsrailin bayrağındaki iki çizgi bu iki noktayı işaret ediyor.

Ülkemizin güney doğusunda yalnızca israilin değil ermenistanın da gözü var. Pkk'yı kuran abdullah öcalan'ın annesi de babası da ermeni yetimi,annesi türk babası ise kürt aile yanında yetişmiş. Bu yüzden yakalandığında "anam türk benim" diye böğürmüştü.

Ermeni diyasporası pkk'yı kullanıp

* Tehcir sırasında atalarını öldüren kürtlerden intikam alıyorlar. (tehcir sırasındaki karşılıklı çatışmalar)

* Terörle bölge insanını büyük şehirlere göç ettirip toprak fiyatlarını ucuzlatıyorlar,bu sayede çok büyük alanları ucuz fiyata alıyorlar. Amaçları ileride buraya ermeni halkını yerleştirip bir türlü iç karışıklık çıkarıp israilin filistinde yaptığı gibi bir devlet kurmak.

*pkk ölülerinin yüzüne,cinsel organına ateş edip öyle gidiyor bunun sebebi ölen kişinin ya şehirde tanınmış esnaf vs. veya sünnetsiz ermeni genc olması.

İsrail devletinin de gözü topraklarımızda onlar da örgütü kullanıp iç karışıklık çıkarıyorlar.

Onların da amacı önce burada küçük kürt devletcikleri kurup teker teker topraklarını ellerinden almak. Karşılarında kocaman bir türkiye görmektense ufak,güçsüz kolayca ezebilecekleri devletleri istiyorlar.

Ne zaman israil veya amerikayla ters düşsek (bkz:iskenderun şehitleri) bir yerlerde baskın yiyoruz.

Ben şahsen hükümetin pkk'nın kuyruğuna bastığını ve kürt açılımı meselesinin tamamen örgütü bitirme planı olduğuna inanıyorum. Bu yüzden saldırılar bu kadar artmış olabilir.

Bunlar benim duyduklarım,düşüncelerim vs. yanlış olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu gecin artik bu komplo teorilerini, komplo teorilerinden hangisine inanicaz?

hepsi dogru olsa guneydoguda kurtler vs pkk vs ermeniler vs suriye

balkan savasi gibi mubarek

israil gayet turkiyenin yaninda yer alan, bizi destekliyen bri ulkeydi her iki ulkedede muhafazakar geri kafali hukumetler iktidara gelmeden

israil hukumeti arap dusmani, irani sevmiyor
bizimkielr arap sevici, irana arka cikiyorlar

bu kadar basit yani
bir yahudi plani filan yok, abdulhamit zamaninda vardi oda filsitini almak icin

senelerce milli gorus su sacma sapan komplo teorilerini yaydi, bugun eski milli gorusculer tepeye cikinca tum halkin yemesini bekliyorlar

yok arkadasim, yahudi bana dusman degil bri zararlarini gormedim, araplar ise turk milletine yapilmis en buyuk hiyanetlerden birini yapti

cahil cuhela cCc kitlesine gazi verebilirsin ama ulkeni ntamami yemicek bunu

PKK da hep ayni PKK, israil masasi filan degil, israille iliskielr gulluk gulistanlikkende PKK vardi

bugun basbakanin kanka oldugu besir esadin babasi kac sene suriyede apoyu sakladi, PKK yi besledi, turkiye ile suriye savsin esiginden dondu bu yuzden

bugun kanka olunan yunanistan kac sene PKK li teroristleri egitti, apo yakalandiginda ustunden guney kibris rum pasaportu cikti

PKK masalik yapiyor orasi dogruda, yok israil toprak pesindeymis filan cok yalan, mayinli araziyi israile vericem diyen basbakan gitti yerine adolf tadinda isine gelmiyen herseyi israile maleden bir basbakan geldi

uluslararasi ilisliker bole bisi iste, sen elalemin teroristine sahip cikarsan elalemde senin teroristine sahip cikar
Sosyal ağlarda paylaş

Başlık şehit haberinden komplo teorilerine kadar gelmiş.

Beyler lütfen birşey yazarken biraz dikkat edin. İnsanların kendi fikirlerini belirtmeleri ile doğruluğuna emin olmadıkları şeyleri söylemeleri ayrı şeylerdir.

Fikir belirtmek tabi ki güzel birşeydir ama bu fikirleri militancasına belirtmenin yeri paticik.com forumları ya da internet midir orası tartışılır.

Kendim de kısa bir süre öncesine kadar forumlarda siyaset yasağının kalkmasını hatta foruma bir tartışma bölümü eklenmesini istiyordum, farkediyorum ki çok saçma bir fikirmiş gerçekten.

Eğer kendinize ait alışılmışın dışında, hep söylenenlerden farklı fikirleriniz varsa ve sadece burada söylemekte kalıyorsanız, yapmayın. Büyük düşünün, o fikirleri doğru düzgün savunabileceğiniz bir oluşuma girin, büyük oynayın , gerçekten birşeyleri değiştirebilecek bir yere gelmeye çalışın ki söyledikleriniz sadece lafta kalmasın. Tabi eğer bunları gerçekten yapıyorsanız sözlerim kesinlikle size değil. Tabi buraya yazdıklarınızın yarın öbürgün karşınıza "zamanında bunları bunları demişsin şimdi böyle diyorsun" diye getirilebileceğini de unutmayın.

Burada militancasına savunduğunuz fikirleriniz bir işe yaramıyor, çoğu kişi eminim okuduktan 2 dakika sonra unutuyor. Arkadaşlarınız ile politika konuşmaktan zevk alabilirsiniz. Benim de oldukça hoşuma giden birşeydir aslında. Burada çoğu kişi bir başkasının arkadaşı değil o yüzden de o size o kadar ilginç gelen, çığır açacak, sansasyon yaratacak politik görüş ve fikileriniz pek te umursanmıyor.

Politika fotoğrafçılık değil ki amatör olarak da ilgilenilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
Politika fotoğrafçılık değil ki amatör olarak da ilgilenilsin.

yemek yapmak fotoğrafçılık değil ki amatör olark da ilgilenilsin gibi alakasız cümle olmuş bu.

gündem ile ilgili yorum yapmak için illa politikacı veya siyasetçi olmak gerekmiyor.
o zaman demokrasi olmazdı direk tiranlık veya totaliter rejim olur, tek bir kişi tüm halk adına karar verirdi...
Sosyal ağlarda paylaş

Söylemek istediğim gündem ile ilgili yorumlar değildi. Onlara birşey demedim de yazarken. Desem sanırım bir forum üyesine göre biraz fazla faşist bir laf olurdu :) Eğer öyle anlaşıldıysa yorgunluktan dolayı istediğim şekilde yazamadığımdandır.

Sonradan zaten editlerle biraz daha istenen düzeye getirmeye çalıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...