Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

155'e ulaşılamıyor ?!?!?!?!

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
155'i aramam gerekti bir. Önemli birşey değil. Ama 20 dakikadır telefonu açan yok. Benim aramama neden olan şey oldu bitti, meraktan devam ediyorum aramaya ama bir cinayet falan olsa demek ki ulaşamayacağız polise.

Ne biçim memleket burası ya... Allah bilir itfaiye de çıkmıyordur telefonlara.
Mesaj tarihi:
ben gasp olayından sonra aradım.. kadıköy'den..

aradım aradım.. çaldı çaldı.. aramanın da bi süresi var.. boşa düştü. 2-3kere daha denedim. bi tanesinde açıp kapattılar.. saat 20.00civarıydı hatta..

arkadaşımın evine hırsız girdi, gece uyurken. bi uyanıyor.. adamın biri odasında, tekerlekli ofis sandalyesi tipi sandalyenin üstüne eşyaları yığıyor.. hırsızı kovalamış çocuk.. polis çağırsın diye arıyor..

aynı olay.. ama bi süre sonra açıyorlar neyseki..

cinayet olsa?

olmasın..
Mesaj tarihi:
şu hayatta iki kere aradım birinde birisi peşime takılmıştı önemli birşey değildi.gerçi kaç dakika sonra gelmişlerdi.

ama ikincisi ölüm kalım meselesiydi.kaç kere aradım açan yok.çaldır çaldır sonunda açtılar sonra gelemediler bir türlü.aradım bağırdım geldiler bulamamışlar geri dönmüşler.hey allahım gel de sinir krizi geçirme.
aradım tekrar çağırdım sonunda gelebildiler.ama cidden o gün anladım yani, birşey olsa kuzu kuzu kaderime razı olacağım. rezalet.
Mesaj tarihi:
ankara çankayada yolda adamlar birbirini öldürdüyordu polisi 10 dakkada düşürdük, açıldı açan memur kalkıp bizi azarlamaya kalktı. bütün bunların üstünden 20 dakka sonra falan geldi ekip otosu. allah kimsenin işini türk polisine düşürmesin valla.
Mesaj tarihi:
abi parmagım kırılmıstı gosterimi ne varmıs aynı gun polise dedik ki parmagı alcıya aldırıp gelcez park yasak yerine cekebilirmiyiz dedi cekin.

bıraktık bi geldik sadece bizim arabayı cekmişler olaya bak ya
Mesaj tarihi:
Türkiye'de polis epey bir yetersiz hatta oldukça yetersiz.
polis devleti olduk ama buna rağmen yetersiz, siz düşünün artık.

birkaç yıldır halk kendi savunmasını kendi yapmaya başladı dikkat ederseniz. hırsızları pompalıyla felan kovalıyorlar.
polise güven sıfıra inmiş durumda.
  • Yeni Oluştur...